Julemarked i Bolzano
Julemarked i Bolzano
Arena di Verona

Italien

Jul i Norditalien

Pris pr. person fra
kr. 6.995

En perlerække af oplevelser venter i det smukke Norditalien. Vi skal på en fascinerende tur gennem sneklædte landskaber med den legendariske Renon-togbane i herlige gamle togvogne. Besøg i Sydtyrols hovedstad Bolzano med det berømte julemarked. Byrundtur i den skønne by Trento. Grappasmaning. Hygge med Glühwein og italiensk julekage.

Og sidst men ikke mindst byder rejsen på kulinariske oplevelser, idet der vil være mulighed for at smage på spændende og karakteristiske norditalienske og sydtyrolske specialiteter. Under opholdet bor vi i den herlige by Riva del Garda, som ligger direkte ud til Gardasøen omgivet af høje sneklædte bjerge. Skibene i byens lille havn er pyntet med lys i anledning af julen, og byen byder på maleriske pladser, hyggelige og spændende gader og stræder. Der er inkluderet halvpension og en dejlig 4 retters julemiddag på hotellet i Riva del Garda med udsigt til Gardasøen.

Se også vores 4-dages rejse til Gardasøen i julemåneden

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Milano - Vingårdsbesøg - Garda - Ankomst til Riva
  • Dag 2 - Udflugt til Dolomitterne og Bolzano
  • Dag 3 - Trento - Julemiddag på hotellet
  • Dag 4 - Oplevelser på egen hånd
  • Dag 5 - Valpolicella-vinområdet - Byvandring i Verona
  • Dag 6 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Kort Stepmap Dolomitterne2015 1563278

Inkluderet i prisen

Fly København-Milano t/r inkl. bagage

Transfer fra lufthavn til hotellet t/r

5 overnatninger på Hotel Centrale

5 x morgenmad

5 x aftensmad (juleaften 4-retters julemenu inkl. vin og vand)

Vingårdsbesøg med vinsmagning og let frokost på ankomstdagen

Udflugt til Dolomitterne og Bolzano inkl. frokost

Udflugt til Trento

Udflugt til Verona og Valpolicella-vinområdet inkl. frokost

Glühwein og italiensk julekage Panettone

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Obligatorisk turistskat i Riva del Garda pt. €1 pr. person pr. nat - betales direkte til hotellet

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Værelse med udsigt over torvet og søen kr. 250

Værelse med balkon og udsigt til torvet og søen kr. 350

Enkeltværelse - INTET TILLÆG (begrænset antal

Eneværelse med udsigt over torvet og søen kr. 250

Fast plads i bussen kr. 150-250

Dag 1

Ankomst til Milano - Vingårdsbesøg - Garda - Ankomst til Riva

Riva del Garda

Afgang med morgenfly direkte fra København til Milano. Uden for lufthavnen venter vores egen bus, som bringer os frem til vingården Borgo alla Quercia, hvor vi starter rejsen på bedste italienske vis med en vinsmagning og en let frokost. Efter vingårdsbesøget sætter vi kurs mod Gardasøen og den maleriske by Garda, hvor vi besøger det lille julemarked langs søpromenaden og nyder et glas Glühwein og ristede kastanier. Efter opholdet i Garda fortsætter turen langs Gardasøens østbred frem til den hyggelige julepyntede by Riva, hvor vi indkvarteres på det dejlige Hotel Centrale med skøn beliggenhed på byens hovedplads med udsigt over søen og de sneklædte bjerge.

Dag 2

Udflugt til Dolomitterne og Bolzano

Skønne naturoplevelser venter lillejuleaftensdag, når vi begiver os nordover i retning af Dolomitterne og Sydtyrols hovedstad Bolzano. Først går turen op i bjergene med svævebane. Herefter skal vi på en fascinerende tur gennem sneklædte landskaber med den legendariske Renon-togbane i herlige gamle togvogne. Vi serverer frokost med sydtyrolske specialiteter på en hyggelig restaurant med udsigt over Dolomitterne.

Efter frokost fortsætter turen mod Sydtyrols hovedstad Bolzano, hvor der bliver mulighed for at opleve byens smukke arkitektur med skønne vægmalerier på bygningerne og hyggelige brostensbelagte gader og stræder. Endvidere er der tid til på egen hånd at besøge byens berømte julemarked.

Dag 3

Trento - Julemiddag på hotellet

Trento

Efter morgenmaden er der afgang mod Trento. Byen Trento er den nordlige port til Italien med et delvist italiensk og østrigsk præg. Byen havde sin storhedstid omkring 1100-tallet da fyrste-biskopperne herskede over Adige-dalen og handelsvejen til Nordeuropa. Byens domkirkeplads hører til blandt de smukkeste italienske pladser. Vi returnerer til Riva del Garda midt på eftermiddagen. Juleaften afholdes på hotellet, hvor der serveres en god 4 retters menu bestående af italienske og sydtyrolske retter. Vin og vand er inkluderet i arrangementet.

Dag 4

Oplevelser på egen hånd

Juledag er til oplevelser på egen hånd i den julepyntede by. Måske en tur langs søpromenaden, julemesse eller en god julefrokost. Efter aftensmaden hygger vi med Glühwein og den karakteristiske italienske julekage Panettone på hotellet.

Dag 5

Valpolicella-vinområdet - Byvandring i Verona

Vi starter dagens oplevelser med en smuk tur gennem Adige-dalen til det berømte Valpolicella-vinområde, hvor vi skal nyde en god frokost på en hyggelig restaurant indrettet i en gammel fæstning bygget af Habsburgerne som forsvar af det Østrig-ungarske kejserrige. Turen fortsætter mod Romeo og Juliets by Verona. 

Under opholdet i Verona arrangeres en spændende byvandring, hvor vi ser den gamle romerske arena, Juliets hus og den skønne Piazza Erbe. Efter byvandringen bliver der også tid på egen hånd til at opleve den julepyntede by.

Dag 6

Hjemrejse

Efter tidlig morgenmad forlader vi hotellet i Riva og sætter kurs mod Milano lufthavn for hjemrejse til Danmark, mætte af indtryk.

Andre interessante rejser

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse