Peterskirken
Trevi-fontænen
Engelsborg, Rom

Italien

Rom - Den Evige Stad

Pris pr. person fra
kr. 8.295

Rom kaldes ikke uden grund for "Den Evige Stad". Rom er byen, der fascinerer sine besøgende med en forunderlig blanding af tidligere tiders storslåede arkitektur og moderne metropol. Overalt i Rom fornemmes historiens vingesus. Og Rom er ikke blot Italiens hovedstad, men også den katolske kirkes centrum - så turen inkluderer også et besøg i Vatikanet.

På vandringerne i Rom vil vi opleve byens spændende og interessante historie på tæt hold, og virkelig fornemme historiens vingesus. Vi ser velbevarede bygningsværker fra romertiden såsom Colosseum, Pantheon og den romerske kejser Hadrians gamle gravmausoleum Engelsborg. Vi besøger byens smukke renæssance- og barokpladser såsom Peterspladsen, Piazza Navona, Campidoglio og Den Spanske Trappe - anlagt af nogle af datidens største kunstnere og arkitekter såsom Michelancelo, Bernini og Bramante, for blot at nævne nogle få.

Under opholdet bor vi i hjertet af Den Evige Stad - i gåafstand til de fleste seværdigheder.

Gæsteanmeldelser af rejsen

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst
  • Dag 2-3 - Byvandringer i Rom
  • Dag 4 - Det kristne Rom – Peterspladsen og Peterskirken – Aftentur Trastevere
  • Dag 5 - Castelli Romani – Nemi og Castel Gandolfo - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Bykort over Rom med Hotel Genio

Inkluderet i prisen

Fly København-Rom t/r med SAS rutefly inkl. bagageafgifter

Bustransport i Italien

4 overnatninger på Hotel Genio

4 x morgenmad

Udflugter ifølge program:

  • 3 byvandringer i Rom
  • Aftentur inkl. spisning i Trastevere
  • Castelli Romani inkl. frokost i Nemi

Dansktalende rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Obligatorisk turistskat på hotellet (p.t. €6 pr. pers. pr. dag)

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Enkeltværelse kr. 1.000

Fast plads i bussen kr. 200-300

Dag 1

Ankomst

Afrejse fra København om morgenen med direkte rutefly til Rom. Efter ankomsten til Roms lufthavn sætter vi os godt til rette i vores egen bus, som bringer os ind til Den Evige Stad. Vi indkvarteres på et dejligt hotel, som ligger midt i Roms historiske centrum i gåafstand fra de fleste seværdigheder.

Dag 2-3

Byvandringer i Rom

Under opholdet i Rom arrangeres byvandringer, hvor vi vil blive præsenteret for nogle af de kendte og berømte seværdigheder, men også en række af de mere ukendte monumenter og seværdigheder, som Rom har at byde på. På vandringerne i Rom vil vi opleve byens spændende og interessante historie på tæt hold og virkelig fornemme historiens vingesus.

Rom er vitterligt Den Evige Stad - vi ser velbevarede bygningsværker fra romertiden såsom Colosseum, Pantheon og den romerske kejser Hadrians gamle gravmausoleum Engelsborg. Vi besøger byens smukke renæssance- og barokpladser såsom Piazza Navona, Campidoglio og Den Spanske Trappe - anlagt af nogle af datidens største kunstnere og arkitekter såsom Michelangelo, Bernini og Bramante for blot at nævne nogle få.

Endvidere skal vi opleve det pulserende folkeliv i Roms hyggelige og charmerende gamle kvarterer. Der bliver ligeledes rig mulighed for at shoppe i Roms forretninger med nyeste mode eller måske at gå på opdagelse på nogle af Roms mange gademarkeder.

Og endelig byder rejsen også på kulinariske oplevelser, idet der vil være mulighed for at smage på de spændende og karakteristiske romerske specialiteter på byens gode spisesteder.

Dag 4

Det kristne Rom – Peterspladsen og Peterskirken – Aftentur Trastevere

Dagens udflugt går til det "kristne" Rom. Vi spadserer op mod Vatikanet, hvor vi besøger Peterspladsen og Peterskirken.

Peterskirken, eller Basilica di San Pietro på italiensk, er en af ​​de mest ikoniske katolske kirker i verden. Kirken er dedikeret til apostlen Peter, som traditionen siger, var den første pave og en vigtig figur inden for kristendommen.

Kirken er en imponerende bygning med sin enorme størrelse og overdådige udsmykning. Den tiltrækker hvert år millioner af besøgende, der kommer for at beundre dens skønhed og historie. Peterskirken er ikke kun et symbol på katolicismen, men også et arkitektonisk mesterværk, der fejrer menneskelig kreativitet og tro.

Om aftenen arrangeres en tur til den gamle bydel Trastevere. Vi nyder en god romersk menu på en historisk restaurant efterfulgt af en skøn busrundtur i Rom, hvor vi ser mange af byens seværdigheder i den smukke aftenbelysning.

Dag 5

Castelli Romani – Nemi og Castel Gandolfo - Hjemrejse

Vi har lidt tid på egen hånd til at få de sidste indtryk i Den Evige Stad, inden vi siger Arrivederci Roma og sætter kurs ud mod det naturskønne område Castelli Romani.

Castelli Romani var oprindeligt gamle fæstninger i bjergene uden for Rom. Vi besøger først Castel Gandolfo, hvor paverne gennem tidens løb har haft deres sommerresidens. Derefter går turen til den lille fæstningsby Nemi, som ligger med en betagende udsigt ud over Nemi-søen.

NB: Rækkefølgen i dagsprogrammet kan ændres uden varsel.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse