Krydstogter med Best Travel Krydstogter med Best Travel

Krydstogter

Loading...
Cochem
M/S River Navigator
M/S Der kleine Prinz
Dürnstein

Krydstogter - en fantastisk rejseform

Krydstogter er en populær måde at rejse på, og når man selv har prøvet et krydstogt, forstår man hvorfor - på et krydstogt kan du slappe af og lade alle oplevelser komme til dig. Om bord er der ingen stress. Kun god mad, hyggelige aktiviteter, underholdning og tid til at nyde udsigten over havet og de skiftende landskaber, som skibet sejler forbi.

Ved forskellige krydstogter er der landgang med i rejsen. Her få du mulighed for at opleve destinationen helt tæt på og mærke den lokale stemning. Her er det ligeledes en oplagt mulighed at købe lokale produkter eller specielle souvenirs med hjem. Nyd en oplevelsesrig rejseform, som giver dig plads til at slappe af og blive forkælet.

MSC17010759 4 3
MSC Meraviglia
MSC Meraviglia
MSC Meraviglia
MSC Meraviglia

Krydstogt med afgang fra København

Når du rejser med Best Travel, er mange af vores krydstogter med afgang fra København. Det er dog ikke alle krydstogter, der har påstigning i København. Du skal derfor være opmærksom på, hvilken rejseform dit krydstogt starter med. Det står beskrevet under hvert enkelt krydstogt.

Skulle du have nogle spørgsmål angående et krydstogt eller andre rejser, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte Best Travel. Vi er altid villige til at hjælpe dig.

Hvilket krydstogt skal jeg vælge?

Det er meget individuelt, hvilken form for krydstogt der foretrækkes. Det afhænger af de behov, du har. Hvor nogle foretrækker, at der er børnevenlige aktiviteter, ønsker andre, at der er plads til selvforkælelse. Det ene udelukker ikke det andet, og du vil sagtens kunne kombinere de forskellige behov.  

For at få den bedste rejseoplevelse anbefaler Best Travel, at du læser om de forskellige krydstogtskibe inden afrejse. Du har her mulighed for at læse om, hvilke faciliteter der er på det krydstogtskib, du ønsker. Læs om skibet under menupunktet 'Indkvartering' under det enkelte krydstogt.


Flodkrydstogter på de europæiske floder

Best Travel tilbyder også dejlige flodkrydstogter på europæiske floder som DonauRhinen og Mosel. På disse krydstogter er der oftest daglige udflugter med spændende kulturelt indhold, som ledes af en dansk rejseleder.

Hvor skal jeg tage på krydstogt henne?

Best Travel tilbyder et bredt udvalg af destinationer, hvor steder som Donau, Mosel, Rhinen og Norge kan nævnes, som populære rejsemål. Der er en masse muligheder, når det handler om mulige krydstogtdestinationer. Det afhænger af, hvad du ønsker at opleve, og derudover er årstiden naturligvis også en vigtig faktor.

Foretrækker du at rejse sidst på året, har vi et bredt udvalg af jule- og nytårsrejser. Her kan du kombinere rejsen på et krydstogt med juleshopping eller fejre nytåret under andre himmelstrøg. Det er en anderledes, men skøn oplevelse, at fejre højtider nye steder.  

Andre populære destinationer går til Middelhavet eller de norske fjorde. Her får du mulighed for at nyde de lange sommerdage, eller du kan gå på kulturel opdagelse ved de forskellige destinationer. Det giver en masse skønne ferieminder med hjem.

Prøv en unik rejseoplevelse med et krydstogt til Norge

Ønsker du en uforglemmelige oplevelse – tag på et krydstogt til Norge. Bliv betaget af den storslåede natur og især de spektakulære fjordlandskaber.

Et krydstogt til Norge er blandt Nordeuropas mest eftertragtede, og det er med god grund. Norge har et godt miks af spændende natur, hyggelige seværdigheder og ikke mindst en stor gæstfrihed. Tag på en unik rejseoplevelse, som du aldrig vil glemme.

En af de mere populære afgange til Norge, er krydstogtrejsen: Krydstogt til Norge. En rejse med direkte afgang fra København. Du vil få en rejseoplevelse ud over det sædvanlige, hvor både komforten og faciliteterne om bord er i en klasse for sig selv. Du vil blandt andet opleve havnen i Bergen, der er certificeret med UNESCO verdensarv. Området har bevaret de gamle bygninger med de velkendte små gader, åbne gallerier, og er generelt én af de mest velbevaret middelalderlige byer.  Glæd dig til et krydstogt til Norge!

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse