M/S Viva Moments

M/S Viva Moments er et elegant 5-stjernet flodkrydstogtskib med en luksuriøs atmosfære. Det gode køkken, all-inclusive konceptet, den venlige besætning og skibets faciliteter bidrager til en uforglemmelig rejse for passagererne.

Faciliteterne om bord inkluderer gratis wi-fi, restaurant, bistro, panoramasalon med bar og dansegulv, stor lobby med reception og souvenirbutik, et wellness-område med fitnessrum, hår- og neglestudie samt et massagestudie. Der er elevator mellem Ruby og Diamond Deck. På det store soldæk er der solsenge, jacuzzi og putting green. Skibet tilbyder også gratis udlån af cykler (begrænset antal).

Ombord på M/S Viva Enjoy kan vi nyde godt af skibets All-Inclusive-koncept, der omfatter følgende:

 • Alle måltider ombord inklusive morgenbuffet, frokost og middag (flerretters menuer serveret ved bordet) og snacks. Starter med middag den første aften og slutter med morgenmad den sidste morgen.
 • Frit valg af bord og fleksible spisetider
 • Velkomstcocktail og kaptajnens farvelmiddag
 • Ikke-alkoholholdige drikkevarer inklusive mineralvand, sodavand, juice, en række forskellige typer kaffe, te, kakao
 • Hele dagen tilbydes et udvalg af alkoholholdige drikkevarer (mousserende vin, Aperol, hvidvin, rødvin, rosé, champagne, forskellige øl, long-drinks, cocktails, spiritus, likører)
 • High Tea (afternoon tea) én gang under krydstogtet. Et udvalg af søde og salte delikatesser såsom scones, sandwich, cupcakes, chokolade, makroner og eksklusive teer
 • Minibar i kabinen som dagligt fyldes med vand, sodavand og øl
 • Velkomstflaske mousserende vin i kabinen ved check-in
 • Genanvendelig vandflaske
 • Wi-Fi
 • Drikkepenge til skibets besætning
 • Hovedtelefoner til brug på landudflugter
Skib
2BSROB

Kahyt på hoveddæk med vindue (Emerald deck)

Kahytterne på hoveddæk er 16 m² med vinduer, der ikke kan åbnes. Alle kahytterne er udstyret med fladskærms-TV, minibar (inkluderet), skønhedsprodukter fra RITUALS®, hårtørrer, pengeskab, aircondition, bruser og toilet.

Se stort billede
Dobbeltkahyt med fransk altan på mellemdæk (Ruby Deck)

Kahyt på mellemdæk med fransk altan (Ruby deck)

Kahytterne på mellemdæk er 16 m² og har store vinduer fra gulv til loft med skydedør, der kan åbnes (fransk altan). Alle kahytterne er udstyret med fladskærms-TV, minibar (inkluderet), skønhedsprodukter fra RITUALS®, hårtørrer, pengeskab, aircondition, bruser og toilet.

Se stort billede
M/S Viva Moments - kahyt på mellemdæk

Kahyt på øvre dæk med fransk altan (Diamond deck)

Kahytterne på øvre dæk er 16 m² og har store vinduer fra gulv til loft med skydedør, der kan åbnes (fransk altan). Alle kahytterne er udstyret med fladskærms-TV, minibar (inkluderet), skønhedsprodukter fra RITUALS®, hårtørrer, pengeskab, aircondition, bruser og toilet.

Se stort billede
BW Kamer 334 4459

Juniorsuite på mellemdæk med fransk altan

Juniorsuiterne på mellemdæk har fransk altan og er på 19 m². Alle kahytterne er udstyret med fladskærms-TV, minibar (inkluderet), skønhedsprodukter fra RITUALS®, hårtørrer, pengeskab, aircondition, bruser og toilet.

Se stortbillede
BW Suite 4550

Suite på øvre dæk med privat balkon

Suiter på øvre dæk er på 24 m² og har privat balkon. Alle kahytterne er udstyret med fladskærms-TV, minibar (inkluderet), skønhedsprodukter fra RITUALS®, hårtørrer, pengeskab, aircondition, bruser og toilet.

Se stort billede
BW Fitness Spa Kapper 4364
BW Fitness Spa Kapper 4353
BW Bistro + Gang 4513
BW Bistro + Gang 4516 (1)
BW Bistro + Gang 4517
BW Bistro + Gang 4518 Web
BW Bistro + Gang 4525
BW Bistro + Gang 4516 (1)
BW Diversen Openbare Ruimtes 4705
BW Diversen Openbare Ruimtes 4697
BW Diversen Openbare Ruimtes 4702
BW Diversen Openbare Ruimtes 4720
BW Diversen Openbare Ruimtes 4795
M/S Viva Moments
M/S Viva Moments
BW Diversen Openbare Ruimtes 4824
BW Diversen Openbare Ruimtes 4826
BW Diversen Openbare Ruimtes 4861
M/S Viva Moments

Bagage
For at lette fordelingen af bagage til kahytterne ved ankomsten til skibet, bedes du sørge for, at din kuffert er forsynet med navnemærke med for- og efternavn.

Påklædning
Atmosfæren ombord er afslappet og det anbefales at medbringe behageligt tøj og godt fodtøj til udflugter i land, samt en varm jakke eller trøje til kølige aftener. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt. Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser (ikke selvbetjening). Vær opmærksom på, at det ikke er velset at bære shorts eller kort nederdel ved besøg i kirker på udflugterne. 

Strømstyrke
Der benyttes 220 volt og der er ikke behov for adapter. Medbring evt. forlængerledning. Strygejern må ikke medtages af hensyn til brandsikkerheden.

Telefon og Internet
Der er kun internt telefonnet ombord. Mobiltelefoner kan benyttes. I nødstilfælde, kontakt rejselederen. Gratis wi-fi i skibets fællesarealer på skibet, når forbindelsen tillader det.

Rygning
Rygning er ikke tilladt i kahytterne og indendørs på skibet. Det er kun tilladt at ryge i et begrænset område af skibets soldæk. Vær også opmærksom på, at mange lande har indført rygeforbud på attraktioner og offentlige steder. Rygning er ikke tilladt i bussen.

Sprog
Der er dansk rejseleder og engelsk talende cruise manager ombord. Servicepersonalet taler desuden oftest også engelsk og/eller tysk.

Udflugter
Udflugterne er beskrevet i programmet, som findes på Best Travels hjemmeside www.besttravel.dk

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse