Albufeira
Albufeira
Albufeira

Portugal

Algarvekysten

Pris pr. person fra
kr. 8.995

På Algarve, Portugals smukke sydkyst, er klimaet lunt og tørt og sensommeren holder langt ind i det danske efterår. Opholdet inkluderer ophold med all inclusive på et skønt beliggende 3-stjernet hotel i Albufeira. På rejsen har vi desuden inkluderet 3 spændende udflugter, hvor der er mulighed for at opleve flere af Algarves skønne byer og betagende landskaber.

Albufeira var oprindeligt en søvnig fiskerby, men de skønne sandstrande tiltrak badegæster og stedet har udviklet sig til en livlig ferieby, som især i højsommeren tiltrækker mange besøgende. Den gamle bydel har bevaret sin autentiske charme og i fiskerihavnen, som ligger lige ved siden af den flotte marina, kan man stadig se fiskerne losse deres fangst. 

Sammen med rejselederen tager vi på tre udflugter. På en heldagsudflugt på den vestlige del af Algarve går turen til Sagres og Lagos, som begge er berømte for deres betydning for Henrik Søfarerens opdagelsesrejser. På en halvdagsudflugt går turen til maurernes hovedstad Silves og med den velbevarede borg, der knejser over byen. På en heldagsudflugt mod øst besøger vi regionens hovedby Faro samt Tavira og Olhão. Vil man opleve mere af Algarve kan man benytte sig af det udmærkede offentlige transportsystem eller evt. leje en bil. Langs hele kysten og i baglandet er der masser af hyggelige små byer, som indbyder til rolige slentreture og langstrakte kaffepauser - portugiserne har en sød tand og mange cafeer har et udvalg af uimodståelige kager! 

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Albufeira
  • Dag 2-21 - Udflugter
  • Dag 22 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Algarvekysten Langtidsferie 2023

Inkluderet i prisen

Fly Billund el. København-Faro t/r inkl. bagage

Lufthavnstransfer t/r

7 overnatninger på Hotel Auramar

All Inclusive på hotellet fra ankomst til afrejse: Morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks i tidsrummet kl. 11-23.

3 udflugter ekskl. evt. entréer

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Enkeltværelse kr. 2.100

Fast plads i bussen kr. 150-250

Dag 1

Ankomst til Albufeira

Afrejse fra København eller Billund med direkte fly til Faro og transfer til hotellet. Aftensmad på hotellet, hvor vi har all inclusive fra ankomst til afrejse. 

Dag 2-21

Udflugter

I løbet af opholdet indgår følgende udflugter, som er inkluderet i prisen:

Kap St. Vincent og Lagos (heldagsudflugt)
Vi kører vestpå til Sagres, hvor vi besøger fortet fra det 15. årh. og Kap Skt. Vincent, som er Europas sydvestligske punkt. Vi besøger også den smukke kystby Lagos, som har en fortid som en vigtig handelsby og desuden var udgangspunktet for Henrik Søfarerens opdagelsesrejser. Vi tager på byrundtur i den stemningsfulde, gamle bydel og kommer bl.a. forbi det gyldne kapel, slavemarkedet, statuen af Henrik Søfareren og den smukke kirke Santo Antonio (entré €1,50). Der bliver også tid på egen hånd med mulighed for at spise frokost i Lagos. Vi fortsætter til Ponta da Piedade nær Lagos, hvor vi kan nyde udsigten over Atlanterhavet og kystens stejle klippeformationer.  Sidst på dagen er vi tilbage i Albufeira. Vi spiser aftenmad på hotellet.

Silves og vingårdsbesøg (halvdagsudflugt)
Vi kører ind i landet til den gamle mauriske hovedstad Silves. Her kan man gå gennem de charmerende gader til den flotte mauriske borg, som ligger på byens højeste punkt. Borgen, som er bygget mellem det 8. og det 13. århundrede, er et af de bedst bevarede mauriske bygningsværker i Portugal. Glem ikke kameraet - på en slentretur i Silves betages man af de mange smukt udsmykkede gamle bygninger med ornamenterede smedejernsaltaner og andre fine detaljer. Nogle er velbevarede, andre viser at forfald også kan være smukt. Vi besøger desuden en lokal vingård og nyder et glas.

Faro, Olhao og Tavira (heldagsudflugt)
Vi tager desuden på heldagsudflugt til regionens hovedby Faro, hvor vi tager på byvandring i den muromkransede gamle bydel. Der bliver også tid på egen hånd til at udforske byen på egen hånd eller måske shoppe lidt i de mange butikker. Efter besøget i Faro fortsætter vi til den gamle fiskerlandsby Olhao, hvor vi besøger byens marked, havnen og området med de gamle fabrikker, hvor fangsten af bl.a. sardiner blev pakket på dåse. Dagens sidste stop er den smukke by Tavira med de mange kirker, hvor vi tager på byrundtur.  

 

Kap Skt. Vencent
Lagos
Silves
Faro
Tavira
Dag 22

Hjemrejse

Transfer til lufthavnen og direkte fly hjem fra Faro.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse