BT Italien 2019 (86 Of 458) 4 3 BT Italien 2019 (86 Of 458) 4 3

Tryghedsgaranti

Din tryghed - vores ansvar

Som rejsearrangør er det vores fornemmeste opgave at sikre dig en tryg rejseoplevelse. Vores danske rejseledere er med - ikke blot for at forklare og berette - men også for at lede gruppen og skabe tryghed.

Bestiller du din rejse hos Best Travel, får du en pakkerejse, og med en pakkerejse giver du dig selv den største tryghed på rejsen og bedste forbrugerbeskyttelse.

Fuld refusion ved annullering

Bliver din rejse annulleret enten af os eller som følge af evt. rejsevejledninger, får du altid det indbetalte retur. Dette gælder uden undtagelse på alle vores rejser, og du skal aldrig vente mere end 14 dage på refusion.

 

Gratis ombookning

Indtil 90 dage før din afrejse kan du gratis ændre din rejse til en af vore mange andre rejser eller blot skubbe din afrejsedato.*

 

Medlem af både Rejsegarantifonden og DRF

Best Travel er medlem af både Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening, og vi forpligter os derfor til enhver tid at følge overensstemmelserne i pakkerejseloven. Det skaber endnu mere tryghed for din investering.

BT Italien 2019 (208 Of 458)
BT Italien 2019 (247 Of 458)
BT Italien 2019 (437 Of 458)

Vi følger altid rejsevejledningerne

Vi følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Er din destination fortsat orange eller rød 14 dage før afrejse, annullerer vi din rejse og tilbagefører det indbetalte beløb.

 

21 dages fuld fortrydelsesret

Når du bestiller din rejse hos Best Travel, kan du vente 3 uger før du indbetaler depositummet til din rejse. Du har derfor god tid til at beslutte dig, før du betaler.**

 

Gratis navneændring

Indtil 31 dage før din afrejse kan du gratis ændre navne på din bestilling.*

*Gælder ikke oversøiske rejser samt krydstogter med MSC Cruises
**Fortrydelsesretten bortfalder, når du indbetaler depositum. Fortrydelsesretten gælder alle rejser med mere end 3 måneder til afrejse - dog ikke krydstogter med MSC Cruises

BT Italien 2019 (293 Of 458)
BT Italien 2019 (265 Of 458)
BT Italien 2019 (118 Of 458)
BT Italien 2019 (196 Of 458)
BT Italien 2019 (200 Of 458)

Fællesskab og gode oplevelser

Vi er et erfarent nordjysk rejsebureau med flere år på bagen, der specialiserer sig i kulturrejser med historisk og kulturelt indhold. Vores rejser henvender sig primært til det modne publikum, der ønsker at få ”noget ekstra” ud af deres rejseoplevelser, men som samtidig også vil være foruden den stress og jag, der ofte er forbundet med at arrangere sin rejse selv.

Vi har derudover fuld fokus på fællesskab og tryghed - vi "oplever sammen" - og rejserne foregår samtidig i et tempo, hvor alle kan være med.

Mød vores erfarne danske rejseledere

Med Best Travel betaler du for langt det meste hjemmefra, da alle udflugter oftest er inkluderet - og din fornemste opgave er blot at lade dig inspirere og imponere af de mange indtryk, som du indsamler på vejen.

Vores erfarne danske rejseledere holder dig i hånden hele vejen og står for alt det praktiske, mens de beretter om de relevante kulturelle- og samfundsmæssige forhold. Vores rejseledere kommer alle med stor erfaring og ekspertise indenfor rejsemålet, og de er ofte bosiddende i det land, som du besøger.

Venedig 1 2

Flyrejser

... gælder fx rejser såsom Amalfikysten, Andalusien og Skotland. Her rejser vi med fly fra Danmark til vores rejsemål, og fortsætter rejsen videre rundt i moderne busser med ophold på nærliggende hoteller.

Se alle flyrejser
DB ICE Station JS 1 2

Togrejser

... giver dig muligheden for at iagttage de skiftende landskaber undervejs. Togrejsen er derudover en komfortabel transportform, hvor du har god benplads og mulighed for bevæge dig frit rundt i toget. På Best Travels togrejser rejser vi typisk til de nære rejsemål - hovedsageligt til vores tyske naboer mod syd eller til Sverige. 

Se alle togrejser
Mosel

Flodkrydstogter

... går til floder som Donau og Mosel – se fx Krydstogt på Donau og Krydstogt på Mosel og Rhinen. Til forskel fra kulturrejserne med fly har vi på flodkrydstogter den samme base hele rejsen ombord på vores flodkrydstogtskib, og vi anløber flere storbyer ned gennem Europa. Oplev fx. Budapest, Wien, Amsterdam, Köln og Strasbourg.

Se alle flodkrydstogter
Best Travel-bus

Busrejser

På en busrejse starter rejsen allerede når du går ombord - for turen er en del af oplevelsen. Vi hygger os sammen og rejselederen beretter om interessante steder vi passerer undervejs. Mange af vores busrejser går til Tyskland. Vores store naboland mod syd byder på masser af spændende kultur- og naturoplevelser indenfor behagelig køreafstand fra Danmark.

Se alle busrejser
MSC19001882 2 1

Havkrydstogter

... tilbydes i samarbejde med det velrenommerede rederi MSC Cruises, og her kan du bl.a. deltage på et Krydstogt til Norge. Havkrydstogter er for livsnyderen, der foretrækker mere afslapning og mere tid på egen hånd. 

Se alle havkrydstogter

Vores gæster fortæller ...

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse