grupperejser2

Grupperejser

Best Travel har i mange år arrangeret rejser med flotte oplevelser og med fokus på kvalitet og tryghed.

Vi har stor erfaring i at sammensætte rejser for større grupper og foreninger, virksomheder og skoler - uanset om I vil have aktivitet fra morgen til aften eller ønsker at kombinere afslapning og oplevelser.

Særlige fordele for grupper, som vælger en af Best Travels standardrejser:

 • Vælg mellem grupperabat eller fripladser. Vi tilbyder en friplads for hver 10 fuldt betalende gæster, dvs. nr. 11, 22, 33 og nr. 44 (gældende ved minimum 20 betalende gæster). Værdien af denne kan naturligvis også ændres til en grupperabat, som kommer alle rejsende til gode.

 • Egen check-in skranke i lufthavnen i Danmark (gælder ved min. 30 betalende gæster)

 • Egen bus på vores busrejser med tilpasset opsamlingsplan (gælder ved min. 35 betalende gæster på en busrejse)

 • Gratis bus fra ét ønsket opsamlingssted i Danmark og til afrejselufthavnen – og naturligvis også tilbage igen! (gælder ved min. 40 betalende gæster på en flyrejse)

 • Gratis tog-tilslutning fra jeres nærmeste DSB-station til og fra afrejsebanegården opsamlingssted i Danmark og til afrejselufthavnen (gælder ved min. 30 betalende gæster på en togrejse)

 • Gratis tilpasset trykt rejseprogram til udlevering

Vi tilbyder også grupperejser til andre rejsemål samt skræddersyede rejser. I sådanne tilfælde laver vi gerne et pristilbud ved min. 25 personer. Vær dog opmærksom på, at ovenstående fordele ikke gælder på skræddersyede grupperejser.

OBS: Fordelene træder i kraft for nye henvendelser pr. 1/2-24.

BT Italien 2019 (291 Of 458) (1)
BT Italien 2019 (200 Of 458)
BT Italien 2019 (351 Of 458)
BT Italien 2019 (387 Of 458)
grupperejser

Med Best Travel får I ...

 • et højt service- og kvalitetsniveau under jeres kontakt med os.
 • en rejse, der er skræddersyet efter jeres ønsker og behov.
 • selskab af en erfaren dansk rejseleder på rejsen.
 • kontakt til en 24-timers vagttelefon under hele rejsen.

Når vi sammen har fundet frem til, hvad jeres rejse skal indeholde, tager vi os af alt det praktiske, og vores erfarne medarbejdere er naturligvis klar med rådgivning og tips hele vejen igennem.

Kontakt rejsekonsulent Kristina Kirkegaard på tlf. 70 20 98 99 for en uforpligtende snak om jeres ønsker. Du er også velkommen til at udfylde formularen nedenfor, hvorefter vi hurtigst muligt vil vende tilbage til dig.

Ring til Best Travel

Kontakt Grupperejser hos Best Travel

Anmeldelser af Best Travel

Det siger vores gæster om os ...

Skirejser med Best Travel


Lad Best Travel stå for jeres næste skirejse. Tag afsted med skolen, kollegaerne, vennerne eller dine medstuderende og få fantastiske skioplevelser. Rejser I mere end 30 personer sammen, får I udover gode gruppepriser en friplads for hver 30 betalende.

Din skirejse kort fortalt...

 • Kørsel i egen bus - med Best Travel deler din gruppe ikke bussen med andre grupper

 • Friplads - hver 30. plads er gratis

 • Kost og logi til chauffør er indregnet i prisen 

 • Eventuelle P-afgifter for bussen er inkl.

 • Mulighed for at benytte bussen under opholdet

Sälen
Sälen
Sälen3

Sälen - én af Best Travels favoritter

Vi har gode erfaringer med rejser i Norden og her kan vi bl.a. fremhæve Sälen i Sverige. Fordelen ved at vælge Sverige (fremfor fx Alperne) er den kortere afstand fra Danmark, de gode indkvarteringsmuligheder for grupper samt fine forhold til alle skifærdigheder (fra nybegynder til rutineret).

Best Travel sørger derudover for at stille busser til rådighed, hvor I vil opleve god komfort, sikkerhed samt dygtige og erfarne chauffører.

Stoten21 4

Stöten i Sälen

Stöten er en del af Nordens største skiområde. Her får man Sälens største faldhøjde på 370 meter. Et fantastisk skianlæg på alle niveauer. I 2021/2022 blev Stöten kåret som Sveriges bedste skiområde. Fine lejligheder tæt på lifterne og nogle endda med ski in/out.

Udover skiløb har resortet mange andre aktiviteter såsom snescooter-safari, hundeslæde, bowling, gamezone og swimmingpool m.m. Desuden mulighed for morgen og aftenski med skipass plus.

SNEGARANTI: Stöten har snegaranti og garanterer, at de altid har mindst tre pister åbne, inklusive mindst en fra toppen. Skulle de ikke opfylde dette løfte, har du ret til at ombooke/aflyse dit ophold og få dine penge tilbage til hytteleje, SkiPass, skileje og skiskole.

Stöten

4 dage fra søndag til torsdag inkl. 4 dages liftkort, skileje og bus t/r

Ungdomspriser op til 17 år Uge 2-3 Uge 4-6 Uge 10-11  Uge 12-13
Stöten Mitt(4+1) v. 30 pers. 3.645,- 3.745,- 3.895,- 3.845,-
Våning 10 sengs  v. 30 pers. 3.495,- 3.545,- 3.645,- 3.595,-
         
Stöten Mitt(4+1) v. 40 pers. 3.245,- 3.395 3.495,- 3.445,-
Våning 10 sengs  v. 40 pers 3.095,- 3.195,- 3.295,- 3.245,-
         
Stöten Mitt(4+1) v. 50 pers. 3.045,- 3.145,- 3.295,- 3.245,-
Våning 10 sengs  v. 50 pers 2.895,- 2.995,- 3.095,- 3.045,-

 

Evt. tillæg pr. person  
Tillæg pr. voksen 300,-
Tillæg  for færge hvis afrejse fra Jylland (Frederikshavn-Göteborg t/r) 300,-
Kläppen

Kläppen i Sälen

Kläppen står også højt på listen over de allermest populære skiområder i Sverige. Pisterne snor sig i alle retninger rundt om bjerget og hyggeligt mellem træerne. Resortet byder på perfekt skiløb til både de øvede og nybegynderne.

Kläppens Snow Park er yderst populært og betegnes som Sveriges bedste. Sidst og ikke mindst er det et extra plus, at man i Kläppen kan nyde godt af områdets gondolbane, som er en oplevelse i sig selv med en smuk udsigt hele vejen til toppen og endda med varme i sædet.

Kläppen

4 dage fra søndag til torsdag inkl. 4 dages liftkort, skileje og bus t/r.
Ophold ved Sjungarbacken

Ungdomspriser op til 15 år Uge 2-4 Uge 12-13 
6 sengs v. 30 pers. 3.945,- 4.195,-
6 sengs v. 40 pers. 3.595,- 3.845,-
6 sengs v. 50 pers. 3.395,- 3.645,-

 

Evt. tillæg pr. person  
Tillæg pr. voksen 400,-
Tillæg for færge hvis afrejse fra Jylland (Frederikshavn-Göteborg t/r) 300,-

Få en skræddersyet skirejse

Vi skræddersyer altid jeres grupperejse præcis, som I ønsker den. Vi har gode kontakter til hele Norden. Bränas, Hafjell, Trysil el. Hemsedal er også gode forslag på jeres næste skirejse. Mulighederne er mange, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud, hvis I ønsker et overblik.

Det har været en ubetinget succes – og en stor fornøjelse – at designe individuelle studierejser sammen med Best Travels dygtige og lydhøre medarbejdere. Best Travel svarer så afgjort til sit navn.

- Helge Baden Nielsen, Sognepræst i Herfølge

Tingene er bare altid i orden hos Best Travel!

- Aktivitetscentret Gedevasevang i Farum: Mogens Persson

Best Travel - et rejsebureau som udmærker sig ved kvalitet, god service & rimelige priser. Der er jo en grund til at det hedder ”Best Travel”. Der er styr på alt det praktiske. Alting fungerede, kvalificerede og top motiverede guider, afprøvede hoteller og konkurrencedygtige priser.

- Karlobo Sogn: Kirsten & Bjarke Johansen. Sognerejse i 2016, 2015, 2013

Vi har igennem ca. 10 år lavet ture med Best Travel. Det har været en god oplevelse. De er fleksible, vi kan altid få specielle ønsker opfyldt, gode guider, gode hoteller. Alt i alt et godt selskab.

- Seniorer i Allerød: Kirsten & Per Bechgaard

I er gode til at følge op på mine spørgsmål og jeg føler i er interesseret i at gøre alt det bedste!

- Ældresagen Hillerød: Henny Simonsen

Vi har lavet flere ture med Best Travel og har altid været fuld tilfredse med både rejse og betjening. Vi kan varmt anbefale et samarbejde.

- Danske Seniorer: Kurt Sølund

Tak til Best Travel for den altid gode service og især Kristina som vi har kontakt med. Vi har 3 gange været på bustur og altid den samme rejseleder Tove Bak Kristensen, som er helt speciel, og hendes viden er helt fantastisk. Perfekt bus ”Strøby Turist” og ligeledes chauffør Jørn. Vi skal endnu engang til april (red:2016) på tur til Amsterdam med samme rejseleder & chauffør. Stor tak til Best Travel.

- Landbosenior Nordsjælland: Neel Wolff

Ældresagen Ishøj har lavet flere ture med Best Travel. Vi har hver gang fået en meget fin service. Vi vil gerne anbefale foreninger og lidt større klubber, at benytte Best Tavel. Skulle du have ønsker om destinationer, som ikke lige findes i deres program, så tal med en af de medarbejdere der arrangerer grupperejser. I vil helt sikkert få et godt tilbud og en kanon service.

- Ældresagen Ishøj: Inga J. Johansen

Vi har altid været meget tilfredse med Best Travels professionelle måde at handle og tilrettelægge vores rejser ønsker på.

- Ældresagen Rudersdal: Inger & John Mailand med ca. 10 års samarbejde

Som førstegangsbrugere af Best Travel har vi fået udsøgt betjening. Vi glæder os nu til at få afviklet rejsen i august (red: 2016) med forhåbentlig lige så god indfrielse af vores ønsker.

- Lokomotivførernes Rejseklub: John Ravn