karneval i venedig

Karneval i Venedig

4 dage med masser af oplevelser

Karneval i Venedig

Oplev festligt udklædte karnevalsdeltagere i farverige kostumer og flotte venezianske masker! Karnevalet i Venedig er en oplevelse for livet. Venedigs karneval er vel nok verdens mest kendte karneval. I vor tid er karnevalstraditionerne blevet genoptaget i 1979, men Venedigs karneval er mere end 700 år gammelt. Der er kendskab til karnevalsfestligheder i Venedig så langt tilbage som år 1268.

Karnevalets midtpunkt er Markuspladsen med parade og kåring af de flotteste kostumer, men karnevalet foregår over hele byen – langs kanalerne og på byens skønne pladser og torve. Venedigs smukke palazzo’er og skønne piazza’er er sammen med kirkerne, kanalerne, broerne og lagunen en perfekt ramme om det imponerende venezianske karneval.

På rejsen venter der en perlerække af oplevelser i det smukke Norditalien. Den enestående by Venedig, som danner ramme om det fantastiske karneval. En sejltur i den venezianske lagune med besøg på laguneøerne Murano og Burano. Sightseeing og shopping i Italiens førende modeby Milano. Og sidst, men ikke mindst, byder rejsen på kulinariske oplevelser, idet vi skal smage på spændende og karakteristiske norditalienske specialiteter.

Vi skal desuden opleve det farverige karnevalsoptog i Verona og på vingårdsbesøg med Amarone-smagning i Valpolicella vinområdet. Under opholdet bor vi i den skønne norditalienske by Vicenza. Vicenza er et godt udgangspunkt for udflugter i Veneto-regionen. Og Vicenza er i sig selv et besøg værd, idet byen bryster sig af en lang række smukke renæssancepaladser takket være byens berømte bysbarn Andrea Palladio.

fra kr. 5.495 pr. person
 • Fly fra København
 • Karneval og aftenstemning i Venedig
 • Laguneudflugt til øerne Murano og Burano
 • Sightseeing og shopping i Milano
 • Erfaren dansk rejseleder


Inkl. sejltur i den venezianske lagune

Rejseplan 21/2

 • Dag 1 - Valpolicella - Karnevalsoptog i Verona - Ankomst til Vicenza

 • Dag 2 - Den venezianske lagune: Murano og Burano - Vicenza

 • Dag 3 - Karnevalsstemning i Venedig

 • Dag 4 - Vingårdsbesøg - Milano - Hjemrejse


Se detaljeret rejsebeskrivelse

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Milano t/r inkl. bagage 
 • Bustransport i Italien
 • 3 nætter på Hotel de la Ville i Vicenza
 • 3 x morgenmad
 • 2 x frokost (dag 1 & 2)
 • 2 x aftensmad (dag 1 & 3)
 • Vinsmagning med charcuterie og ost
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Forsikringer
 • Obligatorisk turistskat p.t. € 2 pr. person pr. dag, betales direkte til hotellet

Eventuelle tillæg pr. person

 • Eneværelse kr. 900
 • Fast plads i bussen kr. 150-250
 • Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 231 Læs mere
 • Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Rejseplan 21/2

Dag 1

Valpolicella - Karnevalsoptog i Verona - Ankomst til Vicenza

Med fly fra København til Milano. Efter ankomsten kører til Valpolicella-vinområdet, hvor vi starter rejsen på bedste italienske vis med en god frokost bestående af lokale specialiteter på en hyggelig restaurant. Restauranten er indrettet i gammel fæstning bygget af Habsburgerne som forsvar af det Østrig-ungarske kejserrige. Efter frokosten fortsætter turen mod Verona, der ligger smukt ved Adige-flodens bugtede løb. Verona er en af Italiens smukkeste byer og stedet for Shakespeares udødelige drama ”Romeo og Julie”. I Verona skal vi opleve et imponerende karnevalsoptog, som kan dateres tilbage til 1690, hvor man fejrede byens overlevelse efter pesten. Sidst på eftermiddagen kører vi en kort tur til nabobyen Vicenza. Vi indkvarteres på det komfortable Hotel de la Ville. Herefter arrangeres en kort byvandring i den smukke by, som afsluttes med aftensmad på en hyggelig restaurant.

Oplev karnevalsoptog i Verona med Best Travel Stort karnevalsoptog i Verona, Venedig Rejser til Venedig byder også på sjove karnevalsoptog Udsigt i Venedig hvor solen går ned over byen Verona Springvandet Piazza delle Erbe i Verona Julies balkon - fra Romeo og Julie

Dag 2

Den venezianske lagune: Murano og Burano - Vicenza

Vi skal på en skøn sejltur gennem den venezianske lagune og besøge glaspusternes ø Murano og den herlige ø Burano med de skønne farvestrålende huse. Frokost på en maritim restaurant på Burano. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Vicenza, hvor der bliver tid til oplevelser på egen hånd.

Dag 3

Karnevalsstemning i Venedig

Efter morgenmaden er der afgang mod Venedig, også kaldet ”Adriaterhavets Dronning”. Fra fastlandet går turen med båd gennem lagunen frem mod Markuspladsen. Efter sejlturen skal vi opleve byens specielle atmosfære under karnevalet med de flot udklædte karnevalsdeltagere. Kanalerne og de smukke palazzo’er danner en perfekt ramme om karnevalet. Endvidere er der mulighed for at se nogle af Venedigs smukke seværdigheder såsom Dogepaladset, Markuskirken, Rialtobroen og Sukkenes Bro, inden der om aftenen bydes på en typisk veneziansk menu på en hyggelig restaurant. Efter middagen skal vi opleve den romantiske stemning i Venedig i aftenbelysningen, inden turen går tilbage til Vicenza.

Dag 4

Vingårdsbesøg - Milano - Hjemrejse

Efter morgenmaden forlader vi vores hotel og sætter kurs mod Milano. Undervejs mod Milano besøger vi en skøn vingård i Valpolicella vinområdet, hvor vi skal smage på en af Italiens berømte vine – Amarone – hvortil der serveres nogle af de gode norditalienske charcuterivarer og oste. Efter vingårdsbesøget fortsætter turen mod Milano. Under vores ophold i Milano arrangeres en spadseretur frem mod domkirkepladsen og byens berømte domkirke. Endvidere bliver der tid til shopping på egen hånd, inden vi fortsætter mod lufthavnen for afrejse mod København om aftenen.

NB! Rækkefølgen i dagsprogrammet kan ændres uden varsel.

Hotel

Hotel de la Ville ★★★

Moderne og komfortabelt hotel i gåafstand fra Vicenzas historiske centrum med smukke renæssancebygninger. Vicenza ligger i Veneto-regionen midt mellem Verona og Venedig og er det perfekte udgangspunkt for udflugter i Norditalien.

Hotellet er officielt  klassificeret som et 4-stjernet hotel, men Best Travel vurderer hotellet som et godt 3-stjernet hotel.

Faciliteter: Reception, elevator, restaurant, loungebar.

Værelser: Med bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV, minibar, aircondition, værdiboks og gratis wi-fi.

Læs mere her

Afgange

Afrejsedato Rejseprogram Pladser tilbage Grundpris
21. feb. 2020
Karneval i Venedig - 4 dage - Hotel de la Ville - Fly fra København
 Afrejse - kl. 08:25       Hjemkomst - kl. 22:05
På forespørgsel 5.495 Gå videre

Italien - spørgsmål og svar

Hvordan er vejret i Italien?

Italien har et mildt middelhavsklima, og gennemsnitstemperaturen i Italien er højere end i Danmark. Mod syd har Italien tørt og varmt, subtropisk klima med korte vintre uden frost. Mod nord i Alperne og ved Po-sletten har Italien tempereret klima med lavere varmegrader og længere & koldere vintre. Regn kommer ofte som kraftige byger og sjældnere som dagsregn.

Har jeg brug for en adapter til elstikkene?

Du behøver ikke at medbringe adapter på rejser til Italien med Best Travel.

Skal jeg betale turistskat på rejsen?

På de fleste indkvarteringssteder i Italien opkræves der turistskat, som betales kontant direkte til hotellet. Best Travel forsøger at altid at informere om den aktuelle sats og oplyser dette under hver rejse. Men vi gør opmærksom på, at flere steder ændres skatterne uden forudgående varsel - og nogle steder endda flere gange om året. Vi tager derfor forbehold, for at turistskatten kan have ændret sig fra du bestilte rejsen og til det tidspunkt, hvor opholder dig på rejsemålet.

Er der noget, jeg skal være opmærksom på m.h.t. påklædning?

I kirker skal man være sømmeligt påklædt, ingen bare skuldre eller ben - dvs. ingen shorts, miniskørter eller ærmeløse t-shirts/toppe. Italienerne gør traditionelt meget ud af deres udseende, man skal gøre 'la bella figura' - se ordentlig ud, klæde sig pænt og opføre sig passende og ordentligt samt respektere andre.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Karneval i Venedig 4 dage med masser af oplevelser
fra kr. 5.495
Gardasøen Vi bor i Riva del Garda
fra kr. 6.995
Cinque Terre & Italiens Spisekammer Vi bor i Sestri Levante
fra kr. 8.995
Flybilletter Når du selv vil stå for rejsen
fra kr. 1.995