Hotel Las Arenas
Sporvogn mellem Soller og Puerto de Soller
Valldemossa

Spanien

Mallorca

Pris pr. person fra
kr. 8.995

Mallorca er et af danskernes mest elskede rejsemål. Klimaet er misundelsesværdigt året rundt, strandene er skønne og naturen er smuk. Vi har sammensat et fantastisk tilbud med ophold på lækkert 4-stjernet hotel nær stranden, og tre udflugter sammen med vores danske rejseleder inkluderet.

Mallorca, der også kendes som "solskinsøen", er en vidunderlig ferieø. Langs sydkysten finder man hyggelige små og større bugter med fine sandstrande. Bag byerne, som ligger som perler på en snor langs vandet, rejser øens bjerge sig med skove, appelsin- og olivenplantager og enestående udsigter. 

På vores rejse til Mallorca indgår 3 spændende halvdagsudflugter. Vi skal besøge den idylliske bjergby Valldemossa, som er den højest beliggende by på Mallorca. Vi skal desuden på udflugt til de hyggelige byer Soller og havnebyen Puerto de Soller. På den sydøstlige del af øen får vi en spændende rundvisning på et saltværk, hvor der udvindes middelhavssalt af meget fin kvalitet, inden vi spiser frokost med typisk mallorcinske specialiteter og vin på en hyggelig restaurant.  

På udflugterne deler vores erfarne danske rejseledere gavmildt ud af deres store viden om både dagligliv og ferieoplevelser på Mallorca. Har du lyst til at opleve endnu mere af Mallorca, har rejselederne desuden gode forslag til flere udflugter og oplevelser.

Gæsteanmeldelser af rejsen

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Mallorca
  • Dag 2-7 - 3 udflugter inkluderet
  • Dag 8 - Hjemrejse fra Mallorca
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Mallorca 2024

Inkluderet i prisen

Fly til Palma de Mallorca t/r inkl. bagage

Lufthavnstransfer t/r

7 nætter på Hotel Las Arenas eller Nautic Hotel & Spa

Halvpension inkl. vin/vand til aftensmaden

1 x frokost inkl. vin & vand

3 udflugter

Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Eventuelle entréer

Obligatorisk turistskat € 3,30 pr. person pr. nat - betales direkte til hotellet

Dobbeltværelse med skrå havudsigt kr. 700

Dobbeltværelse med fuld havudsigt kr. 1.000

Dobbeltværelse som eneværelse kr. 1.500

Dobbeltværelse som eneværelse med skrå havudsigt kr. 2.200

Dobbeltværelse som eneværelse med fuld havudsigt kr. 2.500

Dag 1

Ankomst til Mallorca

Afrejse fra Danmark om morgenen og ankomst til Palma de Mallorca midt på formiddagen. Herfra kører vi med transferbus til hotellet, som kun ligger en kort køretur fra lufthavnen. 

Efter ankomsten til hotellet vil der være check-in og dernæst holder rejselederen informationsmøde. Indtil værelserne er klar, er der lidt tid på egen hånd til en lille spadseretur i området eller en drink på hotellet. Pensionen starter om aftenen med aftensmad på hotellet.

Gæster som har aftenankomst til Mallorca, og dermed ikke er fremme på hotellet før restauranten lukker, vil istedet få udleveret en platte med en kold anretning.

Dag 2-7

3 udflugter inkluderet

VALLDEMOSSA (Halvdagsudflugt)
Valldemossa ligger i smukke omgivelser i bjergene i ca. 400 meters højde. Den fortryllende bjerglandsbys hyggelige gader med maleriske stenhuse og blomsterkrukker, er en seværdighed i sig selv. For dem, der har lyst, viser rejselederen rundt i det tidligere karteuserkloster, hvor den berømte komponist Chopin boede i vinteren 1838. Vi starter med at se kirken, og derefter klostret med munkecellerne. I værelserne, hvor Chopin og den excentriske forfatter George Sand boede, kan vi bl.a. se Chopins klaver, som han fik sendt fra Paris. Til værelserne hører også en lille frodig have, med en skøn udsigt over bjerglandskabet. Herefter er der mulighed for at se sig om i det lille palads ved siden af klostret, hvor vi afslutningsvis overværer en klaverkoncert (ca. 15 min.) med Chopins smukke musik. (Entré til kirken, klostret og paladset inkl. koncert ca. €14,50).

HAVSALT OG MALLORCINSK FROKOST (Halvdagsudflugt)
Vi bliver hentet på hotellet, og kører med bus til saltværket Salinas d’Es Trenc på Mallorcas sydøstkyst. Turen går gennem den fladere del af Mallorca med mange små landbrug. I skellene og langs vejen ser vi de karakteristiske gamle mallorcinske stengærder. Saltværket ligger i et smukt naturområde, som er et eftertragtet overvintringssted for flamingoer og andre trækfugle. Vi får en spændende rundvisning mellem bassinerne og de store saltbjerge, og hører om udvindingsprocesserne for de forskellige salttyper og kvaliteter. Efter rundvisningen er der mulighed for at købe salt med hjem, en dejlig souvenir. Vi fortsætter til en typisk mallorcinsk restaurant, som er indrettet i en gammel mølle – et favoritsted for lokalbefolkningen, bl.a. når familien samles til søndagsfrokost. Her spiser vi en lækker frokost med rustikke, autentiske specialiteter og vin og vand til. Efter frokosten går turen tilbage til hotellet.

SOLLER (Halvdagsudflugt)
Vi kører med bus til bjergkæden Tramuntana, hvor vi besøger Soller. Den hyggelige by ligger smukt i en skøn dal med appelsin-, citron- og oliventræer. Efter lidt tid til at se sig om på egen hånd, mødes vi igen og der er nu mulighed for at tage med den stemningsfulde veteransporvogn (billet ca. €9) til den skønne naturhavn Puerto de Soller. Alternativt kan man gå tilbage til bussen, som også kører til Puerto de Soller. Vi tilbringer ca. en time i Puerto de Soller - gå f.eks. en tur på promenaden, som omkranser den smukke lille bugt. Herefter kører vi med bussen tilbage til hotellet. 

Dag 8

Hjemrejse fra Mallorca

Transfer til lufthavnen og afrejse. Hjemkomst til Danmark.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse