Peterskirken
Panoramaudsigt over Rom
Trevi-fontænen

Italien

Rom - Den Evige Stad

Pris pr. person fra
kr. 6.995

Rom kaldes ikke uden grund for "Den Evige Stad". Rom er byen, der fascinerer sine besøgende med en forunderlig blanding af tidligere tiders storslåede arkitektur og moderne metropol. Overalt i Rom fornemmes historiens vingesus. Og Rom er ikke blot Italiens hovedstad, men også den katolske kirkes centrum - så turen inkluderer også et besøg i Vatikanet.

På vandringerne i Rom vil vi opleve byens spændende og interessante historie på tæt hold, og virkelig fornemme historiens vingesus. Vi ser velbevarede bygningsværker fra romertiden såsom Colosseum, Pantheon og den romerske kejser Hadrians gamle gravmausoleum Engelsborg. Vi besøger byens smukke renæssance- og barokpladser såsom Peterspladsen, Piazza Navona, Campidoglio og Den Spanske Trappe - anlagt af nogle af datidens største kunstnere og arkitekter såsom Michelancelo, Bernini og Bramante, for blot at nævne nogle få.

Under opholdet bor vi i hjertet af Den Evige Stad - i gåafstand til de fleste seværdigheder.

Gæsteanmeldelser af rejsen

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst - Castelli Romani - Rom
  • Dag 2-3 - Byvandringer i Rom
  • Dag 4 - Peterspladsen og Peterskirken - Aftentur til Trastevere
  • Dag 5 - Arrivederci Roma
Hent pdf-udgave af rejsen
Bykort ROM 2019 5Dg&10Dg WEB

Inkluderet i prisen

Fly København-Rom t/r med SAS rutefly inkl. bagageafgifter

Bustransport i Italien

4 overnatninger på Hotel Pace Helvezia

4 x morgenmad

Udflugter ifølge program:

  • 3 byvandringer i Rom
  • Aftentur i Rom inkl. aftensmad i Trastevere
  • Castelli Romani inkl. let frokost i Frascati

Dansktalende rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Obligatorisk turistskat på hotellet (p.t. €6 pr. pers. pr. dag)

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Enkeltværelse kr. 1.000

Fast plads i bussen kr. 150-250

Dag 1

Ankomst - Castelli Romani - Rom

Efter ankomsten til Roms lufthavn tager vi plads i vores egen bus og sætter kurs mod det naturskønne og bjergrige område Castelli Romani. Castelli Romani var oprindelig gamle fæstninger i bjergene uden for Rom. Vi besøger en af de gamle fæstningsbyer - den hyggelige by Frascati, hvor vi begynder rejsen på bedste italienske manér med en let frokost bestående af lokale specialiteter, hvortil serveres byens liflige hvidvin.

Efter opholdet i Frascati fortsætter vi turen ind til Rom, hvor vi indkvarteres på vores dejlige hotel, som ligger midt i Roms historiske centrum i gå-afstand fra de fleste seværdigheder.

Udsigt fra Frascati Udsigt fra Frascati
Dag 2-3

Byvandringer i Rom

Under opholdet i Rom arrangeres byvandringer, hvor vi vil blive præsenteret for nogle af de kendte og berømte seværdigheder, men også en række af de mere ukendte monumenter og seværdigheder, som Rom har at byde på. På vandringerne i Rom vil vi opleve byens spændende og interessante historie på tæt hold og virkelig fornemme historiens vingesus.

Vi ser velbevarede bygningsværker fra romertiden såsom Colosseum, Pantheon og den romerske kejser Hadrians gamle gravmausoleum Engelsborg. Vi besøger byens smukke renæssance- og barokpladser såsom Piazza Navona, Campidoglio og Den Spanske Trappe - anlagt af nogle af datidens største kunstnere og arkitekter såsom Michelangelo, Bernini og Bramante for blot at nævne nogle få.

Endvidere skal vi opleve det pulserende folkeliv i Roms hyggelige og charmerende gamle kvarterer. Der bliver ligeledes rig mulighed for at shoppe i Roms forretninger med nyeste mode eller måske at gå på opdagelse på nogle af Roms mange gademarkeder.

Og endelig byder rejsen også på kulinariske oplevelser, idet der vil være mulighed for at smage på de spændende og karakteristiske romerske specialiteter på byens gode spisesteder.

Dag 4

Peterspladsen og Peterskirken - Aftentur til Trastevere

Dagens udflugt går til det "kristne" Rom. Vi spadserer op mod Vatikanet, hvor vi besøger Peterspladsen og Peterskirken. Aftenarrangement i den gamle bydel Trastevere. God romersk menu på en historisk restaurant efterfulgt af en skøn busrundtur i Rom, hvor vi ser mange af byens seværdigheder i den smukke aftenbelysning.

Dag 5

Arrivederci Roma

Vi har lidt tid på egen hånd til at få de sidste indtryk i Den Evige Stad, inden vi siger Arrivederci Roma og sætter kurs mod lufthavnen i Fiumicino, hvorfra der er hjemrejse med direkte fly til Danmark.

NB: Rækkefølgen i dagsprogrammet kan ændres uden varsel.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse