Italien

Gardasøen

Pris pr. person fra
kr. 9.495

Syd for Alperne i de mest fortryllende omgivelser ligger Gardasøen, som er den største af de italienske søer. De omkringliggende bjerge giver læ og et dejligt mildt klima. Vores rejse til Gardasøen har alt, hvad hjertet kan begære. Søen med sine skønne, skiftende farver - bjerge, som i den nordlige del af søen hæver sig stejlt op fra søbredden - og en overdådig sydlandsk blomsterpragt, viftende palmer og citronlunde.

Vi bor i den hyggelige by Riva del Garda på det dejlige Hotel Centrale med fantastisk beliggenhed midt på byens torv ud til den maleriske lille havn. Her er smalle gader med interessante bygninger, forretninger og et væld af hyggelige restauranter og caféer. Ved Gardasøen er der rig mulighed for udflugter, sejlture på søen, spadsereture og afslapning.

Best Travel har inkluderet spændende udflugter.

Et ophold ved Gardasøen inkluderer naturligvis en udflugt langs Gardasøen inklusiv en dejlig sejltur på søen. Skønne naturoplevelser venter os i bjergene i Gardasøens bagland. Og på rejsen skal vi naturligvis også besøge et par af områdets gode vingårde - heriblandt Borgo alla Quercia, hvor vi får mulighed for at prøvesmage den lokale vin og nyde en frokost i de romantiske omgivelser. Endelig krones udflugtsprogrammet med en skøn tur til Romeo og Julies by Verona.

Du kan læse mere om Gardasøen i artiklen 'Gardasøen - et geografisk vidunder'

Gæsteanmeldelser af rejsen

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst - Soave - Riva del Garda
  • Dag 2 - Byvandring i Riva del Garda
  • Dag 3 - Gardasøen rundt - Vingårdsbesøg
  • Dag 4 - Egne oplevelser eller ekstraudflugt til Venedig
  • Dag 5 - Dag på egen hånd
  • Dag 6 - Udflugt til Verona - Romeo og Julies by
  • Dag 7 - Varone-vandfaldet - Tenno-søen - Vingårdsbesøg
  • Dag 8 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Gardas En 2024

Inkluderet i prisen

Fly København-Venedig t/r inkl. bagage

Transfer til hotellet t/r

7 overnatninger på det 3-stjernede Hotel Centrale ved Gardasøen

7 x morgenmad

2 x frokost

7 x aftensmad

2 x vinsmagning

Alle udflugter og sejlture ifølge program

Entréer ifølge program

Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Obligatorisk turistskat i Riva del Garda pt. €2 pr. person pr. nat - betales direkte til hotellet

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Ekstraudflugt: Venedig kr. 600

Dobbeltværelse med søudsigt kr. 700

Dobbeltværelse med fransk altan og søudsigt på 4. etage kr. 950

Enkeltværelse kr. 800

Fast plads i bussen kr. 200-300

Dag 1

Ankomst - Soave - Riva del Garda

Riva del Garda

Efter ankomsten sætter vi os til rette i vores egen bus og starter på vores norditalienske eventyr. Fra lufthavnen går turen henover den flade Po-slette og videre mod det kendte Soave-vinområde, hvor der bliver mulighed for at nyde en god frokost og smage på områdets vine i den skønne by Soave. Efter opholdet i Soave fortsætter turen gennem den naturskønne Adige-dal frem til Gardasøen.

Indkvartering på det dejlige familiedrevne Hotel Centrale, som nok har den bedste beliggenhed i den skønne by Riva del Garda midt på byens hovedplads ud til den lille havn og Gardasøen.

Dag 2

Byvandring i Riva del Garda

Om formiddagen arrangerer rejselederen en byvandring i Riva del Garda, hvor vi bliver præsenteret for byens seværdigheder, den herlige søpromenade, de maleriske gamle gader og stræder, og dermed får vi allerede fra start et godt kendskab til denne skønne by.

Torvet i Riva del Garda med Hotel Centrale
Skumring i Riva del Garda
Hyggelige gader og pladser i Riva del Garda
Aftenstemning i Riva del Garda
Dag 3

Gardasøen rundt - Vingårdsbesøg

Efter morgenmaden er der afsejling fra den lille havn i Riva del Garda. På sejlturen oplever vi de pittoreske byer og det smukke landskab fra søsiden. Vi går i land i byen Maderno på Gardasøens vestbred, og kører op mod vingården Borgo alla Quercia, hvor vi skal nyde en vinsmagning og en let frokost i smukke omgivelser.

Om eftermiddagen fortsætter turen i bus langs Gardasøens østbred, hvor vi gør et ophold i den maleriske by Garda, som har givet søen navn. Vi oplever byens skønne søpromenade og nyder udsigten ud over søen. Efter opholdet i Garda kører vi videre gennem olivenlunde langs den skønne østbred tilbage mod Riva del Garda.

Dag 4

Egne oplevelser eller ekstraudflugt til Venedig

Dagen er helliget oplevelser på egen hånd. Har du lyst til flere oplevelser, har du også mulighed for at deltage på en ekstraudflugt til Venedig - også kaldet "Adriaterhavets Dronning".

Ekstraudflugt: Venedig
Efter tidlig morgenmad på hotellet er der afgang mod Venedig.

I Venedig starter vi med en skøn sejltur gennem lagunen frem mod Markuspladsen. Efter sejlturen skal vi opleve byens specielle atmosfære med de mange kanaler og smukke palazzo'er.

På en spadseretur oplever vi Markuspladsen, som Napoleon efter sigende skulle have beskrevet som "den mest elegante salon i Europa, der er værdig nok til at have himlen som loft". Vi ser også nogle af byens berømte broer såsom Rialto-broen, der fører over byens hovedkanal Canale Grande - og Sukkenes bro, der førte fra Dogepaladset over til de berygtede fængsler, hvor kvindebedåreren Casanova sad fange i en kort periode.

Endvidere bliver der mulighed for på egen hånd at besøge nogle af Venedigs smukke seværdigheder såsom Dogepaladset og Markuskirken - og måske nyde folkelivet og musikken på en af de berømte cafeer på Markuspladsen.

Vi tager forbehold for aflysning af udflugten som følge af manglende tilslutning.

Dag 5

Dag på egen hånd

Dagen er til oplevelser på egen hånd – måske en tur med de lokale busser til den skønne by Limone, eller en dejlig spadseretur langs søen mod nabobyen Torbole.

Dagen kan også bruges på en tur med båd til den maleriske by Malcesine, som har fascineret utallige digtere og forfattere gennem tidens løb.

Byen har en skøn beliggenhed for foden af Monte Baldo, og kan bryste sig af en meget velbevaret fæstning opført af Scala-familien fra Verona – et vidnesbyrd om byens stolte fortid.

Lørdag er endvidere markedsdag i Malcesine, så der bliver mulighed for at opleve et typisk italiensk marked og gøre en god handel.

Dag 6

Udflugt til Verona - Romeo og Julies by

I dag skal vi opleve endnu et af rejsens højdepunkter, når vi sætter kurs sydover på en betagende tur gennem Adige-dalen mod den skønne by Verona, der ligger smukt ved Adige-flodens bugtede løb.

Verona er en af Italiens smukkeste byer og stedet for Shakespeares udødelige drama, Romeo og Julie.

På en spændende byvandring skal vi opleve byens historiske centrum med den velbevarede Scala-fæstning, blomstertorvet Piazza delle Erbe, Julies hus og den velbevarede romerske arena på Piazza Bra, der hver sommer danner ramme om stemningsfulde operaforestillinger.

Dag 7

Varone-vandfaldet - Tenno-søen - Vingårdsbesøg

Tenno-søen

Dagens udflugt byder på storslåede naturoplevelser. Vi kører først op til det imponerende Varone-vandfald, som har eroderet klipperne gennem årtusinder, hvorefter turen går videre op i bjergene til Tenno-søen, med det smukke smaragdfarvede vand.

Efter en skøn tur gennem dalen med søerne, Valle dei Laghi, slutter vi dagens tur med et besøg på vingården Pisoni, hvor vi skal smage på nogle af vingårdens vine - heriblandt den berømte Vino Santo - og nyde en let anretning med udsigt op mod Brenta-Dolomitterne.

Dag 8

Hjemrejse

Efter morgenmaden forlader vi Riva del Garda og sætter kurs sydover langs Adige-floden, videre langs det kendte Soave-vinområde og Po-sletten, inden vi mætte af indtryk ankommer til lufthavnen og vores direkte fly til København.

NB! Rækkefølgen i dagsprogrammet kan ændres uden varsel.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse