M/S Viva Moments
M/S Viva Moments - kahyt på mellemdæk
Rhinen

Rhinen

Luksus på Rhinen

Pris pr. person fra
kr. 18.995

Et flodkrydstogt på Rhinen tilbyder en unik og berigende rejse gennem hjertet af Europa, hvor historie, kultur og naturlig skønhed smelter sammen i en harmonisk oplevelse. Rhinen, en af Europas mest betydningsfulde floder, løber gennem maleriske landskaber, fortryllende gamle byer og imponerende slotte.

Glæd dig til synet af bølgende vinmarker, middelalderlige byer og historiske landemærker imens vi forkæles på det lækre og komfortable flodkrydstogtskib, Viva Moments. 

Undervejs stopper vi i charmerende byer som Strasbourg, Rüdesheim samt Koblenz, hvor vi ser Deutsche Eck . Ved hvert anløb er der mulighed for at udforske disse destinationer, opleve lokal kultur, smage regionale specialiteter og flere steder deltage i guidede ture til historiske steder.

Hele turen foregår på det elegante 5-stjernede M/S Viva Moments, hvor al forplejning samt drikkevarer er inkluderet. Det gode køkken, det altomfattende koncept, den venlige besætning og skibets faciliteter bidrager til en uforglemmelig rejse for alle gæster ombord.

Rejseplan 2024

Rejseplan

 • Dag 1 - Ombordstigning i Düsseldorf
 • Dag 2 - Boppard (10.00-)
 • Dag 3 - Mainz (15:00-21:00)
 • Dag 4 - Mannheim (03:30-09:30), Heidelberg og Speyer (12:00-19:30)
 • Dag 5 - Strassbourg 08:30-23:30
 • Dag 6 - Rüdesheim (15:30-)
 • Dag 7 - Koblenz (09.00-15:00)
 • Dag 8 - Hjemrejse fra Düsseldorf
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Luksus P Rhinen 2024

Inkluderet i prisen

Fly til/fra Düsseldorf inkl. bagage

Transfer lufthavn-skib t/r

7 overnatninger på M/S Viva Moments i valgt kahytstype

Velkomstdrink

Helpension ombord. Pensionen starter med middag på dag 1 og slutter med morgenmad ombord den sidste morgen

Drikkepenge til skibets personale

Drikkevarer ombord (læs mere i programmet) inkl. minibar

Erfaren dansk rejseleder

Udflugter ifølge program

Ikke inkluderet i prisen

Forplejning udenfor skibet

Evt. drikkepenge til chauffører og lokalguider

Øvrige udflugter som købes ombord

Dækstillæg på M/S Viva Moments:

 • Kahyt med fransk altan på mellemdæk (Ruby) kr. 2.100
 • Kahyt med fransk altan på øvre dæk (Diamond) kr. 3.000
 • Juniorsuite med fransk altan på mellemdæk (Ruby) kr. 3500
 • Suite med balkon på øvre dæk (Diamond) kr. 4500
 • Kahyt på hoveddæk - enebrug kr. 4500
 • Kahyt med fransk altan på mellemdæk (Ruby) - enebrug kr. 6600
Dag 1

Ombordstigning i Düsseldorf

Vi flyver direkte til Düsseldorf og er snart fremme på det skønne skib M/S Viva Moments. Her indkvarteres vi i dejlige kahytter. Herefter følger præsentation af skibets besætning og den første udsøgte middag ombord, imens vi stille sejler på Rhinen.

Dag 2

Boppard (10.00-)

Boppard, beliggende ved Rhinens bredder, er en malerisk tysk by, rig på historie og naturlig skønhed. Kendt for sin velbevarede romerske fæstning, den romantiske promenade langs floden og omgivende vinmarker. Boppard er en charmerende destination, der tilbyder en unik blanding af kultur, historie og afslapning.

Vores rejseleder tager os med på en orienterende byvandring – og herefter kan man nyde byen på egen hånd.

Boppard
Boppard
Boppard
Dag 3

Mainz (15:00-21:00)

Om morgenen forlader vi Boppard og sejler ud på "Den Romantiske Rhin", en særlig smuk del af Rhinen, som også er på UNESCO's liste over verdens kulturarv.

Det dramatiske landskab er som taget ud af et folkeeventyr - smukke skiferbjerge, middelalderborge på hver anden bakketop og maleriske vinlandsbyer med bindingsværkshuse og gotiske kirker. Vi kommer også forbi den berømte Lorelei-klippe, inden vi lægger til i Mainz.

Byen er rig på historie og kultur. Den er berømt for sin imponerende romanske domkirke, Sankt Martinus Dom, der dominerer byens skyline. Mainz er også hjemsted for Gutenberg-museet, dedikeret til bogtrykkets opfinder, Johannes Gutenberg, en vigtig figur i byens historie. Byens gamle bydel med sine snoede gader og farverige bindingsværkshuse er et vidnesbyrd om dens rige fortid. Vores rejseleder byder på også her vore gæster med på en byvandring.

Dag 4

Mannheim (03:30-09:30), Heidelberg og Speyer (12:00-19:30)

Allerede om natten er vi ankommet til Mannheim, hvorfra vores dejlige busudflugt til den smukke universitetsby Heidelberg begynder efter morgenmaden.

Vi kører først til Köningstuhl, hvor vi skal se ruinen af byens berømte renæssanceslot udefra. Herfra kan vi nyde den fantastiske udsigt over bjergsiden, Heidelberg by og Neckar-floden med den smukke Alte Brücke.

Vi skal også se Heildelberg Tun, en enorm vintønde, som siges at være fremstillet af træ fra hele 130 egetræer. Tønden, som er fra 1751, kan rumme over 200.000 liter. Udflugten fortsætter med en spadseretur gennem den maleriske, gamle bydel med Karl Theodor-broen, Helligåndskirken og rådhuset.

Der bliver også lidt tid til at nyde den hyggelige by på egen hånd, inden vi kører tilbage til skibet, som i mellemtiden er sejlet til Speyer.

Speyer, hvis historie går tilbage til romertiden, kan efter turen til Heidelberg nydes på egen hånd. Byen var på grund af sin strategiske beliggenhed betydningsfuld som trafikknudepunkt allerede i Middelalderen. Speyer er bl.a. kendt for sin flotte domkirke, som er på UNESCO's Verdensarvsliste.

Dag 5

Strassbourg 08:30-23:30

Vi befinder os nu på det stykke af Rhinen, som udgør grænsen mellem det nordøstligste hjørne af Frankrig og Tyskland. Efter morgenmaden ombord går vi i land i Strasbourg, som er er hovedby i Alsace-regionen.

Her skal vi på byrundtur i bus, og til fods kommer vi blandt andet forbi Europa-Parlamentet samt byens smukke katedral.

Dag 6

Rüdesheim (15:30-)

Vi sejler atter nordpå ad floden og dagen er afsat til afslapningn, inden vi om eftermiddagen lægger til i den berømte og meget hyggelige vinby Rüdesheim, hvor skibet ligger til tidlig næste morgen. Der er således mulighed for at besøg i den kendte Drosselgasse efter middagen ombord.

Dag 7

Koblenz (09.00-15:00)

Om formiddagen tager vi på byvandring i Koblenz og går en tur ud til Deutsches Eck, hvor floderne Rhinen og Mosel mødes. Efter et par timer på egen hånd mødes vi ombord til frokost. Om eftermiddagen er der tid til på egen hånd at udforske mere af byen inden der sejles mod Düsseldorf. Hertil ankommer vi sidst på aftenen.

Dag 8

Hjemrejse fra Düsseldorf

Vi nyder en sidste morgenmad ombord, inden vi kører retur til lufthavnen og påbegynder hjemrejsen mod København.

Bemærk - om vandstand og sluser

Som deltager på et flodkrydstogt skal man være opmærksom på, at rejsens gennemførelse i overensstemmelse med programmet kan afhænge af naturens luner. Det er derfor vigtigt, at man på et flodkrydstogt er indstillet på disse forhold, som bl.a. kan medføre, at ekstraordinært lav eller høj vandstand kan betyde ændringer i skibets sejlplan og dermed have indflydelse på gennemførelsen af rejsens program. Ligeledes, kan høj vandstand betyde, at soldækket lukkes af sikkerhedsmæssige årsager - eksempelvis grundet passage af broer med lav frihøjde. Dog sejler vi kun på strækninger, som oftest benyttes til flodkrydstogter, og vi oplever derfor normalt ikke problemer i forbindelse med skiftende vandstand.


På alle floder er skibene underlagt de enkelte slusers åbningstider. Oftest er slusetiderne bestilt i forvejen, men alligevel kan der, ved eksempelvis eftersyn eller reparationsarbejde, opstå forsinkelser.

Vi forsøger altid at give vores gæster mest mulig tid i de byer og ved de seværdigheder, som besøges. Man må derfor være indstillet på, at forhold omkring sluserne eller vandstanden på floderne, som vil forsinke eller direkte forhindre gennemførelsen af turens program, kan medvirke, at man tilbagelægger visse strækninger i bus frem for med skibet, uden at dette kan betragtes som en mangel ved rejsen.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse