MSC Cruises

Krydstogt til Norge

Pris pr. person fra
kr. 7.995

ALL INCLUSIVE DRIKKEVARER: Du får lige nu en gratis Easy drikkevarepakke* med på Krydstogt til Norge (Værdi: 1.680,- pr. person) på afgange d. 14/8 og 21/8. OBS: Gælder kun nye bestillinger.

Et krydstogt behøver ikke at gå til fjerne destinationer - faktisk finder du flere af Europas mest populære krydstogtsdestinationer her i Nordeuropa - og med vores mange afgange direkte fra København, kan rejsen ikke starte og slutte mere komfortabelt.

Selv på et stort skib kan man kun føle sig lille, når fjeldsiderne tårner op på hver sin side af skibet. Det norske fjordlandskab er storslået og sammen med de lange sommerdage og det unikke lys i Nordeuropa, giver det en helt unik krydstogtsoplevelse.

Undervejs sejler vi i den imponerende Geirangerfjord, besøger hyggelige Ålesund og Flåm, som er berømt for sin smukke jernbanestrækning - en tur som er inkluderet i prisen. Vi kommer også omkring Kiel, inden vi igen er tilbage i København.

OBS: Der medfølger dansk rejseleder på alle krydstogter til Norge.

Vil du se flere havkrydstogter? Kig nærmere på alle vores krydstogter med MSC Cruises

*Easy drikkevarepakke: Ubegrænset forbrug af drikkevarer som nedenfor:

Nyd friheden til at slukke din tørst når som helst med et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (Heineken*), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke (kaffe, espresso, cappucino, caffe latte, varm chokolade og te).

Du kan nyde dette tilbud i alle barer ombord, i selvbetjeningsbuffet'en og i restauranterne, undtagen i specialrestauranterne - her er det kun Easy Plus og Premium Extra drikkevarepakker man kan gøre brug af.
Det er dog muligt at opgradere fra Easy til Easy Plus og Premium Extra drikkevarepakker ombord på skibet.

*Ølmærket kan variere.

Rejseplan for MSC Grandiosa 2022

Rejseplan

  • Dag 1 - København (18:00-)
  • Dag 2 - På havet
  • Dag 3 - Hellesylt/Geiranger (07:00-19:00)
  • Dag 4 - Ålesund (07:00-17:00)
  • Dag 5 - Flåm (08:00-18:00)
  • Dag 6 - På havet
  • Dag 7 - Kiel (09:00-19:00)
  • Dag 8 - København (08:00)
Hent pdf-udgave af rejsen
Norge Meraviglia 2020

Inkluderet i prisen

8 dage med MSC Grandiosa**** med afsejling fra København

7 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt BELLA

Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet

1 udflugt - tur med Flåmbanen

Dansk rejseleder

Daglig rengøring af kahyt

Et velplanlagt program og aktiviteter ombord

Varieret underholdning hver aften

Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pool m.m.

Ikke inkluderet i prisen

Opgradering af kahytskategori

Drikkevarer

Yderligere udflugter

Service-fee, som omfatter obligatoriske drikkepenge, på 10 euro/nat pr. person, som afregnes lokalt/ombord

Spa-behandlinger

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Tillæg for kahytopgradering - klik på BESTIL på den ønskede dato for at se tilgængelige kahytter og priser

Tillæg enekahyt RING

Dag 1

København (18:00-)

Afsejling fra København kl. 18.00.

Dag 2

På havet

MSC Grandiosa

Vi tilbringer dagen på havet. Du har rig mulighed for at nyde livet ombord. Der er gratis adgang til mange aktiviteter - fx. biografer, bibliotek, pool m.m. Du kan også stifte bekendtskab med én af skibets mange specialrestauranter.

Dag 3

Hellesylt/Geiranger (07:00-19:00)

Hellesylt er en smuk, lillebitte havn i den storslåede Geirangerfjord i det vestlige Norge. Fjorden og byen er et af Norges mest besøgte turistmål, og blev 14. juli 2005 indskrevet på UNESCO's Verdensarvsliste. Her kan du med sindsro lade dig imponere af Norges flotte, dramatiske natur med stejle klippevægge, frodige græsarealer og brusende vandfald.

Udsigten er uden sammenligning, både når du befinder dig i bunden af fjorden ved Geiranger, og når du bevæger dig op på fjeldet for at nyde - ja vel nok Europas flotteste udsigt. Glæd dig til at blive imponeret!

Læs mere om Hellesylt/Geiranger og udflugter hos MSC Cruises

Dag 4

Ålesund (07:00-17:00)

Ålesund

Ålesunds gader er fyldt med tårne, spir og flotte tage - i sandhed en unik by. Du kan bl.a. besøge Jugendstilsenteret, kendt for sit art nouveau. Du kan også gå op ad de 418 trin til Aksla-udsigtspunktet, hvorfra du kan nyde en panoramaudsigt ud over byen, de omkringliggende små øer og til de majestætiske Sunnmørsalper.

Læs mere om Ålesund og udflugter hos MSC Cruises

Dag 5

Flåm (08:00-18:00)

Vi sejler på Sognefjorden - den længste af Norges mange fjorde - og senere på Aurlandsfjorden. Smuk som et postkortmotiv i bunden af Aurlandsfjorden ligger den norske by Flåm. Vi anløber Flåm og går fra borde med vores danske rejseleder. I dag kan vi glæde os til vores udflugt til Flåmsbanen (inkl.), der går for at være en af Europas smukke togstrækninger.

Flåmsbanen løber igennem et ekstremt bjergterræn med stor højdeforskel, hvilket i sin tid gjorde byggeriet meget udfordrende. Banen åbnede i 1940 20 år efter man påbegyndte arbejdet. Togstrækningen er i dag en ren turistbane, der kører året rundt og stopper undervejs ved imponerende udsigtspunkter og fossende vandfald.

Læs mere om Flåm og udflugter hos MSC Cruises

Dag 6

På havet

MSC Grandiosa

Nyd livet ombord. Der er masser af give sig til på MSC Grandiosa. Besøg fx. en af skibets mange restauranter, gå en tur på promenadedækket, eller nyd et ophold i SPA afdelingen.

 

Dag 7

Kiel (09:00-19:00)

Nordtysklands grønne havneby. Gå på opdagelse langs Kiels kanaler eller benyt lejligheden til at opleve en af det nordlige Tysklands øvrige perler, f.eks. Hamborg eller Lübeck.

Læs mere om Kiel og udflugter hos MSC Cruises

Kiel Kiel
Dag 8

København (08:00)

Vi ankommer til Købehavn kl. 09:00 og går fra borde.

Vælg din krydstogtoplevelse

BELLA
Bella er den prisvenlige måde at nyde komforten ved livet ombord på et elegant, moderne krydstogtskib. Vælg mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten, bekræftes først ombord.

FANTASTICA
Med Fantastica får man kahytter med fordelagtig placering på skibet - vælg imellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Endvidere 24 timers roomservice med gratis levering, samt prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten, i henhold til ønske.

AUREA
Udover fordelene fra BELLA og FANTASTICA får man med AUREA en kahyt/suite med skønne plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. Desuden indgår en spa-pakke med en 1 x massage-behandling pr. person og ubegrænset adgang til spaens thermal-område under hele krydstogtet. Som AUREA-gæst har man endvidere adgang til separat soldæk, prioriteret ombordstigning og bagagehåndtering, samt valgfri spisetid i separat afdeling af restauranten. Drikkevarepakken Easy er inkluderet i prisen for AUREA-gæster.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse