Paris Paris

Rejser i Europa

Hvorfor holde ferie i Europa med Best Travel? 

  • Vores erfarne danske rejseledere med over 20 års erfaring planlægger unikke oplevelser til dig. 
  • Du får et gennemarbejdet program med unikke oplevelser og udflugter, hvor de fleste måltider er inkluderet. 
  • Bo på hoteller der lever op til, hvad der loves – vi finder gode hoteller med den bedste beliggenhed. 

EUROPA

Zadar

De autentiske oplevelser er lige rundt om hjørnet med ferier i Europa 

Det tager ikke mange timer, fra du forlader matriklen, til du befinder dig i helt anderledes og vidunderlige omgivelser med en ferie i Europa. Det tættest befolkede kontinent gemmer på mange kulturelle, historiske og naturskønne oplevelser, som du kan vende tilbage til igen og igen. Derfor er det heller ikke så mærkværdigt, at mange feriesteder i Europa er blandt danskernes favoritter. 

Best Travel rejser Europa - vores mest populære rejsedestinationer i Europa 

Leder du efter uforglemmelige rejser i Europa? Så er vores mest populære destinationer et oplagt valg! Hold ferie i Europa i Italien eller Spanien med Best Travel. Vi lover, to af de bedste feriesteder i Europa får dig til at sige sí! 

Colosseum, Rom

Italien – hvad kan du opleve? 

Skal du på rejse til Europa, er Italien et must. Lige fra nord til syd byder Italien på charmerende og imponerende oplevelser. Prøv en ferie i de frodige vinmarker i Barolo, nyd området nær det populære Gardasøen eller kom på unik operatur til Venedig. Lad roen sænke sig ved betagende Amalfikysten eller Sicilien, eller oplev storbyens sus i Rom, den evige stad. Mulighederne for at opleve Europa fra sin bedste side er mange i Italien! 

Se vores udvalg af rejser til Italien. 

Mallorca Landsby Shutterstock 116676403

Spanien – hvad kan du opleve? 

Med over 49 UNESCO-attraktioner trækker Spanien mange turister på ferie i Europa. Nyd sydens sol på nogle af Europas skønneste øer Mallorca, Gran Canaria eller Tenerife, eller få en kulturel sanseoplevelse i storbyerne Madrid og Barcelona. Det tropiske Andalusien fortryller med kyststrækningen langs det azurblå hav og sine frodige bjergkæder. Spanien leverer på rejser i Europa gang på gang! 

Se vores udvalg af rejser til Spanien. 

Zanse As 137139944 (1)

Rejser i Europa med dansk rejseleder 

Hvorfor vælge en rejse i Europa med Best Travel? 

Vi står for al den praktiske planlægning lige fra transport til udflugter til måltider, så du bare kan åbne for sanseapparaterne og nyde din ferie i Europa. Vores danske rejseledere bor som oftest i landet, du besøger, og kan give dig autentiske oplevelser, du måske ikke selv havde opdaget. 

Rejser du med Best Travel, får du en unik mulighed for at se gemte sider af de charmerende byer, hvor vi har gode lokale kontakter. 

Hvordan vil du opleve Europa? 

Med Best Travel kan du rejse i Europa, som du bedst kan lide det. Vi tilbyder mange former for rejser!  

Find alt fra storbyferier, hvor du får den lokale kultur helt under huden og får krydset kendte pejlemærker af, til rundrejser hvor du får lov at opleve flere forskellige destinationer på din rejse i Europa. 

Foretrækker du rejse i Europa med bus eller tog? Intet problem! Vi arrangerer også ferier i Europa som busrejse eller togrejse. 

 

Udvalg af typer rejser i Europa med Best Travel 

Hannover

Rundrejser Europa

Er du typen, der skal have det hele med? Så er en rundrejse noget for dig! På flere af vores rejser til Europa tilbyder vi rundrejser, hvor du kommer vidt og bredt på din ferie til din favorit rejsedestination i Europa.  

Om du ønsker en miniferie i Europa på 4 dage eller kan rive et par uger ud af kalenderen, har vi rundrejsen til dig. Oplev blandt andet Italien, Spanien eller Portugal på en rundrejse. 

Se vores udvalg af rundrejser Europa her

 

London skyline

Storbyferie Europa 

Kan du ikke få nok af storbyens pulserende liv og farverige ”larm”? På en storbyferie i Europa med kan du være sikker på at få kulturen helt under huden med spændende oplevelser i stemningsfulde byer.  

Besøg historiske seværdigheder, de bedste lokale restauranter i små hyggelige gader og få autentiske og unikke oplevelser og råd fra vores danske rejseguide, der oftest bor i byen, du besøger. 

Se vores udvalg af storbyferie Europa her.

Businformation

Busrejser Europa 

Din ferie i Europa behøver ikke først starte, når du ankommer til destinationen. Med Best Travel busrejser til Europa begynder rejsen allerede, når du stiger ombord på vores 5-stjernede busser.  

Læn dig tilbage i de komfortable sæder, smæk fødderne op og nyd en kop friskbrygget kaffe, mens du betragter landskabet på vej mod din ferie eller tag en sludder med andre rejselystne passagerer. Vi tilbyder bl.a. busrejser til flere destinationer i Frankrig og vores naboer mod nord, Sverige og Norge. 

Se vores udvalg af busrejser Europa her

Rovos Rail

Togrejser Europa 

Kom hurtigt frem til dit feriested i Europa uden at skulle op i de højere luftlag. Vores togrejser i Europa bringer dig hurtigt og bekvemt frem til din ferie i Europa med ganske få skift. Vores danske rejseleder byder dig velkommen, når du stiger på, og viser dig godt til rette. 

Nyd togrejsen og bevæg dig frit rundt i vognen, så du kan strække ben, mens du glæder dig til eventyret, der venter på dig med en togrejse til Berlin eller München.  

Se vores udvalg af togrejser Europa her

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse