Best Travel flight seat

Historien om Best Travel

Best Travel åbnede første gang dørene på Vesterbro i Aalborg den 1. juli 1999.

I starten var det især busrejser, der prægede Best Travels udvalg af rejser. Om sommeren gik de til sydens sol ved f.eks. Gardasøen, den italienske Adriaterhavskyst og Kroatien, mens vinterens rejser gik til skisportsdestinationerne i Alperne og de norske og svenske fjelde.

Rejseudbuddet blev større og strakte efter få år fra kør selv-ferier, storbyferier i Europa og smukt beliggende hoteller i naturområder i Tyskland og Østrig til charterferier med fly samt rundrejser og flodkrydstogter med rejseledere og masser af historie og kulturelt indhold inkluderet i rejserne.

Der blev brug for flere ansatte på bureauet, og i 2005 var lokalerne på Vesterbro blevet for små, hvorfor Best Travel flyttede til større lokaler, men holdt sig i det centrale Aalborg.

Med det voksende udvalg af rejser steg omsætningen støt år for år. Dette gav genlyd i rejsebranchen, og på et tidspunkt modtog ejerne af Best Travel et tilbud, de ikke kunne sige nej til. 1. januar 2007 blev Best Travel derfor et selvstændigt bureau i DTF Group, der bl.a. også omfattede DTF travel i Hjørring.

besttravel Norge

Best Travel fortsatte et par år på matriklen i Aalborg, men i sommeren 2009 flyttede vi til endnu større lokaler i samme bygning som vores rejsekolleger på DTF travel i Hjørring. Dette gav mange muligheder især indenfor marketing, da DTF travel i sin marketingafdeling har et helt in-house reklamebureau. Også salgsmæssigt åbnede der sig nye samarbejder ved at benytte DTF travels kontakter i Norge og Sverige.

I 2011 blev DTF Group og herunder også Best Travel købt af det store svenske rejsebureau SEMBO, der med Stena Line i ryggen har som mål at blive Europas ledende aktør på kør selv-markedet. Dermed blev Best Travel en del af det svenske milliardforetagende Stena Line, og vi er nu en del af Stena Line Travel Group.

Best Travel i dag

I dag er Best Travel et rejsebureau med 11 engagerede medarbejdere samt en lang række fast tilknyttede rejseledere. Vi har været gennem en spændende udvikling, og fra at sprede os over et meget stort og varieret udvalg af rejsetyper som charter med fly og bus, kør selv ferier, storbyferier og skiferier, har vi nu valgt at fokusere på det, vi er bedst til - nemlig rundrejser i Europa med fly/bus og flodkrydstogter med historisk og kulturelt indhold. Rejser hvor det meste er inkluderet, og hvor kompetente rejseledere sørger for, at alle vores gæster får det optimale ud af rejsen.

Samtidig vinder de traditionelle krydstogter mere og mere indpas som en fast del af Best Travels sortiment. På få år er Best Travel blevet én af de bedst sælgende danske agenter for det italienske rederi MSC Cruises, der er det 3. største krydstogtrederi i verden.

historien-om-besttravel-fremtiden

Best Travel i fremtiden

Hos Best Travel er vi inde i en meget positiv udvikling, og den ser vi som et resultat af, at vi holder os til det, vi er bedst til. Vi sælger rejser til danskere, som gerne vil opleve og blive klogere på de destinationer, de rejser til med os. Vi holder fast i et godt udvalg af rejser i Europa, og griber de muligheder der byder sig for at videreudvikle vores koncept - det bliver til endnu flere spændende rejser! Rejser hvor det meste er inkluderet - rejser med fokus på komfort, sikkerhed og frem for alt kvalitet til prisen.

Så hvad enten I rejser alene til én af vores mange destinationer, eller ønsker at arrangere en rejse for større grupper, selskaber eller en skolestudietur, så glæder vi os til at give jer nogle dejlige rejseoplevelser med Best Travel!

Gæst kigger på drueranker i Italien

Bæredygtighed

Best Travel vil fremadrettet stille større krav til bæredygtighed - både blandt interne og eksterne leverandører. Best Travel har derfor lavet aftale om at deltage i Travelifes certificeringsprogram, og vi har nu startet processen for trin for trin at efterleve Travelifes internationale bæredygtighedsstandarder. Travelife er et initiativ inden for uddannelse, ledelse og certificering af rejsebranchen med henblik på at opnå bæredygtighed.

Programmet har 3 niveauer for rejsebureauer: 1 Travelife Engaged, 2 Travelife Partner og 3 Travelife Certified. Best Travel er stadig på niveau 1 - Travelife Engaged. Vi arbejder på at rykke op på næste niveau - Travelife Partner.

Læs mere om bæredygtighed hos Best Travel

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse