Rom
Trevi-fontænen
Engelsborg, Rom

Italien

Rom - 9 dage

Pris pr. person fra
kr. 8.295

Har du altid drømt om at fordybe dig i Roms historie, have god tid til at opleve Roms smukke seværdigheder og besøge byens mange spændende museer? 

Nu har du mulighed for at opleve forårets komme i Den Evige Stad, udforske byen i dit eget tempo og leve som romerne - nyde en formiddagscappuccino på Roms blomstertorv Campo dei Fiori eller på den historiske Caffè Greco, hvor også vores guldalderkunstnere indtog deres kaffe. Rejselederen arrangerer i løbet af opholdet byvandringer i forskellige dele af byen. Vi har desuden inkluderet kulinariske oplevelser på turen med spisning på typiske romerske spisesteder. Vores kyndige og erfarne danske rejseleder er desuden gerne behjælpelig med forslag til oplevelser og ture på egen hånd, og bistår gerne med praktiske oplysninger og gode råd. Vi bor på det stemningsfulde Hotel Genio, som har en beliggenhed, der ikke findes bedre - blot et stenkast fra Piazza Navona og således i gåafstand fra de fleste seværdigheder.

Gæsteanmeldelser af rejsen

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Rom
  • Dag 2-8 - Ophold i Rom
  • Dag 9 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Bykort over Rom med Hotel Genio

Inkluderet i prisen

Fly København-Rom t/r inkl. bagage

Lufthavnstransfer t/r

8 overnatninger på Hotel Genio

8 x morgenmad

5 x aftensmad på typiske romerske spisesteder (dag 1, 3, 5, 7, og 8)

5 x byvandring

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Obligatorisk turistskat på hotellet (p.t. €6 pr. pers./dag)

Entréer og evt. offentlig transport

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Enkeltværelse kr. 1.600

Fast plads i bussen kr. 200-300

Dag 1

Ankomst til Rom

Efter ankomsten til Roms lufthavn kører vi i egen bus ind til Rom, hvor vi indkvarteres på vores dejlige hotel midt i byens historiske centrum.

Dag 2-8

Ophold i Rom

Under opholdet i Rom arrangeres 5 byvandringer (formiddag dag 2, 3, 4, 5 og 7) hvor vi vil blive præsenteret for nogle af de kendte og berømte seværdigheder, men også en række af de mere ukendte monumenter og seværdigheder, som Rom har at byde på. På vandringerne i Rom vil vi opleve byens spændende og interessante historie på tæt hold, og virkelig fornemme historiens vingesus. Vi ser velbevarede bygningsværker fra romertiden såsom Colosseum, Pantheon og den romerske kejser Hadrians gamle gravmausoleum Engelsborg. Vi besøger byens smukke renæssance- og barokpladser såsom Piazza Navona, Campidoglio og Den Spanske Trappe - anlagt af nogle af datidens største kunstnere og arkitekter såsom Michelangelo, Bernini og Bramante for blot at nævne nogle få.

Endvidere skal vi opleve det pulserende folkeliv i Roms hyggelige og charmerende gamle kvarterer. Der bliver ligeledes rig mulighed for at shoppe i Roms forretninger med nyeste mode, eller måske at gå på opdagelse på nogle af Roms mange gademarkeder. Og endelig byder rejsen også på kulinariske oplevelser, idet der vil være mulighed for at smage på de spændende og karakteristiske romerske specialiteter på byens gode spisesteder. Rejsen inkluderer 5 x aftensmad på restaurant (dag 1, 3, 5, 7 og 8).

Dag 9

Hjemrejse

På rejsens sidste dag er det tid til at sige "Arrivederci Roma" inden vi sidst på eftermiddagen kører mod Roms lufthavn, hvorfra der er hjemrejse til Danmark - mættede af indtryk fra Den Evige Stad.

Andre interessante rejser

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse