Udsigt fra Castello Aragonese
Udsigt mod Sant'Angelo
Forio

Italien

Ischia

Pris pr. person fra
kr. 8.495

Ischia er en ø af vulkansk oprindelse beliggende i Napolibugten. På Ischia har vandet fra vulkanøens mange kilder været brugt i kurbadene lige siden romertiden. Øen er kendt for sine termer og er derfor et velbesøgt kursted. De første moderne kurbade blev grundlagt i 1800-tallet for de kongelige og adelige, som valfartede til Ischia fra hele Europa. I dag er der over 20 kurbade på Ischia. Mange hoteller har endog egne kurbade.

OBS: Anne-Vibeke Rejser har deltaget på rejsen til Ischia med Best Travel. Du kan læse mere om oplevelsen her.

Øens vulkanske oprindelse er også med til at gøre øen specielt frodig med typisk Middelhavsvegetation. På Ischia finder du alt, hvad hjertet kan begære. Middelhavet med sine skønne, skiftende farver – bjerge, som hæver sig stejlt op fra kysten – og en overdådig sydlandsk blomsterpragt, viftende palmer, appelsin- og citronlunde. Øens højeste punkt er Monte Epomeo på 789 m., hvor der er afmærkede ruter til vandrefugle.

Ischia har altid tiltrukket personer med sans for skønhed. Øen var et yndet rejsemål for mange af vore guldaldermalere, billedhuggere og digtere såsom Wilhelm Marstrand, Bertel Thorvaldsen, H.C. Andersen, Wilhelm Bergsøe og Henrik Ibsen, der skrev Peer Gynt under sit ophold på Ischia. Ischia er perfekt til en wellness-ferie i de tidlige forårsmåneder eller i det lune efterår – langt væk fra den mørke og triste danske vinter.

Vil du lære mere om Ischias eftertragtede termiske kilder? Læs vores artikel om Ischias berømte termer.

Gæsteanmeldelser af rejsen

Rejseplan 2024

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst - Besøg i Napoli - Overfart til Ischia
 • Dag 2 - Lacco Ameno og Casamicciola
 • Dag 3 - Ørundtur - Vingårdsbesøg
 • Dag 4 - Dag på egen hånd
 • Dag 5 - Udflugt til øens største by Ischia Ponte
 • Dag 6 - Udflugt til kurbyen Forio
 • Dag 7 - Dagen er på egen hånd
 • Dag 8 - Overfart til fastlandet - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Ischia 2020

Inkluderet i prisen

Fly fra København-Napoli t/r inkl. bagage

Bustransfers i Italien

Færge til Ischia t/r

7 nætter på Grand Hotel Terme di Augusto eller Hotel Albergo la Reginella

7 x morgenmad

7 x aftensmad inkl. 1/2 fl. husets rød- el. hvidvin og 1/2 fl. mineralvand 

Fri adgang til hotellets wellness-faciliteter

Alle udflugter ifølge program

Vingårdsbesøg inkl. vinsmagning og let frokost

Entreer ifølge program

Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Drikkepenge

Massage el. andre behandlinger

Obligatorisk turistskat €4 pr. person pr. nat. Betales direkte til hotellet

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Tillæg på Grand Hotel Terme di Augusto

 • Dobbeltværelse med balkon/terrasse kr. 300
 • Dobbeltværelse med balkon/terrasse og pooludsigt kr. 500
 • Eneværelse kr. 1.200
 • Eneværelse med balkon/terrasse kr. 1.500
 • Eneværelse med balkon/terrasse og pooludsigt kr. 1.700

Tillæg på Hotel Albergo la Reginella

 • Dobbeltværelse med balkon kr. 600
 • Eneværelse kr. 1.200
 • Eneværelse med balkon kr. 1.800

Fast plads i bussen kr. 200-300

Dag 1

Ankomst - Besøg i Napoli - Overfart til Ischia

Ankomst til Napoli lufthavn allerede først på eftermiddagen. Efter ankomsten begynder vores syditalienske eventyr med en interessant rundtur i vores egen bus i den spændende syditalienske by Napoli. Vi ser en række af byens berømte seværdigheder og under opholdet bliver der også tid på egen hånd til at opleve stemningen byen og spise en god frokost - måske på havnepromenaden med udsigt til Vesuv og Capri inden afsejling til Ischia.

En sejltur på en times tid gennem Napoli-bugten bringer os til den skønne ø Ischia, hvor vi indkvarteres på et dejligt hotel midt i den maleriske by Lacco Ameno tæt på byens skønne strandpromenade og byens vartegn – tufstensklippen Il Fungo.

Dag 2

Lacco Ameno og Casamicciola

Vi starter dagen med en byvandring i den skønne by Lacco Ameno, hvor vi ser byens seværdigheder, såsom byens vartegn - tufstensklippen Il Fungo - og kirken opført til ære for byens skytshelgeninde Santa Restituta. Efterfølgende spadserer vi langs strandpromenaden til den charmerende naboby Casamicciola. I denne by ser vi bl.a. en mindetavle til ære for forfatteren Henrik Ibsen, idet han efter sigende skulle have skrevet Peer Gynt her.

Dag 3

Ørundtur - Vingårdsbesøg

Vi skal på en dejlig tur i bus øen rundt, hvor vi oplever øens frodige landskaber med typisk Middelhavsvegetation og maleriske små byer, som formeligt klæber sig op langs bjergskråningerne.

Vi gør ophold undervejs i et par af de hyggelige små byer, som f.eks. hyggelige Sant'Angelo, hvor der bliver mulighed for at nyde stemningen over en cappuccino eller en drink, med udsigt ud over havet. I klart vejr kan vi se over mod naboøen Capri.

På turen besøges også en af øens berømte vingårde, hvor vi skal smage på nogle de skønne vine, der produceres på Ischia. Vinsmagningen akkompagneres af en let frokost med lokale specialiteter.

Dag 4

Dag på egen hånd

Botanisk Have på Ischia

Dagen er helliget oplevelser på egen hånd. Ischia byder på mange muligheder for udflugter på egen hånd - eksempelvis skønne vandreture eller et besøg i den smukke botaniske have La Mortella. Eller måske en tur med en af udflugtsbådene, som sejler øen rundt.

Dag 5

Udflugt til øens største by Ischia Ponte

Dagens tur fører os til øens største by Ischia Ponte. På spadsereturen i Ischia Ponte ser vi maleriske bygninger, men byen er først og fremmest kendt for den gamle fæstning Castello Aragonese, som er opført på en lille ø forbundet med selve Ischia via en gammel stenbro.

Vi hører om fæstningens spændende historie, inden vi krydser stenbroen og besøger fæstningen, som i dag er museum (entrè inkl.). Vi bjergtages af udsigten over Napoli-bugten og vulkanen Vesuv i baggrunden fra toppen af fæstningen.

Castello Aragonese
Castello Aragonese
Udsigt fra Castello Aragonese
Dag 6

Udflugt til kurbyen Forio

Turen går i dag til øens næststørste by Forio. Forio er en mondæn kurby med hyggelige gader og stræder. Forio er især kendt for de smukke gamle kirker, som eksempelvis dannede kulisserne i filmen Avanti - en af de mange film, der gennem tidens løb er optaget på Ischia.

Dag 7

Dagen er på egen hånd

Nyd den sidste dag på Ischia med velvære og forkælelse, som står i højsædet på denne tur, idet hotellets wellness-faciliteter står til vores disposition.

Dag 8

Overfart til fastlandet - Hjemrejse

Efter morgenmaden forlader vi paradisøen Ischia og sejler tilbage til fastlandet. Vores egen bus bringer os den korte tur til lufthavnen i Napoli, hvorfra der er hjemrejse til Danmark.

NB: Rækkefølgen i dagsprogrammet kan ændres uden varsel.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse