BT Italien 2019 (425 Of 458) 5 4

Hvad er en Best Travel-rejse?

Overvejer du at rejse med Best Travel, men er du i tvivl om, hvad der definerer en Best Travel-rejse? Er du i tvivl, om rejseformen er noget for dig? Læs mere nedenfor, hvor vi skitserer konceptet.

BT Italien 2019 (441 Of 458)

Grupperejser med Best Travel

Best Travel specialiserer sig i grupperejser med dansk rejseleder til populære destinationer ikke blot i Europa, men også flere og flere steder ude i verden. Vi har mange års erfaring med konceptet, og vi sender hvert år flere tusinde gæster afsted på oplevelsesrige grupperejser.

På grupperejser med Best Travel deltager du på en rejse med ligesindede. Grupperne tæller typisk 25-40 gæster hovedsageligt fra det "modne segment", og du bliver en del af denne gruppe i hele rejsens varighed.

I gruppen møder vi hinanden i øjenhøjde og indgår i et helt særligt rejsefælleskab, hvor der er plads til samtale og grin på kryds og tværs. På Best Travels grupperejser oplever vi SAMMEN.

Se alle grupperejser
Rejser med Best Travel

Danske rejseledere

Til at lede grupperejsen medfølger en moden dansk rejseleder med mange års erfaring i faget. Rejselederen er med - ikke blot i kraft af sit formål om at lede og skabe tryghed - men i lige så stor grad, da vedkommende har stor viden om den/de destination(er), som besøges.

Nogle af rejselederne er udenlandsdanskere, som har fast bopæl nær destinationen, mens andre vil rejse med fra Danmark. Fælles for dem alle er dog, at de er erfarne og lokalkendte rejseledere, som besidder en stor viden om de ting, vi skal opleve - men også om den kulturelle-, politiske- og samfundsmæssige kontekst, vi befinder os i.

Vores gæster fortæller om Best Travel:

Rejser med Best Travel

Pakkerejser med det meste inkluderet

Endelig er det også vigtigt at nævne, at grupperejser med Best Travel er pakkerejser - dvs. langt det meste er inkluderet hjemmefra. Dette gælder fx. fly/tog/bus inkl. bagage t/r, bustransport på destinationen, hotel, mange måltider samt et omfattende udflugtsprogram.

Din fornemste opgave er blot at læne dig tilbage og nyde turen. Vi har sørget for alt det vigtige!

Kulturelt indhold

På Best Travels rejser er kultur, natur og gastronomiske oplevelser i fokus. Vi tilrettelægger altid et program, hvor du kommer ud og mærker destinationens farverige personlighed.

 

Tryghed

Rejser du med Best Travel, rejser du med tryghedsgaranti. Vi er medlem af både Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening, og det giver dig et ekstra lag af forbrugerbeskyttelse som rejsende.​

Hvordan vil du rejse?

Flyrejser

Pakkerejser med fly med danske rejseledere.

Flyrejser

Flodkrydstogter

Krydstogter på bl.a. Donau, Mosel og Rhinen.

Flodkrydstogter

Togrejser

Rejser med tog ud i Europa

Togrejser

Busrejser

De nære rejsemål med dansk rejseleder

Busrejser

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse