MSC Cruises - MSC Euribia
Flåmsbanen
Geirangerfjorden

MSC Cruises

Krydstogt til Norge

Pris pr. person fra
kr. 12.945

Glæd dig til et uforglemmeligt krydstogt til Norge! Vi starter og slutter i København med det splinternye skib MSC Euribia og kan undervejs glæde os til oplevelser i bl.a. Hellesylt, Flåm, Ålesund og Kiel. Krydstogtet inkluderer helpension ombord, Easy drikkevarepakke*, udflugt med den berømte Flåmsbana og til hansestaden Lübeck - alt sammen med dansk rejseleder. 

Et krydstogt behøver ikke at gå til fjerne destinationer - faktisk finder du flere af Europas mest populære krydstogtsdestinationer her i Nordeuropa - og med vores mange afgange direkte fra København, kan rejsen ikke starte og slutte mere komfortabelt.

Selv på et stort skib kan man kun føle sig lille, når fjeldsiderne tårner op på hver sin side af skibet. Det norske fjordlandskab er storslået og sammen med de lange sommerdage og det unikke lys i Nordeuropa, giver det en helt unik krydstogtsoplevelse.

Undervejs sejler vi i den imponerende Geirangerfjord, besøger hyggelige Ålesund og Flåm, som er berømt for sin smukke jernbanestrækning - en tur som er inkluderet i prisen. Vi kommer også omkring Kiel, hvor vi har inkluderet en udflugt til hansestaden Lübeck, inden vi igen er tilbage i København.

*Easy drikkevarepakke - ubegrænset forbrug af drikkevarer:
Nyd friheden til at slukke din tørst når som helst med et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (Heineken**), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke (kaffe, espresso, cappucino, caffe latte, varm chokolade og te).

Du kan nyde dette tilbud i alle barer ombord, i selvbetjeningsbuffet'en og i restauranterne, undtagen i specialrestauranterne - her er det Easy Plus og Premium Extra drikkevarepakker, man anvender (Det er muligt at opgradere fra Easy til Easy Plus og Premium Extra drikkevarepakker ombord på skibet mod merpris).

**Ølmærket kan variere.

 

Vælg din krydstogtoplevelse


BELLA
Bella-kahytterne findes både som indvendige-, udvendige- og balkonkahytter. Bella-kahytterne er den mest prisvenlige kahytskategori.

 • Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten. Dit ønske er ikke garanteret, og det bekræftes først ombord. Bemærk, at hvis I rejser flere sammen (i flere kahytter), så kan det ikke garanteres, at I spiser sammen om aftenen.
 • Kun uspecificerede kahytter. Det er ikke muligt at vælge kahytsnummer på i Bella-kategorien og kahytsnummer bliver senest oplyst ved check-in på skibet.
 • Kahytterne er som regel mindst og Bella-kahytter med vindue eller balkon har ofte begrænset udsigt - eksempelvis grundet redningsbådenes placering

 

FANTASTICA
Fantastica-kahytterne findes både som indvendige, udvendige og balkonkahytter.
Fantastica-kahytterne har bedre placeringer og er ofte lidt større end Bella-kahytterne. Jo højere dæk, desto højere pris, og det samme gælder størrelserne på Fantastica-kahytterne.

 • Prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske - bliver først endelig bekræftet ombord på skibet.
 • Morgenmad i kahytten (levering af gratis morgenmad).
 • 20 % rabat på udvalgte forudbetalte pakker i specialrestauranter.

 

AUREA
Inkluderer alle fordelene fra Fantastica.
Tilgængelig for suiter og balkonkahytter med den bedste beliggenhed (højt oppe eller tæt på SPA-afdelingen).

 • Prioriteret boarding og aflevering af bagage på ankomstdagen.
 • Velkomstpakke i kahytten (Prosecco + chokolade).
 • Adgang til et reserveret område i hovedrestauranten med ’My Choice Dining’ som tilbyder fleksible spisetider.
 • 24-timers roomservice (kun fri levering).
 • Eget soldæk kun for Aurea-gæster.
 • Gratis adgang til spa-området (Termisk område).
 • Balinesisk massage: Eksklusivt tilbud før krydstogtet. Tilgængeligt op til 2 dage før ombordstigning.
 • 10 % rabat på alle SPA-behandlinger købt ombord på skibet.

Rejseplan

Bemærk 4 forskellige rejseplaner nedenfor:
19. maj
9. jun.
25. aug.
29. sep.

Rejseplan

 • Dag 1 - København (18:00-)
 • Dag 2 - På havet
 • Dag 3 - Hellesylt (09:00-09:45) - Geiranger (12:00-21:00)
 • Dag 4 - Ålesund (07:00-17:00)
 • Dag 5 - Flåm (07:00-18:00)
 • Dag 6 - På havet
 • Dag 7 - Kiel (09:00-19:00)
 • Dag 8 - København (08:00)
Hent pdf-udgave af rejsen
Norge Meraviglia 2020

Inkluderet i prisen

8 dage med MSC Euribia**** med afsejling fra København

7 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt FANTASTICA

Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet

Drikkevarer ombord på skibet(Easy-drikkevarepakke)

 • Udvalg af husets vine på glas, fadøl (Heineken*), udvalgte alkoholiske drikke og cocktails, alkoholfri drikke, sodavand, juice på glas, mineralvand på flaske og varme drikke (kaffe, espresso, cappuccino, café latte, varm chokolade og te). Gælder ikke i specialrestauranterne og ej heller fra minibaren i kahytten. Ølmærket kan variere.

Service-fee, som omfatter obligatoriske drikkepenge (værdi kr. 630 pr. person)

2 udflugter - tur med Flåmbanen (under anløbet i Flaam) og udflugt til Lübeck inkl. let frokost (under anløbet i Kiel)

Dansk rejseleder

Daglig rengøring af kahyt

Et velplanlagt program og aktiviteter ombord

Varieret underholdning hver aften

Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pool m.m.

Ikke inkluderet i prisen

Opgradering af kahytskategori

Drikkevarer som ikke er omfattet af drikkevarepakken

Yderligere udflugter

Spa-behandlinger

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Tillæg for kahytopgradering - klik på BESTIL på den ønskede dato for at se tilgængelige kahytter og priser

Tillæg enekahyt RING

Dag 1

København (18:00-)

Afsejling fra København kl. 18.00.

Dag 2

På havet

Vi tilbringer dagen på havet. Du har rig mulighed for at nyde livet ombord. Der er gratis adgang til mange aktiviteter - fx. biografer, bibliotek, pool m.m. Du kan også stifte bekendtskab med én af skibets mange specialrestauranter.

Dag 3

Hellesylt (09:00-09:45) - Geiranger (12:00-21:00)

Hellesylt er en smuk, lillebitte havn i den storslåede Geirangerfjord i det vestlige Norge. Fjorden og byen er et af Norges mest besøgte turistmål, og blev 14. juli 2005 indskrevet på UNESCO's Verdensarvsliste. Her kan du med sindsro lade dig imponere af Norges flotte, dramatiske natur med stejle klippevægge, frodige græsarealer og brusende vandfald.

Udsigten er uden sammenligning, både når du befinder dig i bunden af fjorden ved Geiranger, og når du bevæger dig op på fjeldet for at nyde - ja vel nok Europas flotteste udsigt. Glæd dig til at blive imponeret!

OBS: MSC Euribia sejler først til Hellesylt, og såfremt man har købt en udflugt arrangeret af MSC Cruises, kan man gå i land. Har man ikke det, kan man IKKE gå i land i Hellesylt!
Herefter sejler MSC Euribia til Geiranger, hvor krydstogtets "rigtige" stop er, og her kan alle gæster gå i land - også de, som ikke har købt en udflugt gennem MSC Cruises.

Har du bestilt en udflugt i Hellesylt arrangeret af MSC Cruises, går du land i Hellesylt, hvorefter MSC Cruises sørger for, at du kommer tilbage til Geiranger, hvor skibet ligger.

Læs mere om Hellesylt/Geiranger og udflugter hos MSC Cruises

Dag 4

Ålesund (07:00-17:00)

Ålesund

Ålesunds gader er fyldt med tårne, spir og flotte tage - i sandhed en unik by. Du kan bl.a. besøge Jugendstilsenteret, kendt for sit art nouveau. Du kan også gå op ad de 418 trin til Aksla-udsigtspunktet, hvorfra du kan nyde en panoramaudsigt ud over byen, de omkringliggende små øer og til de majestætiske Sunnmørsalper.

Læs mere om Ålesund og udflugter hos MSC Cruises

Dag 5

Flåm (07:00-18:00)

Vi sejler på Sognefjorden - den længste af Norges mange fjorde - og senere på Aurlandsfjorden. Smuk som et postkortmotiv i bunden af Aurlandsfjorden ligger den norske by Flåm. Vi anløber Flåm og går fra borde med vores danske rejseleder. I dag kan vi glæde os til vores udflugt til Flåmsbanen (inkl.), der går for at være en af Europas smukke togstrækninger.

Flåmsbanen løber igennem et ekstremt bjergterræn med stor højdeforskel, hvilket i sin tid gjorde byggeriet meget udfordrende. Banen åbnede i 1940 20 år efter man påbegyndte arbejdet. Togstrækningen er i dag en ren turistbane, der kører året rundt og stopper undervejs ved imponerende udsigtspunkter og fossende vandfald.

Udflugt: Flåmbanen
Når du er klar til de stejle veje og bjergtunneler i denne region, kan du læne dig tilbage og nyde turen i bus gennem det spektakulære landskab. Vi forlader havnen i Flåm og kører via en  lang tunnel til Gudvangen og videre op gennem den stejle, smalle Nærøy-dal. Vi stopper ved det fantastiske  Tvindefossen vandfald. Kort efter  stiger vi ombord på tog et for at fortsætte vores udflugt gennem en række fantastiske naturlandskaber, inden vi når den lille stationsby Myrdal. Her, 867 meter over havets overflade, skifter vi tog og fortsætter ned ad den betagende Flåmsdal på den verdensberømte Flåmsbane. Toget vil passere vandfaldet Kjosfossen inden turen slutter på Flåm Station, hvorfra vi kan gå tilbage til skibet.

Bemærk venligst: Udflugten inkluderer en lang togtur gennem en række tunneler. Denne tur er uegnet for gæster, der er klaustrofobiske eller har gangbesvær.

Der tages forbehold for ændringer af udflugten foretaget af MSC Cruises.

Dag 6

På havet

MSC Grandiosa

Nyd livet ombord. Der er masser af give sig til på MSC Euribia. Besøg fx. en af skibets mange restauranter, gå en tur på promenadedækket, eller nyd et ophold i SPA afdelingen.

Dag 7

Kiel (09:00-19:00)

Vi anløber Kiel i løbet af formiddagen, hvor rejsens 2. udflugt finder sted:

Udflugt: Hansestaden Lübeck
Nyd en behagelig 1,5 timers naturskøn køretur gennem det smukke tyske landskab til hansestaden Lübeck. Oplev den charmerende gamle bydel, som er blevet erklæret på UNESCOs verdensarvsliste. Du vil opleve de elegante gyder og gårdhaver i det 19. århundrede, der vidner om dengang Hanseforbundet var et blomstrende handelscenter. Beundre den verdensberømte Holsten Gate, de syv spir i byens fem kirker, Helligåndshospitalet, der kan dateres tilbage til 1280, og Mariakirken - hjemsted for verdens største mekaniske orgel. På turen serveres en typisk let tysk frokost, inden turen går videre tilbage til Kiel. 

Varighed: 6 timer

Denne udflugt omfatter ca. 2,5 timers moderat gang, til tider over ujævne overflader. Der tages forbehold for ændringer af udflugten foretaget af MSC Cruises.

Dag 8

København (08:00)

Vi ankommer til Købehavn kl. 08:00 og går fra borde.

Rejseplan

 • Dag 1 - København (18:00-)
 • Dag 2 - På havet
 • Dag 3 - Hellesylt (11:00-22:00)
 • Dag 4 - Molde (07:00-15:00)
 • Dag 5 - Flåm (08:00-18:00)
 • Dag 6 - På havet
 • Dag 7 - Kiel (09:00-19:00)
 • Dag 8 - København (08:00)
Hent pdf-udgave af rejsen
Norge Euribia2024 9 6 (1)

Inkluderet i prisen

8 dage med MSC Euribia**** med afsejling fra København

7 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt FANTASTICA

Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet

Drikkevarer ombord på skibet(Easy-drikkevarepakke)

 • Udvalg af husets vine på glas, fadøl (Heineken*), udvalgte alkoholiske drikke og cocktails, alkoholfri drikke, sodavand, juice på glas, mineralvand på flaske og varme drikke (kaffe, espresso, cappuccino, café latte, varm chokolade og te). Gælder ikke i specialrestauranterne og ej heller fra minibaren i kahytten. Ølmærket kan variere.

Service-fee, som omfatter obligatoriske drikkepenge (værdi kr. 630 pr. person)

2 udflugter - tur med Flåmbanen (under anløbet i Flaam) og udflugt til Lübeck inkl. let frokost (under anløbet i Kiel)

Dansk rejseleder

Daglig rengøring af kahyt

Et velplanlagt program og aktiviteter ombord

Varieret underholdning hver aften

Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pool m.m.

Ikke inkluderet i prisen

Opgradering af kahytskategori

Drikkevarer som ikke er omfattet af drikkevarepakken

Yderligere udflugter

Spa-behandlinger

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Tillæg for kahytopgradering - klik på BESTIL på den ønskede dato for at se tilgængelige kahytter og priser

Tillæg enekahyt RING

Dag 1

København (18:00-)

Afsejling fra København kl. 18.00.

Dag 2

På havet

Vi tilbringer dagen på havet. Du har rig mulighed for at nyde livet ombord. Der er gratis adgang til mange aktiviteter - fx. biografer, bibliotek, pool m.m. Du kan også stifte bekendtskab med én af skibets mange specialrestauranter.

Dag 3

Hellesylt (11:00-22:00)

Hellesylt er en smuk, lillebitte havn i den storslåede Geirangerfjord i det vestlige Norge. Fjorden og byen er et af Norges mest besøgte turistmål, og blev 14. juli 2005 indskrevet på UNESCO's Verdensarvsliste. Her kan du med sindsro lade dig imponere af Norges flotte, dramatiske natur med stejle klippevægge, frodige græsarealer og brusende vandfald.

Udsigten er uden sammenligning, både når du befinder dig i bunden af fjorden ved Geiranger, og når du bevæger dig op på fjeldet for at nyde - ja vel nok Europas flotteste udsigt. Glæd dig til at blive imponeret!

Læs mere om Hellesylt/Geiranger og udflugter hos MSC Cruises

Dag 4

Molde (07:00-15:00)

Molde ligger på Norges vestkyst. Byen smukke beliggenhed mellem bjerge og hav gør Molde til et yndet rejsemål. Byen er kendt for sin årlige Molde International Jazz Festival, der tiltrækker musikelskere fra hele verden. Molde er også rig på kultur med museer, teatre og kunstgallerier, der giver indblik i Norges historie og kreative udtryk. Naturinteresserede kan udforske Molde-områdets fantastiske fjordlandskab og nyde udendørs aktiviteter som vandreture og fjordudsigt. 

Læs mere om Molde og udflugter hos MSC Cruises

Dag 5

Flåm (08:00-18:00)

Vi sejler på Sognefjorden - den længste af Norges mange fjorde - og senere på Aurlandsfjorden. Smuk som et postkortmotiv i bunden af Aurlandsfjorden ligger den norske by Flåm. Vi anløber Flåm og går fra borde med vores danske rejseleder. I dag kan vi glæde os til vores udflugt til Flåmsbanen (inkl.), der går for at være en af Europas smukke togstrækninger.

Flåmsbanen løber igennem et ekstremt bjergterræn med stor højdeforskel, hvilket i sin tid gjorde byggeriet meget udfordrende. Banen åbnede i 1940 20 år efter man påbegyndte arbejdet. Togstrækningen er i dag en ren turistbane, der kører året rundt og stopper undervejs ved imponerende udsigtspunkter og fossende vandfald.

Udflugt: Flåmbanen
Når du er klar til de stejle veje og bjergtunneler i denne region, kan du læne dig tilbage og nyde turen i bus gennem det spektakulære landskab. Vi forlader havnen i Flåm og kører via en  lang tunnel til Gudvangen og videre op gennem den stejle, smalle Nærøy-dal. Vi stopper ved det fantastiske Tvindefossen vandfald. Kort efter  stiger vi ombord på tog et for at fortsætte vores udflugt gennem en række fantastiske naturlandskaber, inden vi når den lille stationsby Myrdal. Her, 867 meter over havets overflade, skifter vi tog og fortsætter ned ad den betagende Flåmsdal på den verdensberømte Flåmsbane. Toget vil passere vandfaldet Kjosfossen inden turen slutter på Flåm Station, hvorfra vi kan gå tilbage til skibet.

Bemærk venligst: Udflugten inkluderer en lang togtur gennem en række tunneler. Denne tur er uegnet for gæster, der er klaustrofobiske eller har gangbesvær.

Der tages forbehold for ændringer af udflugten foretaget af MSC Cruises.

Dag 6

På havet

MSC Grandiosa

Nyd livet ombord. Der er masser af give sig til på MSC Euribia. Besøg fx. en af skibets mange restauranter, gå en tur på promenadedækket, eller nyd et ophold i SPA afdelingen.

Dag 7

Kiel (09:00-19:00)

Vi anløber Kiel i løbet af formiddagen, hvor rejsens 2. udflugt finder sted:

Udflugt: Hansestaden Lübeck
Nyd en behagelig 1,5 timers naturskøn køretur gennem det smukke tyske landskab til hansestaden Lübeck. Oplev den charmerende gamle bydel, som er blevet erklæret på UNESCOs verdensarvsliste. Du vil opleve de elegante gyder og gårdhaver i det 19. århundrede, der vidner om dengang Hanseforbundet var et blomstrende handelscenter. Beundre den verdensberømte Holsten Gate, de syv spir i byens fem kirker, Helligåndshospitalet, der kan dateres tilbage til 1280, og Mariakirken - hjemsted for verdens største mekaniske orgel. På turen serveres en typisk let tysk frokost, inden turen går videre tilbage til Kiel. 

Varighed: 6 timer

Denne udflugt omfatter ca. 2,5 timers moderat gang, til tider over ujævne overflader. Der tages forbehold for ændringer af udflugten foretaget af MSC Cruises.

Dag 8

København (08:00)

Vi ankommer til Købehavn kl. 08:00 og går fra borde.

Rejseplan

 • Dag 1 - København (18:00-)
 • Dag 2 - På havet
 • Dag 3 - Molde (09:00-19:00)
 • Dag 4 - Ålesund (07:00-17:00)
 • Dag 5 - Flåm (07:00-18:00)
 • Dag 6 - På havet
 • Dag 7 - Kiel (09:00-19:00)
 • Dag 8 - København (08:00)
Hent pdf-udgave af rejsen
Norge Euribia2024 25 8 (1)

Inkluderet i prisen

8 dage med MSC Euribia**** med afsejling fra København

7 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt FANTASTICA

Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet

Drikkevarer ombord på skibet(Easy-drikkevarepakke)

 • Udvalg af husets vine på glas, fadøl (Heineken*), udvalgte alkoholiske drikke og cocktails, alkoholfri drikke, sodavand, juice på glas, mineralvand på flaske og varme drikke (kaffe, espresso, cappuccino, café latte, varm chokolade og te). Gælder ikke i specialrestauranterne og ej heller fra minibaren i kahytten. Ølmærket kan variere.

Service-fee, som omfatter obligatoriske drikkepenge (værdi kr. 630 pr. person)

2 udflugter - tur med Flåmbanen (under anløbet i Flaam) og udflugt til Lübeck inkl. let frokost (under anløbet i Kiel)

Dansk rejseleder

Daglig rengøring af kahyt

Et velplanlagt program og aktiviteter ombord

Varieret underholdning hver aften

Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pool m.m.

Ikke inkluderet i prisen

Opgradering af kahytskategori

Drikkevarer som ikke er omfattet af drikkevarepakken

Yderligere udflugter

Spa-behandlinger

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Tillæg for kahytopgradering - klik på BESTIL på den ønskede dato for at se tilgængelige kahytter og priser

Tillæg enekahyt RING

Dag 1

København (18:00-)

Afsejling fra København kl. 18.00.

Dag 2

På havet

Vi tilbringer dagen på havet. Du har rig mulighed for at nyde livet ombord. Der er gratis adgang til mange aktiviteter - fx. biografer, bibliotek, pool m.m. Du kan også stifte bekendtskab med én af skibets mange specialrestauranter.

Dag 3

Molde (09:00-19:00)

Molde ligger på Norges vestkyst. Byen smukke beliggenhed mellem bjerge og hav gør Molde til et yndet rejsemål. Byen er kendt for sin årlige Molde International Jazz Festival, der tiltrækker musikelskere fra hele verden. Molde er også rig på kultur med museer, teatre og kunstgallerier, der giver indblik i Norges historie og kreative udtryk. Naturinteresserede kan udforske Molde-områdets fantastiske fjordlandskab og nyde udendørs aktiviteter som vandreture og fjordudsigt. 

Læs mere om Molde og udflugter hos MSC Cruises

Dag 4

Ålesund (07:00-17:00)

Ålesund

Ålesunds gader er fyldt med tårne, spir og flotte tage - i sandhed en unik by. Du kan bl.a. besøge Jugendstilsenteret, kendt for sit art nouveau. Du kan også gå op ad de 418 trin til Aksla-udsigtspunktet, hvorfra du kan nyde en panoramaudsigt ud over byen, de omkringliggende små øer og til de majestætiske Sunnmørsalper.

Læs mere om Ålesund og udflugter hos MSC Cruises

Dag 5

Flåm (07:00-18:00)

Vi sejler på Sognefjorden - den længste af Norges mange fjorde - og senere på Aurlandsfjorden. Smuk som et postkortmotiv i bunden af Aurlandsfjorden ligger den norske by Flåm. Vi anløber Flåm og går fra borde med vores danske rejseleder. I dag kan vi glæde os til vores udflugt til Flåmsbanen (inkl.), der går for at være en af Europas smukke togstrækninger.

Flåmsbanen løber igennem et ekstremt bjergterræn med stor højdeforskel, hvilket i sin tid gjorde byggeriet meget udfordrende. Banen åbnede i 1940 20 år efter man påbegyndte arbejdet. Togstrækningen er i dag en ren turistbane, der kører året rundt og stopper undervejs ved imponerende udsigtspunkter og fossende vandfald.

Udflugt: Flåmbanen
Når du er klar til de stejle veje og bjergtunneler i denne region, kan du læne dig tilbage og nyde turen i bus gennem det spektakulære landskab. Vi forlader havnen i Flåm og kører via en  lang tunnel til Gudvangen og videre op gennem den stejle, smalle Nærøy-dal. Vi stopper ved det fantastiske Tvindefossen vandfald. Kort efter  stiger vi ombord på tog et for at fortsætte vores udflugt gennem en række fantastiske naturlandskaber, inden vi når den lille stationsby Myrdal. Her, 867 meter over havets overflade, skifter vi tog og fortsætter ned ad den betagende Flåmsdal på den verdensberømte Flåmsbane. Toget vil passere vandfaldet Kjosfossen inden turen slutter på Flåm Station, hvorfra vi kan gå tilbage til skibet.

Bemærk venligst: Udflugten inkluderer en lang togtur gennem en række tunneler.  Denne tur er uegnet for gæster, der er klaustrofobiske eller har gangbesvær.

Der tages forbehold for ændringer af udflugten foretaget af MSC Cruises.

Dag 6

På havet

MSC Grandiosa

Nyd livet ombord. Der er masser af give sig til på MSC Euribia. Besøg fx. en af skibets mange restauranter, gå en tur på promenadedækket, eller nyd et ophold i SPA afdelingen.

Dag 7

Kiel (09:00-19:00)

Vi anløber Kiel i løbet af formiddagen, hvor rejsens 2. udflugt finder sted:

Udflugt: Hansestaden Lübeck
Nyd en behagelig 1,5 timers naturskøn køretur gennem det smukke tyske landskab til hansestaden Lübeck. Oplev den charmerende gamle bydel, som er blevet erklæret på UNESCOs verdensarvsliste. Du vil opleve de elegante gyder og gårdhaver i det 19. århundrede, der vidner om dengang Hanseforbundet var et blomstrende handelscenter. Beundre den verdensberømte Holsten Gate, de syv spir i byens fem kirker, Helligåndshospitalet, der kan dateres tilbage til 1280, og Mariakirken - hjemsted for verdens største mekaniske orgel. På turen serveres en typisk let tysk frokost, inden turen går videre tilbage til Kiel. 

Varighed: 6 timer

Denne udflugt omfatter ca. 2,5 timers moderat gang, til tider over ujævne overflader. Der tages forbehold for ændringer af udflugten foretaget af MSC Cruises.

Dag 8

København (08:00)

Vi ankommer til Købehavn kl. 08:00 og går fra borde.

Rejseplan

 • Dag 1 - København (18:00-)
 • Dag 2 - På havet
 • Dag 3 - Hellesylt (09:00-20:00)
 • Dag 4 - Ålesund (07:00-17:00)
 • Dag 5 - Flåm (08:00-18:00)
 • Dag 6 - På havet
 • Dag 7 - Kiel (09:00-19:00)
 • Dag 8 - København (08:00)
Hent pdf-udgave af rejsen
Norge Euribia2024 29 9

Inkluderet i prisen

8 dage med MSC Euribia**** med afsejling fra København

7 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt FANTASTICA

Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet

Drikkevarer ombord på skibet (Easy-drikkevarepakke)

 • Udvalg af husets vine på glas, fadøl (Heineken*), udvalgte alkoholiske drikke og cocktails, alkoholfri drikke, sodavand, juice på glas, mineralvand på flaske og varme drikke (kaffe, espresso, cappuccino, café latte, varm chokolade og te). Gælder ikke i specialrestauranterne og ej heller fra minibaren i kahytten. Ølmærket kan variere.

Service-fee, som omfatter obligatoriske drikkepenge (værdi kr. 630 pr. person)

2 udflugter - tur med Flåmbanen (under anløbet i Flaam) og udflugt til Lübeck inkl. let frokost (under anløbet i Kiel)

Dansk rejseleder

Daglig rengøring af kahyt

Et velplanlagt program og aktiviteter ombord

Varieret underholdning hver aften

Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pool m.m.

Ikke inkluderet i prisen

Opgradering af kahytskategori

Drikkevarer som ikke er omfattet af drikkevarepakken

Yderligere udflugter

Spa-behandlinger

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Tillæg for kahytopgradering - klik på BESTIL på den ønskede dato for at se tilgængelige kahytter og priser

Tillæg enekahyt RING

Dag 1

København (18:00-)

Afsejling fra København kl. 18.00.

Dag 2

På havet

Vi tilbringer dagen på havet. Du har rig mulighed for at nyde livet ombord. Der er gratis adgang til mange aktiviteter - fx. biografer, bibliotek, pool m.m. Du kan også stifte bekendtskab med én af skibets mange specialrestauranter.

Dag 3

Hellesylt (09:00-20:00)

Hellesylt er en smuk, lillebitte havn i den storslåede Geirangerfjord i det vestlige Norge. Fjorden og byen er et af Norges mest besøgte turistmål, og blev 14. juli 2005 indskrevet på UNESCO's Verdensarvsliste. Her kan du med sindsro lade dig imponere af Norges flotte, dramatiske natur med stejle klippevægge, frodige græsarealer og brusende vandfald.

Udsigten er uden sammenligning, både når du befinder dig i bunden af fjorden ved Geiranger, og når du bevæger dig op på fjeldet for at nyde - ja vel nok Europas flotteste udsigt. Glæd dig til at blive imponeret!

Læs mere om Hellesylt/Geiranger og udflugter hos MSC Cruises

Dag 4

Ålesund (07:00-17:00)

Ålesund

Ålesunds gader er fyldt med tårne, spir og flotte tage - i sandhed en unik by. Du kan bl.a. besøge Jugendstilsenteret, kendt for sit art nouveau. Du kan også gå op ad de 418 trin til Aksla-udsigtspunktet, hvorfra du kan nyde en panoramaudsigt ud over byen, de omkringliggende små øer og til de majestætiske Sunnmørsalper.

Læs mere om Ålesund og udflugter hos MSC Cruises

Dag 5

Flåm (08:00-18:00)

Vi sejler på Sognefjorden - den længste af Norges mange fjorde - og senere på Aurlandsfjorden. Smuk som et postkortmotiv i bunden af Aurlandsfjorden ligger den norske by Flåm. Vi anløber Flåm og går fra borde med vores danske rejseleder. I dag kan vi glæde os til vores udflugt til Flåmsbanen (inkl.), der går for at være en af Europas smukke togstrækninger.

Flåmsbanen løber igennem et ekstremt bjergterræn med stor højdeforskel, hvilket i sin tid gjorde byggeriet meget udfordrende. Banen åbnede i 1940 20 år efter man påbegyndte arbejdet. Togstrækningen er i dag en ren turistbane, der kører året rundt og stopper undervejs ved imponerende udsigtspunkter og fossende vandfald.

Udflugt: Flåmbanen
Når du er klar til de stejle veje og bjergtunneler i denne region, kan du læne dig tilbage og nyde turen i bus gennem det spektakulære landskab. Vi forlader havnen i Flåm og kører via en  lang tunnel til Gudvangen og videre op gennem den stejle, smalle Nærøy-dal. Vi stopper ved det fantastiske Tvindefossen vandfald. Kort efter  stiger vi ombord på tog et for at fortsætte vores udflugt gennem en række fantastiske naturlandskaber, inden vi når den lille stationsby Myrdal. Her, 867 meter over havets overflade, skifter vi tog og fortsætter ned ad den betagende Flåmsdal på den verdensberømte Flåmsbane. Toget vil passere vandfaldet Kjosfossen inden turen slutter på Flåm Station, hvorfra vi kan gå tilbage til skibet.

Bemærk venligst: Udflugten inkluderer en lang togtur gennem en række tunneler.  Denne tur er uegnet for gæster, der er klaustrofobiske eller har gangbesvær.

Der tages forbehold for ændringer af udflugten foretaget af MSC Cruises.

Dag 6

På havet

MSC Grandiosa

Nyd livet ombord. Der er masser af give sig til på MSC Euribia. Besøg fx. en af skibets mange restauranter, gå en tur på promenadedækket, eller nyd et ophold i SPA afdelingen.

Dag 7

Kiel (09:00-19:00)

Vi anløber Kiel i løbet af formiddagen, hvor rejsens 2. udflugt finder sted:

Udflugt: Hansestaden Lübeck
Nyd en behagelig 1,5 timers naturskøn køretur gennem det smukke tyske landskab til hansestaden Lübeck. Oplev den charmerende gamle bydel, som er blevet erklæret på UNESCOs verdensarvsliste. Du vil opleve de elegante gyder og gårdhaver i det 19. århundrede, der vidner om dengang Hanseforbundet var et blomstrende handelscenter. Beundre den verdensberømte Holsten Gate, de syv spir i byens fem kirker, Helligåndshospitalet, der kan dateres tilbage til 1280, og Mariakirken - hjemsted for verdens største mekaniske orgel. På turen serveres en typisk let tysk frokost, inden turen går videre tilbage til Kiel. 

Varighed: 6 timer

Denne udflugt omfatter ca. 2,5 timers moderat gang, til tider over ujævne overflader. Der tages forbehold for ændringer af udflugten foretaget af MSC Cruises.

Dag 8

København (08:00)

Vi ankommer til Købehavn kl. 08:00 og går fra borde.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse