BT Italien 2019 (291 Of 458)

Om Best Travel

Best Travel er et dansk rejsebureau, der er grundlagt i 1999. Vi er i dag en del af rejsekoncernen Stena Line Travel Group, og har kontor i Aalborg Lufthavn.

Best Travel tilbyder indholdsrige rejser med danske rejseledere til de fleste store rejsemål i Europa. Vores rejser henvender sig især til det modne publikum, som gerne vil være foruden det stress og jag, som oftest er forbundet med selv at skulle arrangere en kulturrejse.

Hvad tilbyder vi?

Best Travel tilbyder hvert år et stort udvalg af spændende rundrejser og flodkrydstogter - både både til havs og på Europas floder. Og vil du endnu længere væk, har vi også rundrejser til udvalgte rejsemål ud i verden. Uanset rejseform har de alle det til fælles, at de er rejser med historisk og kulturelt indhold, hvor man samtidig bor godt og komfortabelt.

Pakkerejser med dansk rejseleder

Transporten til rejsemålet kan foregå med både fly, tog og bus, men fælles for dem alle er, at de har udspringer af samme koncept; pakkerejser med langt det meste inkluderet. Dette gælder fx. fly inkl. bagage t/r, bustransport, hotel, måltider og et omfattende udflugtsprogram. Derudover medfølger modne danske rejseledere med mange års erfaring i faget.

Store imponerende havkrydstogter

Ydermere tilbyder Best Travel også havkrydstogter i bl.a. Middelhavet og til Norges fjorde. Disse arrangeres i samarbejde med det velrenommerede italienske rederi MSC Cruises. Hvor flodkrydstogter og rundrejser især henvender sig til det modne publikum, er havkrydstogter en populær ferieform for alle aldre.

Fællesskab

På Best Travels rejser møder du andre rejsende i øjenhøjde, som skaber en base for et nyt og helt særligt rejsefælleskab, hvor der er plads til samtale og grin på kryds og tværs. Med Best Travel oplever vi SAMMEN.

Dansk rejseleder

På vores rejser er du i selskab med en dansktalende rejseleder. Uanset hvor du rejser hen og hvilket sprog der tales på destinationen, er du sikret en dansktalende rejseleder på rejsen.

 

Kulturelt indhold

På Best Travels rejser er kultur, natur og gastronomiske oplevelser i fokus. Vi tilrettelægger altid et program, hvor du kommer ud og mærker destinationens farverige personlighed.

 

Tryghed

Rejser du med Best Travel, rejser du med tryghedsgaranti. Vi er medlem af både Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening, og det giver dig et ekstra lag af forbrugerbeskyttelse som rejsende.​

Medarbejdere Top

Medarbejdere hos Best Travel

Best Travels kontor ligger i Aalborg Lufthavn til venstre for hovedindgangen.

På kontoret er vi 13 kolleger, og selvom vi har hver vores ansvarsområde, nærer vi alle en stor passion for det at rejse. Læs mere om de personer, som du har mulighed for at møde i telefonen og på kontoret.

Læs mere om medarbejdere
grupperejser

Grupperejser

Vi arrangerer forskellige typer rejser, heriblandt flyrejser, storbyrejser og vinterrejser for virksomheder, foreninger, organisationer og andre grupper, som ønsker skræddersyede rejser.

Med solid erfaring og et godt samarbejde med mange aktører på området har vi gode forudsætninger for at opfylde langt de fleste gruppers behov.

Læs mere om grupperejser

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse