Julerejser og nytårsrejser

Julerejser og nytårsrejser

Fest og hygge

Forside / Temaer / Julerejser og nytårsrejser

Julerejser

Rundt om i Europa fejres julens komme med de hyggelige julemarkeder - lad dig lokke af duftende glühwein, smukt kunsthåndværk og lokale delikatesser. En julemarkedsrejse er for mange af vores gæster en fast tradition - og med god grund, for der findes ingen skønnere måde at komme i julestemning på! At slentre rundt i smukt julepyntede byer og kigge på boder med kunsthåndværk, julestads, lækre delikatesser og et overflødighedshorn af søde sager er den perfekte start på julen. Har du lyst til at fejre juleaften udenfor Danmarks grænser har vi også et udvalg af dejlige rejser, hvor vi selvfølgelig også fejrer højtiden på festlig vis.

Dette års udvalg af jule- og nytårsrejser er en sammensætning af succesfulde klassikere og spændende nyheder. Du kan opleve julemarkeder i f.eks. Berlin og Norditalien - eller du kan komme sejlende til julemarkederne på Donau eller Mosel.

Juleaften kan du fejre sammen med os på Madeira, på Tenerife, i Rom eller i ved Gardasøen.

Nytårsrejser

Nytår i Danmark er ofte lig med de samme traditioner år efter år. Overvejer du at fejre nytår på en ny måde? Med Best Travel kan du fejre nytåret i godt selskab på vores nytårsrejse til Rom, på Tenerife eller Madeira. Nytårsaften nyder vi lidt ekstra god mad og skåler det nye år ind. Foruden nytårsaften byder nytårsrejserne også på dejlige udflugter og oplevelser i selskab med vores danske rejseleder.

Rejser

Julekrydstogt på Donau 5 dage m. M/S Der Kleine Prinz
Julestemning på Donau 5 dage med M/S Bolero
Juleaften på Donau 6 dage m. julestemning i Wien, Bratislava & Budapest
Julekrydstogt på Mosel 5 dage inkl. helpension m. drikkevarer
Rom - Julerejse Oplev juleaften i dejlige Rom
Rom - Nytårsrejse Fejr nytåret i Den Evige Stad
Julemarkeder i Italien Julehygge i Dolomitterne
Jul i Norditalien Jul i Dolomitterne & Sydtyrol
Julemarkeder i Berlin 4 dage med rejseleder
Tenerife Øen med evigt forår
fra kr. 7.495
Madeira Portugals blomsterperle
fra kr. 6.995
¨