grupperejser2

Grupperejser

Hos Best Travel har vi i mange år arrangeret rejser med flotte oplevelser og med fokus på kvalitet og tryghed. Vi har stor erfaring i at sammensætte rejser for større grupper og foreninger, virksomheder og skoler - uanset om I vil have aktivitet fra morgen til aften eller ønsker at kombinere afslapning og oplevelser.

grupperejser3
grupperejser8
grupperejser4
grupperejser7

Når I rejser med Best Travel, vil I:

  • opleve et højt service- og kvalitetsniveau under jeres kontakt med os.

  • få en rejse, der er skræddersyet efter jeres ønsker og behov.

  • få selskab af en erfaren dansk rejseleder på rejsen.

  • have kontakt til en vagttelefon, som sikrer at I (på rejsen) kan komme i kontakt med os 24 timer i døgnet.

Når vi sammen har fundet frem til, hvad jeres rejse skal indeholde, tager vi os af alt det praktiske, og vores erfarne medarbejdere er naturligvis klar med rådgivning og tips hele vejen igennem.

Kontakt rejsekonsulent Kristina Kirkegaard på tlf. 70 20 98 99 for en uforpligtende snak om jeres ønsker. Du er også velkommen til at udfylde formularen nedenfor, hvorefter vi hurtigst muligt vil vende tilbage til dig.

Ring til Best Travel

Kontakt Grupperejser hos Best Travel

Grupperejser med Best Travel

Grupperejsebogen

Gå på opdagelse i vores store bog for grupperejser. Her præsenterer vi en stor del af alle de rejser, som vi udbyder. Bemærk, at rejserne blot er eksempler - det er altid muligt at specialdesigne en rejse, hvis I har specielle ønsker hertil.

Se Grupperejsebogen

Anmeldelser af Best Travel

Det siger vores gæster om os ...

Det har været en ubetinget succes – og en stor fornøjelse – at designe individuelle studierejser sammen med Best Travels dygtige og lydhøre medarbejdere. Best Travel svarer så afgjort til sit navn.

- Helge Baden Nielsen, Sognepræst i Herfølge

Tingene er bare altid i orden hos Best Travel!

- Aktivitetscentret Gedevasevang i Farum: Mogens Persson

Best Travel - et rejsebureau som udmærker sig ved kvalitet, god service & rimelige priser. Der er jo en grund til at det hedder ”Best Travel”. Der er styr på alt det praktiske. Alting fungerede, kvalificerede og top motiverede guider, afprøvede hoteller og konkurrencedygtige priser.

- Karlobo Sogn: Kirsten & Bjarke Johansen. Sognerejse i 2016, 2015, 2013

Vi har igennem ca. 10 år lavet ture med Best Travel. Det har været en god oplevelse. De er fleksible, vi kan altid få specielle ønsker opfyldt, gode guider, gode hoteller. Alt i alt et godt selskab.

- Seniorer i Allerød: Kirsten & Per Bechgaard

I er gode til at følge op på mine spørgsmål og jeg føler i er interesseret i at gøre alt det bedste!

- Ældresagen Hillerød: Henny Simonsen

Vi har lavet flere ture med Best Travel og har altid været fuld tilfredse med både rejse og betjening. Vi kan varmt anbefale et samarbejde.

- Danske Seniorer: Kurt Sølund

Tak til Best Travel for den altid gode service og især Kristina som vi har kontakt med. Vi har 3 gange været på bustur og altid den samme rejseleder Tove Bak Kristensen, som er helt speciel, og hendes viden er helt fantastisk. Perfekt bus ”Strøby Turist” og ligeledes chauffør Jørn. Vi skal endnu engang til april (red:2016) på tur til Amsterdam med samme rejseleder & chauffør. Stor tak til Best Travel.

- Landbosenior Nordsjælland: Neel Wolff

Ældresagen Ishøj har lavet flere ture med Best Travel. Vi har hver gang fået en meget fin service. Vi vil gerne anbefale foreninger og lidt større klubber, at benytte Best Tavel. Skulle du have ønsker om destinationer, som ikke lige findes i deres program, så tal med en af de medarbejdere der arrangerer grupperejser. I vil helt sikkert få et godt tilbud og en kanon service.

- Ældresagen Ishøj: Inga J. Johansen

Vi har altid været meget tilfredse med Best Travels professionelle måde at handle og tilrettelægge vores rejser ønsker på.

- Ældresagen Rudersdal: Inger & John Mailand med ca. 10 års samarbejde

Som førstegangsbrugere af Best Travel har vi fået udsøgt betjening. Vi glæder os nu til at få afviklet rejsen i august (red: 2016) med forhåbentlig lige så god indfrielse af vores ønsker.

- Lokomotivførernes Rejseklub: John Ravn