Italien

Opera i Verona

Pris pr. person fra
kr. 8.195

Operarejse med operasanger Tove Hyldgaard, Jan Lund eller Guido Paevatalu som medfølgende operaguide. Ophold på centralt beliggende hotel i selve Verona. Forestillingerne varierer fra afgang til afgang, men af disse stykker kan bl.a. fremhæves 'La Traviata', 'Carmen' og signatur-operaen 'Aida'. Foruden operaoplevelserne kan vi også glæde os til skønne udflugter til bl.a. Gardasøen og Venedig.

I den pragtfulde by Verona, hvor den smukke romerske arena hver sommer danner ramme om storslåede operaopførelser, er der to aftener mulighed for at opleve uforglemmelige operaforestillinger under den stjerneklare himmel. Forud for operaforestillingerne fortæller operasangere med baggrund fra Det Kgl. Teater om operaernes baggrund, handling og komponister.

Foruden operaoplevelserne kan vi se frem til flotte naturoplevelser på en dejlig udflugt til Gardasøen, med sine skønne, skiftende farver - bjerge, som i den nordlige del af søen hæver sig stejlt op fra søbredden - og en overdådig sydlandsk blomsterpragt, viftende palmer og citronlunde. Endvidere skal vi besøge en af verdens mest usædvanlige og enestående byer - Venedig - på en skøn eftermiddags- og aftentur. Rejsen afsluttes med besøg på komponisten Giuseppe Verdis hjemegn på Po-sletten, hvor vi spiser afskedsfrokost.

Se også 7-dages turen til Verona, hvor vi slutter rejsen med 2 nætter i vinbyen Barolo. Du kan også få et fuldt overblik over alle musikrejser.

Gæsteanmeldelser af rejsen

Rejseplan

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst til Milano og byvandring - ankomst til Verona
 • Dag 2 - Byvandring i Verona og opera om aftenen
 • Dag 3 - Udflugt til Venedig
 • Dag 4 - Udflugt til Valpolicella og Gardasøen - opera om aftenen
 • Dag 5 - Frokost på Po-sletten og hjemrejse fra Milano
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Opera I Verona 2023

Inkluderet i prisen

Direkte fly København-Milano t/r inkl. bagage

Bustransport i Italien

4 overnatninger på 4-stjernede Hotel Leon d'Oro

4 x morgenmad

2 x frokost

1 x aftensmad

Vinsmagning - med Amarone-smagning

2 x operaforedrag

Udflugter ifølge program

Erfaren dansk rejseleder

Medfølgende operaguide

Ikke inkluderet i prisen

Operabilletter (priser: se tillæg pr. person)

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Obligatorisk turistskat i Venedig p.t. €10-15 pr. person. Betales kontant på stedet.

Obligatorisk turistskat i Verona p.t.  €3,50 pr. person pr. nat, som betales direkte til hotellet.

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Eneværelse kr. 1.000

Fast plads i bussen kr. 150-250

Operabilletter (inkl. reservationsgebyr på kr. 50-150). Det er muligt at kombinere forskellige kategorier på de 2 forestillinger:

 • 6° settore Numerati - mørkegrå - pr. forestilling kr. 275/galla kr. 285 > (nummereret plads på stentrin uden ryglæn)

 • 3° settore Rossini - laksefarvet - pr. forestilling kr. 600/galla kr. 700 (Best Travels anbefaling)
  (nummeret plads på klapstole på stentrinene i siden. Der kan eventuelt lejes puder i arenaen for at få det lidt mere komfortabelt. Man ser og hører godt fra disse pladser)

 • Poltrona - pink - pr. forestilling kr. 1.075/galla kr. 1.275
  (nummereret plads med polstret sæde og ryglæn - enten på gulvet i siden eller på de første rækker stentrin, hvor man ser og hører rigtig godt)

 • Poltronissima Gold - guld - pr. forestilling kr. 1.725/galla kr. 1.925
  (nummereret plads med polstret sæde og ryglæn på gulvet midt for scenen, hvor man ser og hører rigtig godt)

OBS: Farver for sædekategorier kan ses under rejseplanen.

Der tages forbehold for programændringer vedrørende forestillingerne efter gældende regler fastsat af Fondazione Arena di Verona - dette være grundet vejrlig eller andet.

Dag 1

Ankomst til Milano og byvandring - ankomst til Verona

Domkirken i Milano
Galleria i Milano
Verona

Afgang med morgenfly til Milano. Efter ankomsten til Italien tager vi plads i vores egen bus, og kører en kort tur frem mod Italiens næststørste by, Milano.

I Milano spadserer vi en tur og ser nogle af byens smukke seværdigheder såsom den berømte La Scala opera, det smukke Galleria Vittorio Emanuelle og den imponerende domkirke, som er byens vartegn.

Der bliver også tid til frokost og sightseeing på egen hånd, inden vi sætter kursen mod Verona og bliver indkvarteret på det dejlige og komfortable Hotel Leon d'Oro, som har en perfekt beliggenhed blot et kvarters gang fra arenaen.

Allerede om aftenen er der mulighed for, på egen hånd, at udforske den charmerende by, som er en af Italiens smukkeste byer og stedet for Shakespeares udødelige drama "Romeo og Julie".

Dag 2

Byvandring i Verona og opera om aftenen

Om formiddagen præsenterer operaguiden aftenens forestilling. Efter operaforedraget arrangeres en spændende byvandring i den skønne by, hvor vi ser byens berømte seværdigheder såsom den velbevarede Scala-fæstning, den romerske arena, Julies hus og det gamle blomstermarked Piazza delle Erbe. Ved 21-tiden starter operaforestillingen. Den gamle romerske arena kan til operaforestillingerne rumme omkring 7.000 tilskuere.

Man kan vælge en nummereret plads, hvor man sidder direkte på de antikke stentrin. Vi gør dog udtrykkelig opmærksom på, at der ikke er ryglæn på stentrinene. Best Travel tilbyder også nummererede pladser, hvorved man sikres en fast plads på en stol med ryglæn. Med en nummereret plads behøver man ikke indfinde sig så tidligt i arenaen, men kan i stedet f.eks. nyde en god middag på en af restauranterne uden for arenaen inden forestillingen.

Dag 3

Udflugt til Venedig

Formiddagen er på egen hånd i den skønne by Verona. Først på eftermiddagen er der afgang mod Venedig - også kaldet "Adriaterhavets Dronning".

I Venedig starter vi med en skøn sejltur gennem lagunen frem mod Markuspladsen. Efter sejlturen skal vi opleve byens specielle atmosfære med de mange kanaler og smukke palazzo'er, og der er mulighed for at se nogle af Venedigs smukke seværdigheder såsom Dogepaladset, Markuskirken, Rialtobroen og Sukkenes bro. 

Om aftenen byder vi på en typisk veneziansk menu på en hyggelig restaurant. Efter middagen skal vi opleve den romantiske stemning i Venedig i aftenbelysningen og sejle tilbage til fastlandet, hvor bussen venter og bringer os tilbage til Verona.

Dag 4

Udflugt til Valpolicella og Gardasøen - opera om aftenen

Om formiddagen præsenterer operaguiden aftenens opera. Efter operaforedraget er der afgang til det kendte Valpolicella-vinområde, hvor vi skal smage på Amarone - en af Italiens mest berømte vine.

Efter vingårdsbesøget fortsætter turen til en gammel velbevaret fæstning bygget af Habsburgerne, som forsvar af det Østrig-ungarske kejserrige. 

I den hyggelige restaurant, der er indrettet i fæstningen, nyder vi en god frokost bestående af lokale specialiteter.

Efter frokosten kører vi en skøn tur ned til Gardasøen, hvor der bliver et ophold i en af de maleriske byer langs søbredden. Om aftenen kan vi glæde os til opførelsen af aftenens operaforestilling i den gamle romerske arena.

Valpolicella
Gardasøen
Aida i Arena di Verona
La Traviata
Aida i Arena di Verona
Nabucco 100818 Fotoennevi 7453
Dag 5

Frokost på Po-sletten og hjemrejse fra Milano

Om formiddagen forlader vi Verona og sætter kurs mod Po-sletten. Vi spiser en god afskedsfrokost på en skøn restaurant i landlige omgivelser, på komponisten Giuseppe Verdis hjemegn på Po-sletten.

Efter frokost fortsætter vi mod lufthavnen for afrejse mod Danmark.

NB! Rækkefølgen af dagsprogrammet kan variere afhængigt af operadatoerne.

Seating Verona

Vi tilbyder pladser i følgende sektorer:

 • 6° settore Numerati - mørkegrå - pr. forestilling kr. 275/galla kr. 285
  (nummereret plads på stentrin uden ryglæn)

 • 3° settore Rossini - laksefarvet - pr. forestilling kr. 600/galla kr. 700
  (nummereret plads på klapstol - Best Travels anbefaling)

 • Poltrona - pink - pr. forestilling kr. 1.075/galla kr. 1.275
  (nummereret plads med polstret sæde og ryglæn)

 • Poltronissima Gold - guld - pr. forestilling kr. 1.725/galla kr. 1.925
  (nummereret plads med polstret sæde og ryglæn)

Der henvises i øvrigt til de generelle bestemmelser fastsat af Fondazione Arena di Verona: www.arena.it. Bemærk, at priserne for operabilletterne hos Best Travel er inkl. de gebyrer, som Best Travel betaler i Italien for udstedelse og levering af billetter. Til den trykte pris på billetten skal tillægges reservationsgebyrer, hvilket fremgår af bestemmelserne på Arenaens hjemmeside.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse