Aida i Arena di Verona
Malcesine ved Gardasøen
Canal Grande

Italien

Opera i Verona med tog

Pris pr. person fra
kr. 11.995

Operarejse med operasanger Guido Paevatalu som medfølgende operaguide. Ophold på centralt beliggende hotel i selve Verona. Forestillingerne er Carmen og signatur-operaen 'Aida'. Foruden operaoplevelserne kan vi også glæde os til skønne udflugter til bl.a. Gardasøen og Venedig. Rejsen foregår med tog fra København med opsamling på Sjælland, Fyn og i Jylland. Vi overnatter undervejs på hotel i München. Dermed kører vi i dagslys på den smukke strækning gennem Alperne!

I den pragtfulde by Verona, hvor den smukke romerske arena hver sommer danner ramme om storslåede operaopførelser, er der to aftener mulighed for at opleve uforglemmelige operaforestillinger under den stjerneklare himmel. Forud for operaforestillingerne fortæller operasangere med baggrund fra Det Kgl. Teater om operaernes baggrund, handling og komponister.

Foruden operaoplevelserne kan vi se frem til flotte naturoplevelser på en dejlig udflugt til Gardasøen, med sine skønne, skiftende farver - bjerge, som i den nordlige del af søen hæver sig stejlt op fra søbredden - og en overdådig sydlandsk blomsterpragt, viftende palmer og citronlunde. Endvidere skal vi besøge en af verdens mest usædvanlige og enestående byer - Venedig - på en skøn eftermiddags- og aftentur.

Rejsen afsluttes med besøg på komponisten Giuseppe Verdis hjemegn på Po-sletten, hvor vi spiser afskedsfrokost.

På alle vores operarejser vil du have fornøjelsen af at opleve forestillingen Aida. Dog er der både en moderne opsætning kaldet "Crystal" og en traditionel opsætning. Alle forestillinger i juni og juli (fra d. 14/6-1/8) vil være den morderne version af Aida (Crystal), mens forestillingerne i august og september (fra d. 10/8-5/9) er den traditionelle opsætning.

Opera i Verona med tog

Rejseplan

 • Dag 1 - Tog til München
 • Dag 2 - Med tog gennem Alperne til Verona
 • Dag 3 - Byvandring i Verona - Opera om aftenen
 • Dag 4 - Udflugt til Venedig
 • Dag 5 - Udflugt til Valpolicella og Gardasøen - Opera om aftenen
 • Dag 6 - Egne oplevelser
 • Dag 7 - Med toget nordpå
 • Dag 8 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Opera I Verona Med Tog 2023

Inkluderet i prisen

Togbillet København-Hamburg-München-Verona t/r inkl. pladsbilletter

Bustransport i Italien

2 overnatninger på 4-stjernet hotel i München

4 overnatninger på 4-stjernede Hotel Leon d'Oro

6 x morgenmad

1 x frokost

3 x aftensmad (i München og i Venedig)

Vinsmagning - med Amarone-smagning

2 x operaforedrag

Udflugter ifølge program

Erfaren dansk rejseleder

Medfølgende operaguide

Ikke inkluderet i prisen

Operabilletter (priser: se tillæg pr. person)

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Obligatorisk turistskat i Venedig p.t. €10-15 pr. person. Betales kontant på stedet.

Obligatorisk turistskat i Verona p.t.  €4,50 pr. person pr. nat, som betales direkte til hotellet.

Afbestillings- og rejseforsikring

Eneværelse kr. 1.500

Fast plads i bussen kr. 200-300

Operabilletter (inkl. reservationsgebyr på kr. 50-150). Det er muligt at kombinere forskellige kategorier på de 2 forestillinger:

 • 6° settore Numerati - mørkegrå - pr. forestilling kr. 400 (nummereret plads på stentrin uden ryglæn)
 • 3° settore Rossini - laksefarvet - pr. forestilling kr. 700 (Best Travels anbefaling)
  (nummeret plads på klapstole på stentrinene i siden. Der kan eventuelt lejes puder i arenaen for at få det lidt mere komfortabelt. Man ser og hører godt fra disse pladser)
 • Poltrona - pink - pr. forestilling kr. 1.075
  (nummereret plads med polstret sæde og ryglæn - enten på gulvet i siden eller på de første rækker stentrin, hvor man ser og hører rigtig godt)
 • Poltronissima Gold - guld - pr. forestilling kr. 1.725
  (nummereret plads med polstret sæde og ryglæn på gulvet midt for scenen, hvor man ser og hører rigtig godt)

OBS: Farver for sædekategorier kan ses under rejseplanen. Der tages forbehold for programændringer vedrørende forestillingerne efter gældende regler fastsat af Fondazione Arena di Verona - dette være grundet vejrlig eller andet.

Dag 1

Tog til München

Vi starter rejsen bekvemt fra Københavns Hovedbanegård, hvor vi tager plads i toget mod Hamborg. Der er mulighed for påstigning flere steder undervejs.

Midt på dagen skifter vi nemt tog i Hamborg og vores rejseleder viser naturligvis vej fra det ene tog til det andet. Undervejs fra Hamborg til München findes bistrovogn, hvor der vil være mulighed for at købe frokost.

Efter ankomsten til München går vi samlet over til vores dejlige hotel, som ligger blot 300 meter fra stationen.

Efter indkvartering følges vi med vores rejseleder til en hyggelig restaurant, og nyder en god middag sammen.

Dag 2

Med tog gennem Alperne til Verona

Efter en god morgenmadsbuffet på hotellet går vi i samlet flok tilbage til banegården og sætter os tilrette i toget. Foran venter os en godt 5 timer lang togtur gennem det sydlige Tyskland, Østrig og ind i Italien. Glæd dig til en fantastisk smuk rejse i et betagende alpelandskab.

Midt på eftermiddagen ankommer vi til Verona og bliver indkvarteret på det dejlige og komfortable Hotel Leon d'Oro, som har en perfekt beliggenhed blot et kvarters gang fra arenaen og kun ca 10 minutters gang fra banegården.

Allerede om aftenen er der mulighed for, på egen hånd, at udforske den charmerende by, som er en af Italiens smukkeste byer og stedet for Shakespeares udødelige drama "Romeo og Julie".

Dag 3

Byvandring i Verona - Opera om aftenen

Om formiddagen arrangeres en spændende byvandring i den skønne by Verona, hvor vi ser byens berømte seværdigheder såsom den velbevarede Scala-fæstning, den romerske arena, Julies hus med den berømte balkon og det gamle blomstermarked Piazza delle Erbe. 

Efter byvandringen bliver der tid til en god frokost på egen hånd og tid til at lade indtrykkene falde på plads, inden vores operaguide præsenterer aftenens forestilling. Operaforedraget afholdes på hotellet. 

Ved 21-tiden starter operaforestillingen. Den gamle romerske arena kan til operaforestillingerne rumme omkring 7.000 tilskuere.

Best Travel tilbyder bl.a. pladser på de antikke stentrin. Vi gør udtrykkelig opmærksom på, at der ikke er ryglæn på stentrinene. Vi tilbyder også nummererede pladser, hvorved man sidder mere komfortabelt på en stol med ryglæn. 

Dag 4

Udflugt til Venedig

Formiddagen er på egen hånd i den skønne by Verona. Først på eftermiddagen er der afgang mod Venedig - også kaldet "Adriaterhavets Dronning".

I Venedig starter vi med en skøn sejltur gennem lagunen frem mod Markuspladsen. Efter sejlturen skal vi opleve byens specielle atmosfære med de mange kanaler og smukke palazzo'er, og der er mulighed for at se nogle af Venedigs smukke seværdigheder såsom Dogepaladset, Markuskirken, Rialtobroen og Sukkenes bro. 

Om aftenen byder vi på en typisk veneziansk menu på en hyggelig restaurant. Efter middagen skal vi opleve den romantiske stemning i Venedig i aftenbelysningen og sejle tilbage til fastlandet, hvor bussen venter og bringer os tilbage til Verona.

Dag 5

Udflugt til Valpolicella og Gardasøen - Opera om aftenen

Om formiddagen præsenterer operaguiden aftenens opera. Efter operaforedraget er der afgang til det kendte Valpolicella-vinområde, hvor vi skal smage på Amarone - en af Italiens mest berømte vine.

Efter vingårdsbesøget fortsætter turen til en gammel velbevaret fæstning bygget af Habsburgerne, som forsvar af det Østrig-ungarske kejserrige. 

I den hyggelige restaurant, der er indrettet i fæstningen, nyder vi en god frokost bestående af lokale specialiteter.

Efter frokosten kører vi en skøn tur ned til Gardasøen, hvor der bliver et ophold i en af de maleriske byer langs søbredden. Om aftenen kan vi glæde os til opførelsen af aftenens operaforestilling i den gamle romerske arena

Valpolicella
Gardasøen
Malcesine ved Gardasøen
Dag 6

Egne oplevelser

Dagen er helliget oplevelser på egen hånd i den skønne by Verona

Dag 7

Med toget nordpå

Rådhuset i München
Frauenkirche

Om formiddagen forlader vi Verona og sætter atter kursen mod München. Vi er fremme allerede midt på eftermiddagen.

Afskedsmiddag på restauranten Hofbräuhaus, som er i gåafstand fra hotellet

Dag 8

Hjemrejse

Vi nyder den sidste morgenmad på hotellet, og spadserer herefter sammen over tager toget i retning mod Hamburg. Her er der under togskiftet mulighed for at proviantere, inden den sidste del af rejsen retur mod Danmark.

OBS: Rækkefølgen af dagsprogrammet kan variere afhængigt af operadatoerne.

Seating Verona

Vi tilbyder pladser i følgende sektorer:

 • 6° settore Numerati - mørkegrå - pr. forestilling kr. 400
  (nummereret plads på stentrin uden ryglæn)

 • 3° settore Rossini - laksefarvet - pr. forestilling kr. 700
  (nummereret plads på klapstol - Best Travels anbefaling)

 • Poltrona - pink - pr. forestilling kr. 1.075/galla kr. 1.275
  (nummereret plads med polstret sæde og ryglæn)

 • Poltronissima Gold - guld - pr. forestilling kr. 1.725/galla kr. 1.925
  (nummereret plads med polstret sæde og ryglæn)

Der henvises i øvrigt til de generelle bestemmelser fastsat af Fondazione Arena di Verona: www.arena.it. Bemærk, at priserne for operabilletterne hos Best Travel er inkl. de gebyrer, som Best Travel betaler i Italien for udstedelse og levering af billetter. Til den trykte pris på billetten skal tillægges reservationsgebyrer, hvilket fremgår af bestemmelserne på Arenaens hjemmeside.

Køreplan - tog fra København

SJÆLLAND/FYN/JYLLAND AFREJSE HJEMKOMST
Københavns Hovedbanegård 07.26 21.36
Ringsted Station 07.58 21.03
Odense Station 08.40 20.22
Kolding Station 09.18 19.43
Padborg Station 10.02 18.59

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse