Italien

Toscana

Pris pr. person fra
kr. 8.195

Toscana er balsam for kunst- og naturelskeres sjæle med sine uovertrufne rigdomme af kunst, vidunderlige landskaber med høje slanke cypresser, bredkronede pinjer, gamle krogede oliventræer og vinmarker, så langt øjet rækker.

Med udgangspunkt i den mondæne kurby Chianciano Terme, tager vores danske rejseleder os med på udflugter til kulturelle perler som Firenze - renæssancens vugge og de smukke middelalderbygninger i Siena. På vores rejse til Toscana kommer vi forbi det skæve tårn i Pisa, og møder den danske franciskanermunk Broder Theodor i Assisi. Vi besøger små, hyggelige toskanske byer og skal selvfølgelig også til vinsmagning.

Halvpension, udflugter og vinsmagning er alt sammen inkluderet i prisen.

Vi bor på Hotel Rossana, et godt mellemklassehotel i Chianciano Terme. Hotellet råder over spisesal, opholdsstue, bar og en hyggelig terrasse, hvor man kan slappe af med en drink eller en cappuccino og følge med i folkelivet.

Gæsteanmeldelser af rejsen

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Toscana og vin i Orvieto
  • Dag 2 - Udflugt til byerne Montepulciano og Montalcino
  • Dag 3 - Italiensk marked og tid på egen hånd
  • Dag 4 - Udflugt til smukke Firenze
  • Dag 5 - Udflugt til Pisa
  • Dag 6 - Udflugt til Siena og San Gimignano
  • Dag 7 - Udflugt til Assisi og møde med danske Broder Theodor
  • Dag 8 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Toscana med fly til Rom

Inkluderet i prisen

Fly København-Rom t/r inkl. bagage

Bustransport i Italien

7 nætter på 3-stjernede Hotel Rossana i kurbyen Chianciano Terme

7 x morgenmad

7 x aftensmad

1 x let frokost på vingård

Vinsmagninger

Udflugter ifølge program

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Obligatorisk turistskat på hotellet (pt. €0,80 pr. person/dag)

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Tillæg for værelse med balkon kr. 400

Tillæg for dobbeltværelse som enkeltværelse kr. 1.000

Tillæg for dobbeltværelse som enkeltværelse med balkon kr. 1.400

Fast plads i bussen kr. 150-250

Dag 1

Ankomst til Toscana og vin i Orvieto

Efter ankomsten tager vi plads i vores egen bus, og skal på en betagende tur langs Appeninerbjergene. Undervejs mod Toscana arrangeres et besøg i den skønne gamle by Orvieto. Byen er berømt for et mirakel, der i den katolske kirke kaldes "Miraklet i Bolsena". 

Orvieto er desuden kendt for den herlige hvidvin Est! Est!! Est!!!, som vi naturligvis skal smage på, inden vi fortsætter mod den mondæne kurby Chianciano Terme. Kurbyen ligger midt i Toscanas smukke, bakkede landskaber med skøn udsigt til høje cypresser og bredkronede pinjetræer – og vinmarker så langt øjet rækker. Indkvartering på Hotel Rossana - et godt familiedrevet hotel med god hjemmelavet mad. 

Dag 2

Udflugt til byerne Montepulciano og Montalcino

Montalcino Montalcino

Først skal vi besøge Chiancianos naboby kendt for sin adelige vin - Vino Nobile di Montepulciano - som vi naturligvis skal stifte nærmere bekendtskab med, i et af Toscanas ældste vinhuse.

Efter opholdet i Montepulciano går turen gennem de bølgende, toskanske landskaber med majestætiske cypresser og bredkronede pinjetræer, til endnu en af de små fæstningsbyer i bjergene - byen Montalcino. I denne by nyder vi en let frokost med toskanske specialiteter og smager på byens kendte vin, Brunello'en.

Dag 3

Italiensk marked og tid på egen hånd

Italiensk marked

Om formiddagen er der mulighed for at besøge et typisk italiensk marked og gøre en god handel. Eftermiddagen er på egen hånd i Chianciano Terme, hvor der eksempelvis er mulighed for at benytte sig af de mange forskellige tilbud i byens kurbade, udflugter på egen hånd eller at nyde udsigten over det skønne, toskanske landskab på en spadseretur i omegnen.

Dag 4

Udflugt til smukke Firenze

Vi skal på byvandring i Firenze, hvor vi ser nogle af byens betagende bygningsværker og kunstværker. Vores tur går bl.a. forbi dåbskapellet med porten, som ifølge Michelangelo var værdig nok til at være porten til Himmerige, videre forbi Firenzes domkirke frem mod rådhuspladsen med Michelangelos berømte David statue.

Rundturen slutter ved den gamle bro Ponte Vecchio, hvorefter der bliver tid på egen hånd til at opleve byens specielle atmosfære.

Dag 5

Udflugt til Pisa

Dagens udflugt går til den smukke by Pisa, hvor vi skal se den enestående plads Piazza
dei Miracoli og beundre den skønne domkirke, dåbskapellet og det berømte skæve tårn udefra. 

Under opholdet i Pisa bliver der desuden tid på egen hånd til at
besigtige de smukke bygningsværker og måske aflægge et besøg i det skæve tårn.

Det skæve tårn, Pisa Det skæve tårn, Pisa
Dag 6

Udflugt til Siena og San Gimignano

Vi besøger først den skønne, italienske by Siena med byens berømte rådhusplads. Rådhuspladsen bliver af mange betragtet som Italiens smukkeste og mest harmoniske middelalderplads, med de mange flotte bygninger i den berømte Siena-røde farve. Under opholdet i Siena arrangeres en byvandring, hvor vi ser byens berømte bygningsværker.

Efter opholdet i Siena kører vi en kort tur frem til San Gimignano - byen, der er berømt for de mange smukke, gamle tårne. Eftermiddagsophold i tårnbyen.

Siena
Domkirken i Siena
Piazza del Campo, Siena
San Gimignano
Dag 7

Udflugt til Assisi og møde med danske Broder Theodor

På dagens tur besøger vi en af Italiens perler - byen Assisi. Assisi er først og fremmest kendt for kirken, bygget til ære for den hellige Frans af Assisi. Vi skal se den smukke, nyrenoverede kirke, som efter Peterskirken i Rom, er en af den katolske kirkes vigtigste helligdomme. 

Under opholdet i Assisi møder vi den danske franciskanermunk Broder Theodor, som fortæller os om Frans af Assisi og kirken. Derefter tid til at gå på opdagelse i den skønne middelalderby blandt munkene og de mange pilgrimme, som valfarter til byen.

Dag 8

Hjemrejse

Efter morgenmaden forlader vi vores dejlige kurby Chianciano Terme og sætter kurs sydover langs Appeninerbjergene og Tiberen, inden vi, mætte af indtryk, ankommer til lufthavnen og vores direkte fly til København.

NB! Rækkefølgen i dagsprogrammet kan ændres uden varsel.

Andre interessante rejser

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse