om best travel

Om Best Travel

Best Travel er et dansk rejsebureau, der er grundlagt i 1999. Best Travel er i dag en del af rejsekoncernen Stena Line Travel Group, og derfor har vi kontor i Stena Lines bygning på yderste molekant i Frederikshavn.

best travel flight seat

Krydstogter og rundrejser

Best Travel tilbyder hvert år et stort udvalg af spændende krydstogter og temarejser. Her finder man rejser med historisk og kulturelt indhold, hvor man samtidig bor godt og komfortabelt. På flodkrydstogter og temarejser medfølger dygtige danske rejseledere med mange års erfaring. Havkrydstogter tilbydes i samarbejde med det velrenommerede rederi MSC Cruises. Flodkrydstogter og temarejser henvender sig især til det modne publikum, mens havkrydstogter er en populær ferieform for alle aldre.

grupperejser

Best Travel grupperejser

Vi arrangerer endvidere forskellige typer rejser, heriblandt temarejser, storbyrejser og vinterrejser for virksomheder, foreninger, organisationer og andre grupper, som ønsker skræddersyede rejser. Med en solid erfaring og et godt samarbejde med mange aktører på området har vi gode forudsætninger for at opfylde langt de fleste gruppers behov.

Se mere om grupperejser med Best Travel
Stena Line og Best Travels kontor i Frederikshavn

Medarbejdere hos Best Travel

Best Travels kontor ligger i Stena Lines terminalbygning på yderste molekant i Frederikshavn. Vi deler således bygning med færgerederiet Stena Line og rejsbureauet DTF Travel

På kontoret er vi 10 kolleger. Du kan læse om os hver især på siden her...

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse