Udsigt mod Sant'Angelo
Udsigt fra Castello Aragonese
Forio

Italien

Ischia

Pris pr. person fra
kr. 7.795

Ischia er en ø af vulkansk oprindelse beliggende i Napolibugten. På Ischia har vandet fra vulkanøens mange kilder været brugt i kurbadene lige siden romertiden. Øen er kendt for sine termer og er derfor et velbesøgt kursted. De første moderne kurbade blev grundlagt i 1800-tallet for de kongelige og adelige, som valfartede til Ischia fra hele Europa. I dag er der over 20 kurbade på Ischia. Mange hoteller har endog egne kurbade. 

Øens vulkanske oprindelse er også med til at gøre øen specielt frodig med typisk Middelhavsvegetation. På Ischia finder du alt, hvad hjertet kan begære. Middelhavet med sine skønne, skiftende farver – bjerge, som hæver sig stejlt op fra kysten – og en overdådig sydlandsk blomsterpragt, viftende palmer, appelsin- og citronlunde. Øens højeste punkt er Monte Epomeo på 789 m., hvor der er afmærkede ruter til vandrefugle. Ischia har altid tiltrukket personer med sans for skønhed. Øen var et yndet rejsemål for mange af vore guldaldermalere, billedhuggere og digtere såsom Wilhelm Marstrand, Bertel Thorvaldsen, H.C. Andersen, Wilhelm Bergsøe og Henrik Ibsen, der skrev Peer Gynt under sit ophold på Ischia. Ischia er perfekt til en wellness-ferie i de tidlige forårsmåneder eller i det lune efterår – langt væk fra den mørke og triste danske vinter.

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Italien
  • Dag 2 - Lacco Ameno og Casamicciola
  • Dag 3 - Ørundtur på Ischia
  • Dag 4 - Udflugt til øens største by Ischia Ponte
  • Dag 5 - Dag på egen hånd
  • Dag 6 - Udflugt til kurbyen Forio
  • Dag 7 - Dagen er på egen hånd
  • Dag 8 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Stepmap Map Ischia 2020

Inkluderet i prisen

Fly København-Rom (2021) / København-Napoli (2022) t/r inkl. bagage

Lufthavnstransfer t/r

Skib til Ischia t/r

7 nætter på wellness-hotel på Ischia

Helpension på hotellet på Ischia

1/2 fl. huset rød- el. hvidvin og 1/2 fl. vand til frokost og aftensmad på Ischia

Let frokost dag 1

Fri adgang til hotellets wellness-faciliteter

4 halvdags-udflugter

Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Drikkepenge

Massage el. andre behandlinger

Obligatorisk turistskat €4 pr. person pr. nat i perioden 1/4 til 1/11. Resten af året €1,50 pr. person pr. nat. Betales kontant direkte til hotellet.

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Værelse med balkon på Terme di Augusto kr. 300

Værelse med balkon/terrasse på La Reginella kr. 600

Eneværelse på Terme di Augusto/La Reginella kr. 1.200

Eneværelse med balkon/terrasse på Terme di Augusto kr. 1.500/på La Reginella kr. 1.800

Fast plads i bussen kr. 150-250

Fast plads i flyet kr. 50-250

Mad ombord på flyet Sønderborg-Rom t/r inkl. 1 sodavand kr. 195

Dag 1

Ankomst til Italien

Afrejse i 2021: Efter ankomsten til Roms lufthavn sætter vi os godt til rette i vores egen bus og kører en kort tur frem mod den skønne by Frascati, som oprindelig var en af fæstningsbyerne i Castelli Romani, og som i dag er en kendt vinby lidt uden for Rom. Vi nyder en let anretning med lokale specialiteter akkompagneret af byens liflige hvidvin. Efter opholdet i Frascati kører vi en betagende tur langs Appeninerbjergene sydover mod den syditalienske by Napoli. I Napoli skal vi opleve byens berømte seværdigheder på en byrundtur i bus inden afsejling til Ischia.

En sejltur på en times tid gennem Napoli-bugten bringer os til den skønne ø Ischia, hvor vi indkvarteres på et dejligt hotel midt i den maleriske by Lacco Ameno tæt på byens skønne strandpromenade og byens vartegn – tufstensklippen Il Fungo.

Afrejse i 2022: Efter ankomst med fly til Napoli skal vi opleve byens berømte seværdigheder på en byrundtur i bus. Inden afsejling til Ischia slutter vi besøget i denne spændende syditalienske by med en typisk napolitansk frokost på havnepromenaden.

En sejltur på en times tid gennem Napoli-bugten bringer os til den skønne ø Ischia, hvor vi indkvarteres på et dejligt hotel midt i den maleriske by Lacco Ameno tæt på byens skønne strandpromenade og byens vartegn – tufstensklippen Il Fungo.

Dag 2

Lacco Ameno og Casamicciola

Vi starter dagen med en byvandring i den skønne by Lacco Ameno, hvor vi ser byens seværdigheder, såsom byens vartegn - tufstensklippen Il Fungo - og kirken opført til ære for byens skytshelgeninde Santa Restituta. Efterfølgende spadserer vi langs strandpromenaden til den charmerende naboby Casamicciola.

Dag 3

Ørundtur på Ischia

Vi skal på en dejlig tur i bus øen rundt, hvor vi oplever øens frodige landskaber med typisk Middelhavsvegetation og maleriske små byer, som formeligt klæber sig op langs bjergskråningerne. 

Vi gør ophold undervejs i et par af de hyggelige små byer, som f.eks. hyggelige Sant'Angelo, hvor der bliver mulighed for at nyde stemningen over en cappuccino eller en drink, med udsigt ud over havet. I klart vejr kan vi se over mod naboøen Capri.

Dag 4

Udflugt til øens største by Ischia Ponte

Dagens tur fører os til øens største by Ischia Ponte. På spadsereturen i Ischia Ponte ser vi maleriske bygninger. Byen er især kendt for den gamle fæstning Castello Aragonese, som er opført på en lille ø forbundet med selve Ischia via en gammel stenbro. 

Vi hører om fæstningens spændende historie, og der bliver mulighed for et besøg på fæstningen, som i dag er museum.

Castello Aragonese
Castello Aragonese
Udsigt fra Castello Aragonese
Dag 5

Dag på egen hånd

Botanisk Have på Ischia

Dagen er helliget oplevelser på egen hånd. Ischia byder på mange muligheder for udflugter på egen hånd - eksempelvis en skøn sejltur øen rundt, eller et besøg i den smukke botaniske have La Mortella. Eller tag færgen til Napoli og oplev denne spændende syditalienske by.

Dag 6

Udflugt til kurbyen Forio

Turen går i dag til øens næststørste by Forio. Forio er en mondæn kurby med hyggelige gader og stræder. Forio er især kendt for de smukke gamle kirker, som eksempelvis dannede kulisserne i filmen Avanti - en af de mange film, der gennem tidens løb er optaget på Ischia.

Dag 7

Dagen er på egen hånd

Nyd den sidste dag på Ischia med velvære og forkælelse, som står i højsædet på denne tur, idet hotellets wellness-faciliteter står til vores disposition.

Dag 8

Hjemrejse

Afrejse i 2021: Efter morgenmaden forlader vi paradisøen Ischia og sejler tilbage til fastlandet. Vores egen bus bringer os nordover mod lufthavnen i Rom, hvorfra der er hjemrejse til Danmark.

NB: Rækkefølgen i dagsprogrammet kan ændres uden varsel.

Afrejse i 2022: Efter morgenmaden forlader vi paradisøen Ischia og sejler tilbage til fastlandet. Vores egen bus bringer os den korte tur til lufthavnen i Napoli, hvorfra der er hjemrejse til Danmark.

NB: Rækkefølgen i dagsprogrammet kan ændres uden varsel.

Andre interessante rejser

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse