Norske Fjorde Krydstogt

Fra København - inkl. GRATIS drikkevarepakke!

 • Forkælelse
 • Naturoplevelser
 • Afslapning
 • Luksus
 • Kulinariske oplevelser
Krydstogt fra København til de norske fjorde med MSC Cruises

Et krydstogt behøver ikke at gå til fjerne destinationer - faktisk finder du flere af Europas mest populære krydstogtsdestinationer her i Nordeuropa - og med vores mange afgange direkte fra København kan rejsen ikke starte og slutte mere komfortabelt.

OBS: Bestil krydstogt til de norske fjorde med MSC Orchestra eller MSC Preziosa senest 30. november og få gratis drikkevarepakke! Ved køb af indvendig eller udvendig kahyt medfølger gratis Mealtime Restaurant & Bar drikkevare-pakke (drikkevarer til måltider, værdi 840 kr. pr. person). Ved køb af kahyt med balkon medfølger gratis All Inclusive Restaurant & Bar drikkevare-pakke (all inclusive, værdi 1.330 kr. pr. person).

I vil blive blændet af skønheden og det storslåede norske fjordlandskab. Udforsk de hyggelige byer og nyd sejladsen i de stemningsfyldte norske fjorde. De lange sommerdage og det unikke lys i Nordeuropa giver jer en helt unik og uforglemmelig krydstogtsoplevelse.

I alle anløbsbyer kan man på skibe tilkøbe dejlige udflugter med dygtige engelsktalende guider.

Bemærk, at der er ikke dansktalende guide ombord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk.

Krydstogt fra København til de norske fjorde med MSC Cruises


Se vores udvalg af andre krydstogter med MSC Cruises.

 

fra kr. 5.999
pr. person
 • Vi sejler fra København!
 • Helpension ombord
 • Daglig rengøring af kahyt
 • Gratis adgang til underholdning og mange aktiviteter m.m


GRATIS drikkevarepakke - bestil inden 30/11!

Krydstogt med MSC Preziosa

Sejlplan ved afrejse i 2018:  13/5, 27/5, 24/6, 8/7, 22/7, 5/8, 19/8 & 2/9

Dag Havn Ankomst Afrejse
1 København - 17.00
2 På havet - -
3 Hellesylt/Geiranger** 08.00 18.00
4 Flåm* 09.00 19.00
5 Bergen* 09.00 18.00
6 På havet - -
7 Kiel 10.00 18.00
8 København 08.00 -

 

** Ved afrejse 10/6 er der anløb i Olden i stedet for i Hellesylt/Geiranger

* Ved afrejse 27/5, 24/6, 22/7, 5/8 og 2/9 er anløb i Bergen på dag 4 og anløb i Flåm på dag 5.

 • Havneanløb - Med MSC Preziosa


Se detaljeret rejsebeskrivelse

Inkluderet i prisen

 • Afrejse med MSC Preziosa fra København
 • 7 overnatninger i delt dobbeltkahyt
 • Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost, eftermiddagsthe og middag
 • Daglig rengøring af kahyt
 • Et velplanlagt program og aktiviteter ombord
 • Varieret underholdning hver aften
 • Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pool m.m

Ikke inkluderet i prisen

 • Opgradering af kahytskategori
 • Udflugter
 • Drikkepenge (€10 pr. pers./dag)
 • Spa-behandlinger
 • Rejseforsikringer og afbestillingsforsikring

Flere priser pr. person

 • Tillæg andre typer kahytter - klik på BESTIL på den ønskede dato for at se tilgængelige kahytter og priser.
 • Tillæg enekahyt RING
 • Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 287 Læs mere

Vælg din krydstogtoplevelse

 • BELLA
  Bella er den prisvenlige måde at nyde komforten ved livet ombord på et elegant, moderne krydstogtskib. Vælg mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten, bekræftes først ombord.

 • FANTASTICA
  Med Fantastica får man kahytter med fordelagtig placering på skibet - vælg imellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Endvidere 24 timers roomservice med gratis levering, samt garanteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske. 

 • AUREA
  Udover fordelene fra BELLA og FANTASTICA får man med AUREA en kahyt/suite med skønne plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. Desuden indgår en spa-pakke med en 1 x massage-behandling pr. person og ubegrænset adgang til spaens thermal-området under hele krydstogtet. Som AUREA-gæst har man endvidere adgang til separat soldæk, prioriteret ombordstigning og bagagehåndtering, samt valgfri spisetid i separat afdeling af restauranten. Drikkevarepakken Allegrissimo (all inclusive) er inkluderet i prisen for AUREA gæster. 

 • MSC YACHT CLUB
  Et eksklusivt område på skibet, som er indbegrebet af luksus. Her bor du i overdådigt indrettede suiter og har butler- og conciergeservice til rådighed døgnet rundt. MSC Yacht Club har egen restaurant, lounge og soldæk med pool. Drikkevarer er inkluderet i alle MSC Yacht Club områder, samt i kahyttens minibar. 

Krydstogt med MSC Preziosa

Havneanløb

Med MSC Preziosa

Hellesylt/Geiranger

En smuk lille færgehavn i den storslåede Geiranger fjord

Hellesylt er en smuk lillebitte havn i den storslåede Geiranger fjord i det vestlige Norge og er optaget på UNESCO's verdensarvliste. 

Læs mere om Hellesylt/Geiranger og udflugter hos MSC Cruises

 

Olden (OBS - Kun ved afrejse 10/6)

Vandfald og naturrigdom

Vi sejler ind gennem Nordfjord, der med sine 106 kilometer den sjettestørste fjord i Norge. Fjorden er flankeret af Europas største indlandsgletsjer, Jostedalsbræen, og langs bredderne ligger kønne små landsbyer. 

Læs mere om Olden og udflugter hos MSC Cruises

 

Flåm

En af Europas smukkeste togstrækninger

Smuk som et postkortmotiv i bunden af Aurlandsfjorden ligger den norske by Flåm . Herfra udgår en af Europas smukkeste togstrækninger.

Læs mere om Flåm og udflugter hos MSC Cruises

 

Bergen

En perle af en by mellem syv betagende fjelde og fantastiske fjorde

Bergen er en perle af en by mellem syv betagende fjelde og fantastiske fjorde, og samtid en levende universitetsby med masser af kulturliv. Byen er behageligt kompakt, god til nem og let tilgængelig sightseeing, med et smukt kvarter med brolagte gader og løvdækkede, grønne oaser, der er perfekte til hvile og afslapning. 

Læs mere om Bergen og udflugter hos MSC Cruises

 

Kiel

Et strategisk udgangspunkt for besøg af en lang række pragtfulde ferieattraktioner

Kiel ligger ud til Østersøen i det nordlige Tyskland. Byen var landets vigtigste flådebase indtil efter 2. verdenskrig. 

Læs mere om Kiel og udflugter hos MSC Cruises

Skibe

Rejs med krydstogtskibet MSC Preziosa med Best Travel

MSC Preziosa

MSC Preziosa, der blev søsat i foråret 2013 er et mesterværk af et krydstogtskib bygget med ét formål - nemlig for at kunne give dig den ultimative …

Læs mere her
MSC Orchestra

MSC Orchestra BBBB

Krydstogtperlen MCS Orchestra byder på en unik oplevelse til søs i de smukkeste rammer og sørger for 100% afslapning! MCS Orchestra er det andet kr…

Læs mere her

MSC Cruises - praktisk information

MSC Cruise Card

Ved ombordstigning modtager alle gæster et MSC Cruise Card, som har størrelse som et dankort. Det er et magnetkort, som du altid bør bære på dig, da det har mange funktioner, heriblandt fungerer det som nøgle til kahytten. Kortet skal også fremvises hver gang du går i land og stiger ombord igen. Desuden skal du fremvise kortet når du handler i butikkerne ombord, bestiller behandlinger i skibets spa, samt når du køber drikkevarer og udflugter.

For at få et MSC Cruise Card skal man ved check-in fremvise sit kreditkort (Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron eller American Express), som registreres. Såfremt man ikke er i besiddelse af et kreditkort skal man i stedet lægge et depositum på 250 euro.

På dit MSC Cruise Card kan du også se, i hvilken restaurant, ved hvilket bord og på hvilket tidspunkt der er reserveret aftensmad til dig. 

Drikkepenge og service charge

Det at give drikkepenge er fast kutyme på langt de fleste krydstogtsskibe. For at sikre at alle personalegrupper ombord får en rimelig fordeling af de indkomne drikkepenge, administreres disse af MSC. Det foregår på den måde, at der på dit MSC Cruise Card automatisk trækkes nedenstående beløb:

10 euro pr. dag/pr. person  i drikkepenge. Børn 3-17 år betaler halv pris - børn under 3 år betaler ikke drikkepenge.

Denne ordning betyder også, at der ikke forventes, at du som gæst ombord giver drikkepenge direkte til eksempelvis tjenere i restauranter eller til personalet, som gør rent i din kahyt.

Bemærk, at priser for drikkevarer (gælder ikke drikkevarer som er omfattet af all inclusive-pakken) tillægges 15% i såkaldt service charge - en ordning der også er med til at opretholde den høje service ombord.

Bagage

Hvis du starter/slutter krydstogtet med en flyrejse, skal du være opmærksom på flyselskabets bagageregler. Disse finder du på www.besttravel.dk/flyinfo

Såfremt der ikke indgår rejse med fly på dit krydstogt, opfordrer MSC Cruises sine gæster til at begrænse deres bagage til to kufferter pr. person (som ikke overstiger 90x75x43 cm og 23 kg pr. stykke bagage), og to stykker håndbagage pr. person (som ikke overstiger 56x45x25 cm og 23 kg pr. stykke håndbagage). I det billethæfte, som du modtager før afrejse, vil der være specielle kuffertmærker, som du skal forsyne din bagage med inden ombordstigning. Bemærk, at din bagage kontrolleres inden ombordstigningen, og det er ikke tilladt at medbringe eksempelvis mad- og drikkevarer.

Når du forlader skibet igen bliver bagagen bragt fra kahyt til kaj af skibets personale. Aftenen før udleveres specielle kuffertmærker, som bagagen forsynes med. Bagagen sættes udenfor kahytsdøren den sidste nat på turen. Da alle gæster ikke kan komme fra borde samtidig bliver man delt ind i grupper efter kuffertmærkernes farve. Det fremgår af programmet hvilket tidspunkt din "farve-gruppe" skal gå fra borde. 

 

 

 

Påklædning

Påklædningen ombord er meget afslappet - præcis som på en hver anden ferie. Til middagene om aftenen køres med 3 forskellige påklædningsformer, afslappet, uformelt og formelt. Det afslappede kan eksempelvis være en polo/skjorte/T-shirt og et par bukser. Til de uformelle aftener er det ikke velset at bære jeans - og en jakke eller lignende for herrerne samt en kjole/nederdel for kvinderne vil være velset. Til de formelle aftener, eksempelvis kaptajnens gallamiddag, forventes det at herrerne er i et, gerne mørkt, jakkesæt mens vi til kvinderne anbefaler en pæn kjole. Det er aldrig tilladt at opholde sig i restauranterne iført badetøj, badekåber eller uden fodtøj. Om aftenen er det ikke tilladt at bære shorts i restauranterne. I dagens program, som bringes til din kahyt dagligt, fremgår det, hvad der er den anbefalede påklædning til næste aftens middag.

Afgange

Afrejsedato Rejseprogram Pladser tilbage Grundpris
27. maj. 2018
De Norske Fjorde - MSC Preziosa - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 5.999 Gå videre
10. jun. 2018
De Norske Fjorde - MSC Preziosa - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 6.499 Gå videre
23. jun. 2018
De Norske Fjorde - MSC Orchestra - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 5.999 Gå videre
24. jun. 2018
De Norske Fjorde - MSC Preziosa - 8 dages krydstogt fra København
Udsolgt 5.999 Udsolgt
30. jun. 2018
De Norske Fjorde - MSC Orchestra - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 5.999 Gå videre
08. jul. 2018
De Norske Fjorde - MSC Preziosa - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 6.449 Gå videre
14. jul. 2018
De Norske Fjorde - MSC Orchestra - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 5.999 Gå videre
22. jul. 2018
De Norske Fjorde - MSC Preziosa - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 6.849 Gå videre
28. jul. 2018
De Norske Fjorde - MSC Orchestra - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 6.449 Gå videre
05. aug. 2018
De Norske Fjorde - MSC Preziosa - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 6.849 Gå videre
11. aug. 2018
De Norske Fjorde - MSC Orchestra - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 6.449 Gå videre
19. aug. 2018
De Norske Fjorde - MSC Preziosa - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 6.449 Gå videre
02. sep. 2018
De Norske Fjorde - MSC Preziosa - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 5.999 Gå videre

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

World Cruise MSC Magnifica
Krydstogt Jorden Rundt 119 dage med MSC Magnifica
fra kr. 284.599
De Norske Fjorde
Norske Fjorde Krydstogt Fra København - inkl. GRATIS drikkevarepakke!
fra kr. 5.999
msc-oestersoeen
Østersøen - krydstogt Fra København - inkl. GRATIS drikkevarepakke!
fra kr. 5.999
MSC De Arabiske Emirater
Krydstogt fra Dubai 8 dage med MSC Splendida inkl. fly, transfer og hotel i Dubai
fra kr. 8.389
Ved brug af denne hjemmeside godkender du vores brug af cookies til statistik, personalisering og annoncer. Læs mere