Tosca i Caracallas termer
Engelsborg
Rom

Italien

Opera i Rom - i Toscas fodspor

Pris pr. person fra
kr. 5.495

Tag med Best Travel på en uforglemmelig 4-dages operarejse til Rom, hvor vi dykker ned i Giacomo Puccinis mesterværk, operaen Tosca. Vi ikke blot overværer operaen i Caracallas termer i Rom, men udforsker også de steder i Rom, hvor operaen  udspiller sig. Oplev, hvordan den passionerede og dramatiske historie bliver levendegjort på de historiske steder, der dannede rammerne for Toscas intense følelser og skæbnesvangre valg.

Operaen Tosca udspiller sig nemlig i Rom på ét enkelt døgn og på tre forskellige steder.

Ved at være i Rom, hvor Tosca gennemlevede dette gruopvækkende døgn, bliver historien meget mere levende end i et operahus. Vi skal på en slentretur gennem Rom opleve kulisserne til operaen Tosca og efterfølgende nyde operaen under åben himmel i Caracallas termer i Rom – de fantastiske omgivelser, som lagde scene til den legendariske operakoncert med de tre tenorer Pavarotti, Domingo og Carreras.

Opholdet i Rom inkluderer naturligvis også byvandringer til flere af byens højdepunkter. Vores danske rejseleder tager dig til højdepunkter såsom Peterskirken, Piazza Navona, Den Spanske Trappe samt Colosseum.

Vil du læse mere om Tosca? Læs vores artikel om operaen Tosca.

Rejseplan

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst
 • Dag 2 - Byvandring i Rom
 • Dag 3 - I Toscas fodspor – Trastevere – Opera
 • Dag 4 - Vatikanet – Afrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Opera I Rom I Toscas Fodspor 2024

Inkluderet i prisen

Fly København-Rom t/r med rutefly inkl. bagageafgifter

3 overnatninger på Hotel Genio

3 x morgenmad

1 x aftensmad i Trastevere

Alle byvandringer

Operabillet i sektor D

Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Drikkevarer

Drikkepenge

Forsikringer

Turistskat (p.t. € 7,50  pr. nat i Rom - betales direkte til hotellet)

Tillæg for dobbeltværelse som eneværelse kr. 900

Øvrige operabillettyper:

 • Sektor C kr. 200 (mørkerød)
 • Sektor B kr. 300 (rød)
 • Sektor A kr. 400 (lyseblå)
 • Poltrona kr. 500 (gul) - Best Travels anbefaling
 • Poltronissima kr. 700 (lyserøde)

Billetprisen er inkl. reservationsgebyrer. 

OBS: Farver for sædekategorier kan ses under rejseplanen. I grundprisen er inkluderet billet i Sektor D, som er den mørkeblå.

Dag 1

Ankomst

Afgang med Norwegian rutefly direkte til Rom. Efter ankomsten til Roms lufthavn kører vi i egen bus ind til Rom, hvor vi indkvarteres på det dejlige Hotel Genio, som ligger midt i Roms historiske centrum blot et stenkast fra Piazza Navona og i gåafstand fra de fleste seværdigheder. Allerede efter ankomsten er der mulighed for at opleve den herlige aftenstemning i Den Evige Stad.

Dag 2

Byvandring i Rom

Om formiddagen arrangeres en interessant byvandring i danske guldalderkunstneres fodspor.

På vandringerne i Rom vil vi opleve byens spændende og interessante historie på tæt hold og virkelig fornemme historiens vingesus. Vi ser velbevarede bygningsværker fra romertiden, smukke renæssance- og barokpladser anlagt af nogle af datidens største kunstnere og arkitekter.

Dag 3

I Toscas fodspor – Trastevere – Opera

Om formiddagen går turen gennem byen i Toscas fodspor. Undervejs på turen oplever vi alle de kendte scener fra operaen. I første akt af Tosca befinder vi os i Sant’Andrea della Valle kirken, hvor Toscas kæreste, maleren Mario Caravadossi, var i færd med at udsmykke ”Attavanti-kapellet”. Turen går videre gennem Roms herlige gamle blomstertorv Campo dei Fiori frem mod Michelangelos smukke Palazzo Farnese, hvorfra Scarpia regerede over Rom.

Efter at have krydset floden Tiberen, som slynger sig gennem Den Evige Stad, tårner Engelsborg sig frem for os – scenen for operaens tragiske sidste akt, hvor Tosca fulgte kæresten i døden og kastede sig ud fra toppen af borgen – og dermed også sidste akt på vores rundtur.

Inden aftenens operaoplevelser kører vi i egen bus frem til den herlige gamle bydel Trastevere, hvor vi nyder aftensmaden på en historisk restaurant. Efter maden kan vi glæde os til opførelsen af aftenens operaforestilling i de gamle romerske termer. Mætte af indtryk fra operaen kører vi tilbage til hotellet gennem byen, hvor vi oplever byens smukke seværdigheder i den skønne aftenbelysning.

Dag 4

Vatikanet – Afrejse

Om formiddagen arrangeres en spadseretur op til den selvstændige Vatikanstat, som ligger midt i Den Evige Stad. Vi aflægger besøg på Peterspladsen og i Peterskirken, hvorefter der er mulighed for en god frokost og nyde eftermiddagen på egen hånd, inden vi sidst på eftermiddagen begiver os ud til lufthavnen for hjemrejse til Danmark mætte af indtryk.

Peterskirken
Peterspladsen
Peterspladsen
Planoversigt ved opera i Caracallas termer

Vi tilbyder pladser i følgende sektorer:

 • Sektor D inkl. i prisen (mørkeblå)
 • Sektor C kr. 200 (rød)
 • Sektor B kr. 300 (mørkerød)
 • Sektor A kr. 400 (lyseblå) 
 • Poltrona kr. 500 (gul) Best Travels anbefaling!
 • Poltronissima kr. 700 (lyserøde)

Der tages forbehold for evt. programændringer. Der henvises i øvrigt til de generelle bestemmelser fastsat af Fondazione Teatro dell’Opera di Roma: www.operaroma.it

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse