La Belle de Cadix

Det smukke skib M/S La Belle de Cadix er bygget i 2005 til sejlads på både flod og hav. Skibet kan medtage 176 gæster i 88 kahytter. Skibet er 110 meter langt og 11,4 meter bredt. Det smukke skib er med sine elegante fællesarealer og komfortable kahytter den perfekte ramme om et krydstogt i det smukke landskab langs Guadalquivir-floden i Andalusien

Faciliteter: Reception, elevator, wi-fi, restaurant, lounge, pianobar, soldæk. I den hyggelige restaurant på hoveddækket byder skibets gode køkken på lækre måltider og liflige vine. I baren på mellemdækket kan man nyde udsigten gennem panoramavinduerne og hygge sig med en kop kaffe eller en drink. Soldækket indbyder til en afslappet stund med udsigt over de andalusiske landskaber.  

Forplejning: Der spises på faste tidspunkter, som fremgår af dagsprogrammet. Pensionen består af morgenmadsbuffet, 3-retters frokost og middag med bordservering. Drikkevarer i restauranten og i baren er inkluderet - vand, sodavand, vin, øl, spiritus samt kaffe og te. Drikkevarer på specialliste kan købes.  

Kahytter
Kahyt Fransk

Kahyt på øvre dæk m. store skydevinduer

kahyt på øvre dæk har store skydevinduer/næsten fransk altan (går ikke helt til gulvet), der kan åbnes. Derudover har kahytten eget bad og toilet, intern telefon, TV, skabsplads, sikkerhedsboks og aircondition. 

Kahyt Vindue

Kahyt på mellemdæk m. panoramavindue

Kahyt på mellemdæk har panoramavinduer der ikke kan åbnes. Derudover har kahytten eget bad og toilet, intern telefon, TV, skabsplads, sikkerhedsboks og aircondition. 

Cabine Double Pont Principal Ms Belle De Cadix Guadalquivir Croisieurope Janos Bona

Kahyt på hoveddæk m. koøje

Kahyt på hoveddæk har koøje der ikke kan åbnes. Derudover har kahytten eget bad og toilet, intern telefon, TV, skabsplads, sikkerhedsboks og aircondition. 

Kahyt Fransk
Kahyt Vindue
Cabine Double Pont Principal Ms Belle De Cadix Guadalquivir Croisieurope Janos Bona
Salon Bar Ms Belle De Cadix Guadalquivir Croisieurope Croisieurope
Restaurant02 Ms Belle De Cadix Guadalquivir Croisieurope Croisieurope
Sol

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse