Bacharach As 259241548 Sq

Krydstogter på Rhinen

På et krydstogt på Rhinen kommer du tæt på naturen og oplever spændende kultur og historie i anløbsbyerne undervejs. Rhinen har sit udspring i den sydøstlige del af de Schweiziske Alper. Nord for Basel danner Rhinen grænsen mellem Frankrig og Tyskland og løber derfra videre mod nordvest gennem Tyskland og Holland til nordsøkysten. 

Rhinen er en af verdens mest populære krydstogtsfloder. Frodige vinmarker og dybe skove kanter de to floder og på bredderne ser vi et væld af middelalderborge, slotte og maleriske landsbyer med bindingsværkshuse. Siden romertiden har Rhinen været en af Europas vigtigste vandveje, og de mange borge og fæstninger langs floden vidner om dens spændende historie og betydning gennem århundrederne.

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at ASP._Page_Views_Partials_Elements_destinationMap_cshtml.Execute() in E:\Solutions\S_Umb_BestTravel_v8.1\Views\Partials\Elements\destinationMap.cshtml:line 28
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Web.Mvc.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer) in D:\a\1\s\src\Umbraco.Web\Mvc\ProfilingView.cs:line 25
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_pageCountry_cshtml.Execute() in E:\Solutions\S_Umb_BestTravel_v8.1\Views\pageCountry.cshtml:line 14

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse