Italien

Opera i Verona - Vin i Barolo

Pris pr. person fra
kr. 9.995

Operarejse med operasanger Jan Lund eller Guido Paevatalu som medfølgende operaguide. Her bor vi på centralt beliggende hotel i selve Verona, så vi bare kan gå hjem efter forestillingerne. Efter 5 skønne dage i Verona fortsætter vi til Barolo, hvor vi naturligvis skal smage på regionens skønne vine.

I den pragtfulde by Verona, hvor den smukke romerske arena hver sommer danner ramme om storslåede operaopførelser, er der to aftener mulighed for at opleve uforglemmelige operaforestillinger under den stjerneklare himmel. Forud for operaforestillingerne fortæller operasangere med baggrund fra Det Kgl. Teater om operaernes baggrund, handling og komponister.

Under opholdet skal vi have flotte naturoplevelser på en dejlig udflugt til Gardasøen, med sine skønne, skiftende farver - bjerge, som i den nordlige del af søen hæver sig stejlt op fra søbredden - og en overdådig sydlandsk blomsterpragt, viftende palmer og citronlunde. Endvidere, skal vi besøge en af verdens mest usædvanlige og enestående byer - Venedig - på en skøn eftermiddags- og aftentur.

På denne 7-dages rejse afsluttes rejsen i Piemonte med et skønt 2-nætters ophold i en af Italiens mest berømte vinbyer - Barolo. I Barolo bor vi med udsigt til vinmarker, så langt øjet rækker.

På alle vores operarejser vil du have fornøjelsen af at opleve forestillingen Aida. Aida-forestillingerne kommer i to versioner - en moderne opsætning kaldet "Crystal" og en traditionel opsætning. Alle forestillinger i juni og juli vil være den moderne version af Aida (Crystal), mens forestillinger i august og september er den traditionelle opsætning.

Se også vores 5-dages rejse til Opera i Verona. Du kan også se vores fulde overblik over alle musikrejser.

Gæsteanmeldelser af rejsen

Rejseplan

Rejseplan

 • Dag 1 - Fly til Milano - Vingårdsbesøg - Ankomst til Verona
 • Dag 2 - Byvandring i Verona - Opera om aftenen
 • Dag 3 - Eftermiddags- og aftentur til Venedig
 • Dag 4 - Udflugt til Gardasøen - Opera om aftenen
 • Dag 5 - Frokost på Po-sletten - Ankomst til Barolo
 • Dag 6 - Vinbyen La Morra - Trøffelbyen Alba - Barolo-vinsmagning på hotellet om aftenen
 • Dag 7 - Byvandring i Milano - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
WEB Opera I Verona 7

Inkluderet i prisen

Fly København-Milano t/r inkl. bagage

4 overnatninger på 4-stjernede Hotel Leon d'Oro

2 overnatninger på 3-stjernede Hotel Barolo

6 x morgenmad

3 x frokost

2 x aftensmad

Vinsmagninger

2 x operaforedrag

Udflugter ifølge program

Erfaren dansk rejseleder

Medfølgende operaguide

Ikke inkluderet i prisen

Operabilletter

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Obligatorisk turistskat i Venedig €10-15 (afhængigt af periode) pr. person. Betales kontant på stedet.

Obligatorisk turistskat p.t. €4,50 pr. nat i Verona / €2,5 pr. nat i Barolo, som betales direkte til hotellerne.

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Eneværelse kr. 1.500

Fast plads i bussen kr. 200-300

Operabilletter (inkl. reservationsgebyr på kr. 50-150). Det er muligt at kombinere forskellige kategorier på de 2 forestillinger:

 • 6° settore Numerati - mørkegrå - pr. forestilling kr. 400
  (nummereret plads direkte på stentrin uden ryglæn. Der kan lejes puder i arenaen for at få det lidt mere komfortabelt. Man ser og hører udmærket fra disse pladser)

 • 3° settore Rossini - laksefarvet - pr. forestilling kr. 700 (Best Travels anbefaling)
  (nummereret plads på klapstole på stentrinene i siden. Der kan eventuelt lejes puder i arenaen for at få det lidt mere komfortabelt. Man ser og hører godt fra disse pladser)

 • Poltrona - pink - pr. forestilling kr. 1.075/galla kr. 1.275
  (nummereret plads med polstret sæde og ryglæn - enten på gulvet i siden eller på de første rækker stentrin, hvor man ser og hører rigtig godt)

 • Poltronissima Gold - guld - pr. forestilling kr. 1.725/galla kr. 1.925
  (nummereret plads med polstret sæde og ryglæn på gulvet midt for scenen, hvor man ser og hører rigtig godt)

OBS: Farver for sædekategorier kan ses under rejseplanen.

Der tages forbehold for programændringer vedrørende forestillingerne efter gældende regler fastsat af Fondazione Arena di Verona - dette være grundet vejrlig eller andet.

 

Dag 1

Fly til Milano - Vingårdsbesøg - Ankomst til Verona

Afgang med morgenfly til Milano.

Efter ankomsten til Milano lufthavn kører vi i egen bus frem til vingården Borgo alla Quercia, hvor rejsen starter på bedste italienske vis, med en vinsmagning og en let frokost i smukke omgivelser. 

Sidst på eftermiddagen fortsætter turen mod Verona, hvor indkvartering finder sted på det dejlige og komfortable Hotel Leon d'Oro, som har en perfekt beliggenhed blot et kvarters gang fra arenaen. Allerede om aftenen er der mulighed for, på egen hånd, at udforske den charmerende by, som er en af Italiens smukkeste byer og stedet for Shakespeares udødelige drama "Romeo og Julie".

Dag 2

Byvandring i Verona - Opera om aftenen

Om formiddagen arrangeres en spændende byvandring i den skønne by Verona, hvor vi ser byens berømte seværdigheder såsom den velbevarede Scala-fæstning, den romerske arena, Julies hus med den berømte balkon og det gamle blomstermarked Piazza delle Erbe. 

Efter byvandringen bliver der tid til en god frokost på egen hånd og tid til at lade indtrykkene falde på plads, inden vores operaguide præsenterer aftenens forestilling. Operaforedraget afholdes på hotellet. 

Ved 21-tiden starter operaforestillingen. Den gamle romerske arena kan til operaforestillingerne rumme omkring 7.000 tilskuere.

Best Travel tilbyder bl.a. pladser på de antikke stentrin. Vi gør udtrykkelig opmærksom på, at der ikke er ryglæn på stentrinene. Vi tilbyder også nummererede pladser, hvorved man sidder mere komfortabelt på en stol med ryglæn. 

Dag 3

Eftermiddags- og aftentur til Venedig

Formiddagen er på egen hånd i den skønne by Verona. Først på eftermiddagen er der afgang mod Venedig - også kaldet "Adriaterhavets Dronning". I Venedig starter vi med en skøn sejltur gennem lagunen frem mod Markuspladsen. Efter sejlturen skal vi opleve byens specielle atmosfære med de mange kanaler og smukke palazzo'er. 

Her er der mulighed for at se nogle af Venedigs smukke seværdigheder såsom Dogepaladset, Markuskirken, Rialtobroen og Sukkenes bro, inden vi om aftenen byder på en typisk veneziansk menu på en hyggelig restaurant. Efter middagen skal vi opleve den romantiske stemning i Venedig i aftenbelysningen og sejle tilbage til fastlandet, hvor bussen venter og bringer os tilbage til Verona.

Rialtobroen i Venedig
Markuskirken i Venedig
Aftenstemning på Canal Grande, Venedig
Dag 4

Udflugt til Gardasøen - Opera om aftenen

Om formiddagen præsenterer operaguiden aftenens opera på hotellet.

Efter operaforedraget er der afgang med vores egen bus til en udflugt til det naturskønne område omkring Verona, hvor vi nyder en god frokost bestående af lokale specialiteter på en hyggelig restaurant indrettet i en gammel fæstning bygget af Habsburgerne som forsvar af det Østrig-ungarske kejserrige.

Efter frokosten kører vi en skøn tur ned til Gardasøen, hvor der bliver et ophold i en af de maleriske byer langs søbredden.

Om aftenen kan vi glæde os til opførelsen af aftenens operaforestilling i den gamle romerske arena.

NB! Rækkefølgen af dagsprogrammet i Verona kan variere afhængigt af operadatoerne.

Dag 5

Frokost på Po-sletten - Ankomst til Barolo

Vinmarker i Barolo

Om formiddagen forlader vi Verona og sætter kurs mod Po-sletten. Vi spiser en god frokost på en skøn restaurant i landlige omgivelser, på komponisten Giuseppe Verdis hjemegn på Po-sletten.

Efter frokost fortsætter vi mod byen Barolo, som har givet navn til den kendte italienske rødvin. Ankomst sidst på eftermiddagen på Hotel Barolo, hvor vi skal bo omgivet af vinmarker.

Dag 6

Vinbyen La Morra - Trøffelbyen Alba - Barolo-vinsmagning på hotellet om aftenen

Dagens udflugt går til vinbyen La Morra og trøffelbyen Alba, hvor der bliver mulighed for at smage på områdets berømte trøfler. Eftermiddagen til afslapning i den skønne vinby Barolo. Om aftenen vinsmagning i vinkælderen og afskedsmiddag på hotellet.

Dag 7

Byvandring i Milano - Hjemrejse

Også på afrejsedagen venter der os gode oplevelser. Om formiddagen forlader vi Barolo og sætter kurs mod Milano. Under opholdet i Milano arrangeres en byvandring, hvor vi skal se den berømte domkirke og La Scala operaen udefra, inden vi fortsætter mod lufthavnen for afrejse mod Danmark.

Seating Verona

Vi tilbyder pladser i følgende sektorer:

 • 6° settore Numerati - mørkegrå - pr. forestilling kr. 400
  (nummereret plads på stentrin uden ryglæn)

 • 3° settore Rossini - laksefarvet - pr. forestilling kr. 700
  (nummereret plads på klapstol - Best Travels anbefaling)

 • Poltrona - pink - pr. forestilling kr. 1.075/galla kr. 1.275
  (nummereret plads med polstret sæde og ryglæn)

 • Poltronissima Gold - guld - pr. forestilling kr. 1.725/galla kr. 1.925
  (nummereret plads med polstret sæde og ryglæn)

Der henvises i øvrigt til de generelle bestemmelser fastsat af Fondazione Arena di Verona: www.arena.it. Bemærk, at priserne for operabilletterne hos Best Travel er inkl. de gebyrer, som Best Travel betaler i Italien for udstedelse og levering af billetter. Til den trykte pris på billetten skal tillægges reservationsgebyrer, hvilket fremgår af bestemmelserne på Arenaens hjemmeside.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse