M/S La Belle De Cadix
Guadalquivir,floden og Torre del Oro, Sevilla
Vejer de la Frontera

Spanien

Krydstogt på Guadalquivir

Pris pr. person fra
kr. 14.995

Tag med på en fængslende rejse gennem hjertet af Andalusien. Et flodkrydstogt i Andalusien mellem Sevilla og Cádiz er en fortryllende oplevelse, der byder på en unik blanding af kulturel rigdom og naturskønhed. Fra det pulserende Sevilla, kendt for sin livlige flamenco og imponerende arkitektur som Alcazar og Sevilla-katedralen, til det historiske Cádiz med sine snoede gader og barokke bygninger, åbner turen op for Andalusiens hjerte. Undervejs sejler man langs Guadalquivir-floden, omgivet af frodige landskaber og maleriske landsbyer.

Forkæl dig selv med luksussen af komfortable kahytter og nyd udsøgte middage om bord, mens vi sejler gennem den UNESCO-beskyttede Doñana Nationalpark. Udforsk de skjulte perler i Cadiz og de ikoniske Pueblos Blancos, hvor hvert stop afslører Andalusiens historiske charme.

Fordyb dig i smagen af lokale vine på Osborne-vinproducenten i El Puerto de Santa Maria, suppleret med et fortryllende hesteshow i Isla Minima. Højdepunktet på rejsen er en heldagstur til det storslåede Alhambra-palads, en hyldest til Spaniens arkitektoniske pragt.

Når du siger farvel til skibet, tager du kærlige minder om gallamiddage, flamencoshows og varmen fra andalusisk gæstfrihed med dig. Dette er mere end en rejse; det er en dybdegående odysse, omhyggeligt skabt for at give dig det bedste af Andalusiens kulturelle mangfoldighed. Book nu for en uforglemmelig oplevelse i hjertet af Spanien.

Rejseplan 2024

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst og ombordstigning
  • Dag 2 - Sevilla og Cadiz
  • Dag 3 - Cadiz og de hvide landsbyer
  • Dag 4 - El Puerto de Santa Maria
  • Dag 5 - Alhambra
  • Dag 6 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Andalusisk Odysse Et Flodkrydstogt Fra Sevilla Til C Diz

Inkluderet i prisen

Fly København-Sevilla via Madrid t/r inkl. bagage

Transfer lufthavn-skib t/r

5 overnatninger i valgt kahytskategori

Helpension ombord startende med aftensmad på turens første dag - og afsluttende med morgenmad den sidste dag

All inclusive drikkevarer ombord

Udflugter ifølge program

Entré til Alhambra samt frokost og drikkevarer på udflugten

Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Forplejning uden for skibet 

Evt. drikkepenge til chauffører og lokalguider

Øvrige udflugter som købes ombord

Kahyt til enebrug kr. 3.500

Kahyt på mellemdæk med panoramavindue kr. 1.250

Kahyt på øvre dæk med fransk altan kr. 1.750

Dag 1

Ankomst og ombordstigning

Vi flyver til Sevilla, hvorefter vi køres til vores skib. Her indkvarteres vi i dejlige kahytter og præsenteres for skibets besætning. Vi nyder den første middag ombord.

Dag 2

Sevilla og Cadiz

Sevilla er en eksemplarisk by i spansk historie, da kristne og muslimske kulturer har boet sammen i fred gennem dens fortid. Den andalusiske hovedstad udstråler simpelthen glæde og livlighed på alle gader og torve i den gamle bydel, og dens arkitektur er et vidnesbyrd om dens mangfoldige arv. Denne morgen tager vi på en tur til Sevilla, hvor vi kommer nærmere på opdagelsen af Alcazar og katedralen.

Vi tager afsted med bus til Sevilla. Vi starter vores besøg på den flotte flisebelagte Plaza de España, før vi bevæger os videre til Santa Cruz-distriktet der syder af historie og verdensberømte legender. Det er svært ikke at blive forelsket i dette fantastiske kvarter. Her boede jøderne i flere århundreder, indtil de blev udvist af dronning Isabel la Católica. 

At fare vild i disse middelalderlige snoede gader vil kun være en positiv og eventyrlig oplevelse! Efterfølgende vil vi opdage Alcazar, et af de ældste kongelige paladser i Europa. Besøget slutter med Sevillas katedral, som er et af de sidste vidnesbyrd om den gotiske stil.

Vi vender tilbage til skibet og spiser frokost, og herefter begynder vi vores sejlads mod Cádiz. Vi sejler forbi Doñana Nationalparken, et UNESCO beskyttet naturområder, der strækker sig langs højre bred af floden til dens udløb. Beliggende mellem de europæiske og afrikanske kontinenter er reservatet en af de vigtigste vådområder i området og tiltrækker flere millioner trækfugle om året. Vi ankommer til Cádiz om aften og der vil være middag ombord.

Dag 3

Cadiz og de hvide landsbyer

Denne morgen vil vi begive os ud på en guidet tur i Cádiz. Den dejlige by Cádiz er gemt mellem overdådige laguner, vidstrakte strande og rige saltmarsker. Byen var engang beboet af fønikere og grækere og har formået at bevare sin historiske charme blandt sine hvide mure. De snoede gader i det middelalderlige kvarter står i skarp kontrast til de lige gader, som findes i det barokstilprægede område.

Frokost ombord.

Om eftermiddagen skal vi udforske de berømte Pueblos Blancos (hvide landsbyer) i Andalusien. Vi besøger Vejer de la Frontera, som er en af de mest smukke hvide landsbyer i Andalusien. Hvert hjørne synes at være fyldt med farverige syn og fascinerende steder at udforske.

Vores næste stop vil være fiskerlandsbyen Conil de la Frontera. Denne kystby er højdepunktet af skønhed blandt Pueblos Blancos. Hvide huse med smukt dekorerede terrasser og mure gør byen til et must-see for enhver rejsende. Ved slutningen af vores tur vil vi nyde en snack af lækre churros dyppet i chokolade.

Efter udflugten vender vi tilbage om bord på skibet. I aften nyder vi en lækker spansk-inspireret middag ombord med efterfølgende flamencoopvisning. Om aftenen sejler vi mod El Puerto de Santa Maria.

Dag 4

El Puerto de Santa Maria

Denne morgen vil vi besøge Osborne-bodegaen og smage på de lokale vine. Vi går til fods med vores rejseleder til Osborne Bodega, hvor vi vil nyde en smagning af tre forskellige vine sammen med lidt lokale produkter. Som i de fleste europæiske kulturer har vin en særlig plads i andalusisk kultur. De exceptionelle klimaforhold hjælper med at producere den berømte Jerez-Xérès-Sherry.

Vi vil tilbringe en afslappende eftermiddag ombord, imens vi sejler til Isla Minima. Sidst på eftermiddagen vil vi besøge en typisk andalusisk hacienda i Isla Minima - beliggende ved bredden af Guadalquivir-floden. Haciendaen var oprindeligt til opdrætning af tyre. I begyndelsen af 1940'erne bosatte Escobar-familien sig i hele området og grundlagde Finca Isla Minima. Det var det ideelle sted at opdrætte vilde tyre og heste på grund af kvaliteten af dets græsgange. Netop hestene spiller hovedrollen, når vi som afslutning på besøget får lov at opleve et hesteshow på stedet.

Vi vender tilbage til skibet og sejler afsted mod Sevilla, imens vi spiser middag.

Dag 5

Alhambra

I dag venter endnu en perlerække af oplevelser, når vi sammen besøger det mægtige Alhambra-palads.

Alhambra hører til et af Spaniens mest imponerende bygningsværker, og du vil nyde besøget også selv om du har været der før! Under besøget ser vi den majestætiske skønhed med kongelige gemakker, patioer og den berømte Løvegård. Læg mærke til de geometrisk udskårne trælofter, de elegante fliser, søjler og springvand. Som taget ud af 1001 nats eventyr, finder vi også Generalife med det pragtfulde blomsteranlæg, roser og springvand. Appelsintræer og grønne planter fuldfører den harmoniske helhed med vandbassiner og arabisk ornamentik.

Turen er en heldagstur (køretid til Alhambra er ca. 3 timer hver vej) og inkluderer derfor frokost med vin og vand på en lokal restaurant undervejs.

Da Alhambra er et af verdens mest besøgte monumenter, og samtidig er erklæret som et verdensarvssted af UNESCO, er efterspørgslen enorm. Der findes særlige regler for gruppebesøg, og selv om Best Travel altid har fået de ønskede billetter, må vi tage forbehold for ændret besøgstidspunkt. 

Vil du vide mere om Alhambra og dens ekstraordinatære arkitektur, kan du læs mere her.

OBS: Ved bestilling skal den rejsendes nøjagtige pasnummer oplyses. Evt. fejl eller ugyldig pas betyder, at man ikke kan besøge Alhambra!

I aften er er gallamiddag på skibet.

Dag 6

Hjemrejse

Det er desværre allerede tid til at forlade vores skib. Efter morgenmaden kører vi mod lufthavnen og begynder rejsen tilbage mod Danmark.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse