Colosseum, Rom
Peterspladsen
Engelsborg, Rom

Italien

Rom - Den Evige Stad

Pris pr. person fra
kr. 7.495

KOMMER SNART: Nye afrejser på vej for efteråret 2022

Rom kaldes ikke uden grund for "Den Evige Stad". Rom er byen, der fascinerer sine besøgende med en forunderlig blanding af tidligere tiders storslåede arkitektur og moderne metropol. Overalt i Rom fornemmes historiens vingesus. Og Rom er ikke blot Italiens hovedstad, men også den katolske kirkes centrum - så turen inkluderer også et besøg i Vatikanet.

På vandringerne i Rom vil vi opleve byens spændende og interessante historie på tæt hold, og virkelig fornemme historiens vingesus. Vi ser velbevarede bygningsværker fra romertiden såsom Colosseum, Pantheon og den romerske kejser Hadrians gamle gravmausoleum Engelsborg. Vi besøger byens smukke renæssance- og barokpladser såsom Peterspladsen, Piazza Navona, Campidoglio og Den Spanske Trappe - anlagt af nogle af datidens største kunstnere og arkitekter såsom Michelancelo, Bernini og Bramante, for blot at nævne nogle få.

Under opholdet bor vi i hjertet af Den Evige Stad - i gåafstand til de fleste seværdigheder.

Se også vores 9-dages rejse til Rom

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst - Castelli Romani - Rom
  • Dag 2 & 3 - Byvandringer i Rom
  • Dag 4 - Peterspladsen og Peterskirken - Aftentur til Trastevere
  • Dag 5 - Arrivederci Roma
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Bykort ROM 2019 5Dg&10Dg V2

Inkluderet i prisen

Fly København-Rom

Bustransport i Italien

4 overnatninger på Hotel Pace Helvezia

4 x morgenmad

3 x frokost

1 x aftensmad

Udflugter ifølge program

Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Obligatorisk turistskat på hotellet (p.t. €6 pr. pers. pr. dag)

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Enkeltværelse kr. 800

Fast plads i bussen kr. 150-250

Dag 1

Ankomst - Castelli Romani - Rom

Efter ankomsten til Roms lufthavn tager vi plads i vores egen bus, og sætter kurs mod det naturskønne og bjergrige område Castelli Romani. Castelli Romani var oprindeligt gamle fæstninger i bjergene uden for Rom. Vi besøger et par af disse gamle fæstningsbyer - Castel Gandolfo, hvor mange paver gennem tidens løb har haft deres sommerresidens, og den herlige lille by Nemi, som ligger med en betagende udsigt ud over Nemi-søen.

I Nemi starter vi rejsen på bedste italienske manér med frokost på byens kendte restaurant, hvor den danske forfatter og maler, Ulla Kampmann, har sat sit unikke præg med sin skønne, naivistiske kunst. Efter opholdet i de romerske fæstningsbyer, fortsætter turen ind til Rom, hvor vi indkvarteres på vores dejlige hotel, som ligger midt i Roms historiske centrum i gåafstand fra de fleste seværdigheder.

Nemi Nemi
Dag 2 & 3

Byvandringer i Rom

Under opholdet i Rom arrangeres byvandringer, hvor vi vil blive præsenteret for nogle af de kendte og berømte seværdigheder, men også en række af de mere ukendte monumenter og seværdigheder, som Rom har at byde på. På vandringerne i Rom vil vi opleve byens spændende og interessante historie på tæt hold, og virkelig fornemme historiens vingesus. Vi ser velbevarede bygningsværker fra romertiden såsom Colosseum, Pantheon og den romerske kejser Hadrians gamle gravmausoleum Engelsborg. Vi besøger byens smukke renæssance- og barokpladser såsom Piazza Navona, Campidoglio og Den Spanske Trappe - anlagt af nogle af datidens største kunstnere og arkitekter såsom Michelangelo, Bernini og Bramante, for blot at nævne nogle få. 

Endvidere skal vi opleve det pulserende folkeliv i Roms hyggelige og charmerende gamle kvarterer. Der bliver ligeledes rig mulighed for at shoppe i Roms forretninger med nyeste mode, eller måske at gå på opdagelse på nogle af Roms mange gademarkeder. Og endelig byder rejsen også på kulinariske oplevelser, idet der vil være mulighed for at smage på de spændende og karakteristiske romerske specialiteter på byens gode spisesteder. Byvandringen på rejsens anden dag afsluttes med frokost på et typisk romersk trattoria.

Engelsborg, Rom
Piazza Navona
Den Spanske Trappe
Pantheon, Rom
Colosseum, Rom
Forum Romanum
Dag 4

Peterspladsen og Peterskirken - Aftentur til Trastevere

Dagens tur går til det "kristne" Rom. Efter morgenmaden spadserer vi op til Vatikanet, hvor vi besøger Peterspladsen og Peterskirken. Om aftenen skal vi opleve den gamle bydel Trastevere.

Vi nyder en god romersk middag på en historisk restaurant, efterfulgt af en skøn busrundtur i Rom, hvor vi ser mange af byens smukke seværdigheder i den smukke aftenbelysning.

Dag 5

Arrivederci Roma

Vi har lidt tid på egen hånd til at få de sidste indtryk i Den Evige Stad, inden vi sidst på formiddagen siger Arrivederci Roma og sætter kurs mod lufthavnen i Fiumicino, hvorfra der er hjemrejse mod Danmark.

NB: Rækkefølgen i dagsprogrammet kan ændres uden varsel.

Panoramaudsigt over Rom Panoramaudsigt over Rom

Andre interessante rejser

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse