M/S La Belle de Cadix

Det smukke skib M/S La Belle de Cadix er bygget i 2005 til sejlads på både flod og hav. Skibet kan medtage 176 gæster i 88 kahytter. Skibet er 110 meter langt og 11,4 meter bredt. Det smukke skib er med sine elegante fællesarealer og komfortable kahytter den perfekte ramme om et krydstogt i det smukke landskab langs Guadalquivir-floden i Andalusien

Faciliteter: Reception, elevator, wi-fi, restaurant, lounge, pianobar, soldæk. I den hyggelige restaurant på hoveddækket byder skibets gode køkken på lækre måltider og liflige vine. I baren på mellemdækket kan man nyde udsigten gennem panoramavinduerne og hygge sig med en kop kaffe eller en drink. Soldækket indbyder til en afslappet stund med udsigt over de andalusiske landskaber.  

Forplejning: Der spises på faste tidspunkter, som fremgår af dagsprogrammet. Pensionen består af morgenmadsbuffet, 3-retters frokost og middag med bordservering. Drikkevarer i restauranten og i baren er inkluderet - vand, sodavand, vin, øl, spiritus samt kaffe og te*. Drikkevarer på specialliste kan købes.  

*Rederiet kører med et all inclusive koncept - som blandt andet betyder, at man til frokost og middag kan vælge mellem 2-4 forskellige hvidvine, rosé og rødvine. Disse serveres i flasker ved bordene og er typisk franske vine. Herudover kan man hele tiden (og ikke kun til måltiderne) forsyne sig med drikkevarer i skibets bar, hvor der er et bredt udvalg af drikkevarer med- og uden alkohol, som er inkluderet.

Kahytter
Cabine Double Pont Principal Ms Belle De Cadix Guadalquivir Croisieurope Janos Bona

Kahyt på hoveddæk m. koøje

Kahyt på hoveddæk har koøje der ikke kan åbnes. Derudover har kahytten eget bad og toilet, intern telefon, TV, skabsplads, sikkerhedsboks og aircondition. 

Se stort billede
Kahyt Vindue

Kahyt på mellemdæk m. panoramavindue

Kahyt på mellemdæk har panoramavinduer hvor øverste del af vinduet kan åbnes. Derudover har kahytten eget bad og toilet, intern telefon, TV, skabsplads, sikkerhedsboks og aircondition. 

Se stort billede
Kahyt Fransk

Kahyt på øvre dæk m. store skydevinduer

kahyt på øvre dæk har store skydevinduer/næsten fransk altan (går ikke helt til gulvet), der kan åbnes. Derudover har kahytten eget bad og toilet, intern telefon, TV, skabsplads, sikkerhedsboks og aircondition. 

Se stort billede
Belle De Cadix Cabine Pont Superieur1 489067©Eloisabril

Kahyt på øvre dæk med fransk altan

Kahyt på øvre dæk har fransk altan (går ikke helt til gulvet) med store glasskydedøre, der kan åbnes. Derudover har kahytten eget bad og toilet, intern telefon, TV, skabsplads, sikkerhedsboks og aircondition.

Se stort billede
Salon Bar Ms Belle De Cadix Guadalquivir Croisieurope Croisieurope
Restaurant02 Ms Belle De Cadix Guadalquivir Croisieurope Croisieurope
Sol
Restaurant01 MS Belle De Cadix Guadalquivir Croisieurope 14701©Croisieurope
Belle De Cadix Pont Soleil 489175©Eloisabril
Belle De Cadix Pont Soleil Piscine 489163©Eloisabril
Belle De Cadix Restaurant1 489103©Eloisabril
Belle De Cadix Restaurant2 489115©Eloisabril
Belle De Cadix Restaurant 489091©Eloisabril
Belle De Cadix Restaurant Buffet 489127©Eloisabril
Belle De Cadix Salon Bar1 489151©Eloisabril

Bagage
For at lette fordelingen af bagage til kahytterne ved ankomsten til skibet, bedes du sørge for, at din kuffert er forsynet med navnemærke med for- og efternavn.

Påklædning
Atmosfæren ombord er afslappet og det anbefales at medbringe behageligt tøj og godt fodtøj til udflugter i land, samt en varm jakke eller trøje til kølige aftener. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt. Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser (ikke selvbetjening). Vær opmærksom på, at det ikke er velset at bære shorts eller kort nederdel ved besøg i kirker på udflugterne. 

Strømstyrke
Der benyttes 220 volt og der er ikke behov for adapter. Medbring evt. forlængerledning. Strygejern må ikke medtages af hensyn til brandsikkerheden.

Telefon og Internet
Der er kun internt telefonnet ombord. Mobiltelefoner kan benyttes. I nødstilfælde, kontakt rejselederen. Gratis wi-fi i skibets fællesarealer på skibet, når forbindelsen tillader det.

Rygning
Rygning er ikke tilladt i kahytterne og indendørs på skibet. Det er kun tilladt at ryge i et begrænset område af skibets soldæk. Vær også opmærksom på, at mange lande har indført rygeforbud på attraktioner og offentlige steder. Rygning er ikke tilladt i bussen.

Sprog
Der er dansk rejseleder og engelsk talende cruise manager ombord. Servicepersonalet taler desuden oftest også engelsk og/eller tysk. På Croisi Europes skibe er besætningen overvejende fransk-talende.

Udflugter
Udflugterne er beskrevet i programmet, som findes på Best Travels hjemmeside www.besttravel.dk

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse