Karneval i Venedig
Karneval i Venedig
Karneval i Venedig

Italien

Karneval i Venedig

Pris pr. person fra
kr. 5.795

Oplev festligt udklædte karnevalsdeltagere i farverige kostumer og flotte venezianske masker! At overvære karnevalet i Venedig er en oplevelse for livet. Venedigs karneval er vel nok verdens mest kendte karneval. I vor tid er karnevalstraditionerne blevet genoptaget i 1979, men Venedigs karneval er mere end 700 år gammelt. Der er kendskab til karnevalsfestligheder i Venedig så langt tilbage som år 1268.

Karnevalets midtpunkt er Markuspladsen med parade og kåring af de flotteste kostumer, men karnevalet foregår over hele byen – langs kanalerne og på byens skønne pladser og torve. Venedigs smukke palazzo’er og skønne piazza’er er sammen med kirkerne, kanalerne, broerne og lagunen en perfekt ramme om det imponerende venezianske karneval.

På rejsen venter der en perlerække af oplevelser i det smukke Norditalien. Det farverige karnevalsoptog i Verona. Den enestående by Venedig, som danner ramme om det fantastiske karneval. Endvidere besøger vi laguneøerne Murano og Burano. Vi skal på vingårdsbesøg med Amarone-smagning i Valpolicella vinområdet – og sightseeing og shopping i Italiens førende modeby Milano.

Og sidst, men ikke mindst, byder rejsen på kulinariske oplevelser, idet vi skal smage på spændende og karakteristiske norditalienske specialiteter.

Under opholdet bor vi i den skønne norditalienske by Vicenza. Vicenza er et godt udgangspunkt for udflugter i Veneto-regionen. Og Vicenza er i sig selv et besøg værd, idet byen bryster sig af en lang række smukke renæssancepaladser, takket være byens berømte bysbarn Andrea Palladio.

Gæsteanmeldelser af rejsen

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Besøg på den Habsburgske fæstning – Byvandring i Vicenza
  • Dag 2 - Vingårdsbesøg og karnevalsoptog i Verona
  • Dag 3 - Sejltur i Den Venezianske Lagune – øerne Murano og Burano
  • Dag 4 - Karnevalsstemning i Venedig
  • Dag 5 - Milano og hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Karneval I Venedig 19 20

Inkluderet i prisen

Fly København-Milano t/r inkl. bagage

Bustransport i Italien

4 nætter på hotel

4 x morgenmad

Besøg på Habsburgernes fæstning Il Forte inkl. velkomstfrokost

Byvandring i renæssancebyen Vicenza

Vingårdsbesøg inkl. Amarone smagning

Karnevalsoptog i Verona

Laguneudflugt inkl. frokost

Heldagsudflugt til Venedig inkl. aftensmad (evt. turistskat i Venedig er inkluderet!)

Besøg i Milano

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Obligatorisk turistskat p.t. €3 pr. person pr. dag - betales kontant direkte til hotellet

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Eneværelse kr. 900

Fast plads i bussen kr. 150-250

Dag 1

Besøg på den Habsburgske fæstning – Byvandring i Vicenza

Afgang om morgenen fra København med SAS rutefly til Milano. Ankomst til Milano lufthavn allerede midt på formiddagen.

Efter ankomsten kører vi i egen bus frem mod en gammel fæstning bygget af Habsburgerne som forsvar af det Østrig-ungarske kejserrige, hvor vi starter rejsen på bedste italienske vis, med en god frokost bestående af lokale specialiteter i den hyggelige restaurant indrettet i fæstningen.

Godt mætte efter den dejlige frokost, fortsætter turen mod renæssancebyen Vicenza. Vi indkvarteres på det komfortable Hotel de la Ville. Efter vi er indkvarteret på hotellet, arrangeres en kort byvandring i den smukke by.

Vicenza Vicenza
Dag 2

Vingårdsbesøg og karnevalsoptog i Verona

Efter morgenmaden er der afgang mod Valpolicella-vinområdet, hvor vi besøger en vingård og smager på en af Italiens mest berømte vine – Amarone – hvortil der serveres nogle af de gode norditalienske charcuterivarer og oste.

Efter vingårdsbesøget kører vi en kort tur frem mod Verona, der ligger smukt ved Adige-flodens bugtede løb. Verona er en af Italiens smukkeste byer og stedet for Shakespeares udødelige drama ”Romeo og Julie”. I Verona skal vi opleve et imponerende karnevalsoptog, som kan dateres tilbage til 1690, hvor man fejrede byens overlevelse efter pesten.

Dag 3

Sejltur i Den Venezianske Lagune – øerne Murano og Burano

Fra øen Burano i den venezianske lagune

Vi skal på en skøn sejltur gennem den venezianske lagune og besøge glaspusternes ø Murano, og den herlige ø Burano med de skønne farvestrålende huse. Frokost på en maritim restaurant på Burano.

Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Vicenza, hvor der bliver tid til oplevelser på egen hånd.

Dag 4

Karnevalsstemning i Venedig

Efter morgenmaden er der afgang mod Venedig, også kaldet ”Adriaterhavets Dronning”. Fra fastlandet går turen med båd gennem lagunen frem mod Markuspladsen. Efter sejlturen skal vi opleve byens specielle atmosfære under karnevalet med de flot udklædte karnevalsdeltagere. Kanalerne og de smukke palazzo’er danner en perfekt ramme om karnevalet.

Endvidere er der mulighed for at se nogle af Venedigs smukke seværdigheder, såsom Dogepaladset, Markuskirken, Rialtobroen og Sukkenes Bro, inden der om aftenen bydes på en typisk veneziansk menu på en hyggelig restaurant. Efter middagen skal vi opleve den romantiske stemning i Venedig i aftenbelysningen, inden turen går tilbage til vores hotel.

Dag 5

Milano og hjemrejse

Efter morgenmaden forlader vi vores hotel, og sætter kurs mod Milano. Under vores ophold i Milano, arrangeres en spadseretur frem mod domkirkepladsen og byens berømte domkirke.

Endvidere bliver der tid til shopping på egen hånd, inden vi fortsætter mod lufthavnen for afrejse mod København om aftenen.

NB! Rækkefølgen i dagsprogrammet kan ændres uden varsel.

Domkirken i Milano Domkirken i Milano

Andre interessante rejser

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse