Karneval i Venedig
Karneval i Venedig
Karneval i Venedig

Italien

Karneval i Venedig

Oplev festligt udklædte karnevalsdeltagere i farverige kostumer og flotte venezianske masker! Karnevalet i Venedig er en oplevelse for livet. Venedigs karneval er vel nok verdens mest kendte karneval. I vor tid er karnevalstraditionerne blevet genoptaget i 1979, men Venedigs karneval er mere end 700 år gammelt. Der er kendskab til karnevalsfestligheder i Venedig så langt tilbage som år 1268.

Karnevalets midtpunkt er Markuspladsen med parade og kåring af de flotteste kostumer, men karnevalet foregår over hele byen – langs kanalerne og på byens skønne pladser og torve. Venedigs smukke palazzo’er og skønne piazza’er er sammen med kirkerne, kanalerne, broerne og lagunen en perfekt ramme om det imponerende venezianske karneval. På rejsen venter der en perlerække af oplevelser i det smukke Norditalien. Den enestående by Venedig, som danner ramme om det fantastiske karneval. En sejltur i den venezianske lagune med besøg på laguneøerne Murano og Burano. Sightseeing og shopping i Italiens førende modeby Milano. Og sidst, men ikke mindst, byder rejsen på kulinariske oplevelser, idet vi skal smage på spændende og karakteristiske norditalienske specialiteter. Vi skal desuden opleve det farverige karnevalsoptog i Verona og på vingårdsbesøg med Amarone-smagning i Valpolicella vinområdet. Under opholdet bor vi i den skønne norditalienske by Vicenza. Vicenza er et godt udgangspunkt for udflugter i Veneto-regionen. Og Vicenza er i sig selv et besøg værd, idet byen bryster sig af en lang række smukke renæssancepaladser takket være byens berømte bysbarn Andrea Palladio.

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Valpolicella - Karnevalsoptog i Verona - Ankomst til Vicenza
  • Dag 2 - Den venezianske lagune: Murano og Burano - Vicenza
  • Dag 3 - Karnevalsstemning i Venedig
  • Dag 4 - Vingårdsbesøg - Milano - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Karneval I Venedig 19 20

Inkluderet i prisen

Fly København-Milano t/r inkl. bagage

Bustransport i Italien

3 nætter på Hotel de la Ville i Vicenza

3 x morgenmad

2 x frokost (dag 1 & 2)

2 x aftensmad (dag 1 & 3)

Vinsmagning med charcuterie og ost

Udflugter og entreer ifølge program

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Forsikringer

Obligatorisk turistskat p.t. € 2 pr. person pr. dag, betales direkte til hotellet

Eneværelse kr. 900

Fast plads i bussen kr. 150-250

Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere

Rejseforsikring kr. 287 Læs mere

Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Dag 1

Valpolicella - Karnevalsoptog i Verona - Ankomst til Vicenza

Med fly fra København til Milano. Efter ankomsten kører til Valpolicella-vinområdet, hvor vi starter rejsen på bedste italienske vis med en god frokost bestående af lokale specialiteter på en hyggelig restaurant. Restauranten er indrettet i gammel fæstning bygget af Habsburgerne som forsvar af det Østrig-ungarske kejserrige. Efter frokosten fortsætter turen mod Verona, der ligger smukt ved Adige-flodens bugtede løb. Verona er en af Italiens smukkeste byer og stedet for Shakespeares udødelige drama ”Romeo og Julie”. I Verona skal vi opleve et imponerende karnevalsoptog, som kan dateres tilbage til 1690, hvor man fejrede byens overlevelse efter pesten. Sidst på eftermiddagen kører vi en kort tur til nabobyen Vicenza. Vi indkvarteres på det komfortable Hotel de la Ville. Herefter arrangeres en kort byvandring i den smukke by, som afsluttes med aftensmad på en hyggelig restaurant.

Dag 2

Den venezianske lagune: Murano og Burano - Vicenza

Fra øen Burano i den venezianske lagune

Vi skal på en skøn sejltur gennem den venezianske lagune og besøge glaspusternes ø Murano og den herlige ø Burano med de skønne farvestrålende huse. Frokost på en maritim restaurant på Burano. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Vicenza, hvor der bliver tid til oplevelser på egen hånd.

Dag 3

Karnevalsstemning i Venedig

Efter morgenmaden er der afgang mod Venedig, også kaldet ”Adriaterhavets Dronning”. Fra fastlandet går turen med båd gennem lagunen frem mod Markuspladsen. Efter sejlturen skal vi opleve byens specielle atmosfære under karnevalet med de flot udklædte karnevalsdeltagere. Kanalerne og de smukke palazzo’er danner en perfekt ramme om karnevalet. Endvidere er der mulighed for at se nogle af Venedigs smukke seværdigheder såsom Dogepaladset, Markuskirken, Rialtobroen og Sukkenes Bro, inden der om aftenen bydes på en typisk veneziansk menu på en hyggelig restaurant. Efter middagen skal vi opleve den romantiske stemning i Venedig i aftenbelysningen, inden turen går tilbage til Vicenza.

Dag 4

Vingårdsbesøg - Milano - Hjemrejse

Domkirken i Milano Domkirken i Milano

Efter morgenmaden forlader vi vores hotel og sætter kurs mod Milano. Undervejs mod Milano besøger vi en skøn vingård i Valpolicella vinområdet, hvor vi skal smage på en af Italiens berømte vine – Amarone – hvortil der serveres nogle af de gode norditalienske charcuterivarer og oste. Efter vingårdsbesøget fortsætter turen mod Milano. Under vores ophold i Milano arrangeres en spadseretur frem mod domkirkepladsen og byens berømte domkirke. Endvidere bliver der tid til shopping på egen hånd, inden vi fortsætter mod lufthavnen for afrejse mod København om aftenen.

NB! Rækkefølgen i dagsprogrammet kan ændres uden varsel.

Andre interessante rejser

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til vores corona-informationsside

Din henvendelse