Aalborg Aalborg

Aalborg Rejsefestival

Mød Best Travel til rejsemesse i Aalborg Lufthavn

 

Hvad: Aalborg Rejsefestival

Hvor: Aalborg Lufthavn

Hvornår: 29/1-2023 - 10:00-17:00

Der er nu ikke længe til, at Aalborg Lufthavn slår dørene op for Aalborg Rejsefestival. Glæd dig til en oplevelsesrig dag med gode rejsetilbud, inspiration, konkurrencer og meget mere. Best Travel er naturligvis også tilstede, og vi håber du vil kigge forbi til en hyggelig rejsesnak. Vi afholder desuden også et spændende rejseforedrag om flodkrydstogter på Donau.

Det hele løber af stablen d. 29/1 fra 10:00-17:00 i Aalborg Lufthavn, og du har også mulighed for at komme med. Det er gratis at deltage, så tag din partner under armen og tag til Aalborg Rejsefestival!

Direkte fly fra Aalborg til New York t/r

Årets hidtil største nyhed i Aalborg Lufthavn er naturligvis historien om den første direkte rute mellem Aalborg Lufthavn og New York. Dette støtter Best Travel naturligvis op om. Vi har sammensat et spændende program i byen – men tilbyder også et spændende havkrydstogt langs USA's og Canadas østlige kyst med anløb i bl.a. Boston og Halifax. Krydstogtet har start og slut i New York.

Vi glæder os til byde dig velkommen på din næste rejse fra Aalborg Lufthavn. Mød os på rejsefestivallen, og få en snak og et godt tilbud på din næste rejse!

Vil du vide mere om Aalborg Rejsefestival, kan du læse mere om messen på Aalborg Lufthavns hjemmeside.

MS Crucevita - set udefra
Rudy Diamond French 4 3
Budapest

Rejseforedrag om flodkrydstogter

På et flodkrydstogt kommer byer og landskaber til dig, selv om du hver morgen slår øjnene op i samme seng. Vores rejseleder Susanne Bjertrup fortæller om de mange spændende oplevelser, der venter langs Europas floder.

Hvad er der at se? Hvad sker der ombord? Hvordan er maden? Kom og bliv inspireret til at finde et krydstogt, der passer til netop dig.

Foredraget afholdes i foredragslokale 3 kl. 12.00-12.40 d. 29/1-2023 til Aalborg Rejsefestival i Aalborg Lufthavn. Tilmelding foretages nedenfor.

ALLE PLADSER TIL FOREDRAGET ER UDSOLGT!

Katalog2023 Edit


Nyt katalog med rejser fra Aalborg

Gå på opdagelse i vores nye online rejsekatalog med rejser fra Aalborg Lufthavn.

Kataloget indeholder bl.a. en masse af vores klassiske gæstefavoritter såsom Amalfikysten, Cornwall og Sydengland samt Krydstogt på Donau, men du finder også flere nyheder, bl.a. Krydstogt fra New York, Græske fristelser samt USA - Best of the West.

Ønsker du et "rigtigt" rejsekatalog af papir, kan du besøge os i Aalborg Lufthavn d. 29/1 i forbindelse med rejsefestivalen, hvor vi deler eksemplarer ud ganske gratis.

Se rejsekatalog

Hvem er Best Travel?
Som nordjysk rejsebureau er vi glade for, at der igen er liv i lufthavnen og at der atter åbnes nye ruter. For jo flere ruter der findes, desto flere spændende rejser kan vil tilbyde vore gæster.

Best Travel er blandt landets førende rejsebureauer indenfor rundrejser og flodkrydstogter i Europa, og vi tilbyder et stort udvalg af rejser og destinationer – som alle har det til fælles, at du ledsages af en dygtig dansk rejseleder.

Indchecket bagage hele vejen fra Aalborg
Vores omfattende program til blandt andet Italien og Grækenland nås let via København – mens vi på andre af vore europæiske rejsemål i stedet skifter fly i Amsterdam. Uanset hvor – så sørger vi naturligvis for, at vores billetter inkluderer indchecket bagage helt til den endelige destination.

Er det muligt, flyver vi også direkte fra Aalborg – det drejer sig eksempelvis om rejser til Mallorca, Andalusien og på krydstogter på Rhinen.

Loading...