Algarvekysten

Algarvekysten

8 dage på Portugals sydkyst

 • Skønt klima
 • Smukke udsigter
 • Hyggelig stemning
 • Vin
 • Tid på egen hånd
 • Meget inkluderet

På Algarve, Portugals smukke sydkyst, er klimaet lunt og tørt og sensommeren holder langt ind i det danske efterår. Opholdet inkluderer ophold med all inclusive på et skønt beliggende 3-stjernet hotel i Albufeira. På rejsen har vi desuden inkluderet 3 spændende udflugter, hvor der er mulighed for at opleve flere af Algarves skønne byer og betagende landskaber.

Albufeira var oprindeligt en søvnig fiskerby, men de skønne sandstrande tiltrak badegæster og stedet har udviklet sig til en livlig ferieby, som især i højsommeren tiltrækker mange besøgende. Den gamle bydel har bevaret sin autentiske charme og i fiskerihavnen, som ligger lige ved siden af den flotte marina, kan man stadig se fiskerne losse deres fangst. 

Sammen med rejselederen tager vi på tre udflugter. I Loulé oplever vi den livlige handel med de lokale råvarer i byens fine, gamle markedshal. På en halvdagsudflugt på den vestlige del af Algarve går turen til maurernes hovedstad Silves og med den velbevarede borg, der knejser over byen. På en heldagsudflugt mod øst besøger vi regionens hovedby Faro samt Tavira og Olhão. 

Vil man opleve mere af Algarve kan man benytte sig af det udmærkede offentlige transportsystem eller evt. leje en bil. Langs hele kysten og i baglandet er der masser af hyggelige små byer, som indbyder til rolige slentreture og langstrakte kaffepauser - portugiserne har en sød tand og mange cafeer har et udvalg af uimodståelige kager! 

 • Fly Lissabon t/r & transfer
 • Ophold på 3-stjernet hotel med all inclusive
 • 3 spændende udflugter

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst

 • Dag 2-7 - Udflugter

 • Dag 8 - Hjemrejse


Se detaljeret rejsebeskrivelse

Inkluderet i prisen

 • Fly Lissabon t/r
 • Lufthavnstransfer t/r
 • 7 overnatninger på Hotel Auramar
 • All inclusive fra ankomst til afrejse: Morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks i tidsrummet kl. 11-23. 
 • 3 udflugter ekskl. evt. entréer
 • Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Forsikringer

Evt. tillæg pr. person

 • Enkeltværelse kr. 2.100
 • Mad ombord på flyet t/r kr. 160 (kun muligt på afrejser fra Aalborg)
 • Fast plads i bussen kr. 150-250
 • Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 287 Læs mere
 • Bagageforsikring kr. 125 Læs mere 

 

Rejseplan

Dag 1

Ankomst

Afrejse fra København eller Aalborg med direkte fly til Lissabon. Transfer til hotellet på Algarvekysten. Aftensmad på hotellet. 

Dag 2-7

Udflugter

I løbet af opholdet indgår følgende udflugter, som er inkluderet i prisen:

Marked i Loulé (halvdagsudflugt)
Udflugt til den hyggelige markedsby Loulé, som ligger lidt inde i landet. Udover sit store marked, som foregår i den fine markedshal, der er opført i begyndelsen af det forrige århundrede, er der også mulighed for at gøre en god handel i byens små butikker. Markedets boder lokker med friske fisk og skaldyr, ost, pølser og farvestrålende frugt og grønt, samt honning i smukke handmalede krukker. Den lokale variant af chili, som hedder piri-piri, fås både frisk og tørret trukket på snor som perler, samt på glas og flaske. Udover fødevarer finder man desuden flettede kurvevarer, kunsthåndværk i kork og keramik samt mange andre lokale produkter.

Silves og vingårdsbesøg (halvdagsudflugt)
Vi kører ind i landet til den gamle mauriske hovedstad Silves. Her kan man gå gennem de charmerende gader til den flotte mauriske borg, som ligger på byens højeste punkt. Borgen, som er bygget mellem det 8. og det 13. århundrede, er et af de bedst bevarede mauriske bygningsværker i Portugal. Glem ikke kameraet - på en slentretur i Silves betages man af de mange smukt udsmykkede gamle bygninger med ornamenterede smedejernsaltaner og andre fine detaljer. Nogle er velbevarede, andre viser at forfald også kan være smukt. Vi besøger desuden en lokal vingård og nyder et glas.

Faro, Olhao og Tavira (heldagsudflugt)
Vi tager desuden på heldagsudflugt til regionens hovedby Faro, hvor vi tager på byvandring i den muromkransede gamle bydel. Der bliver også tid på egen hånd til at udforske byen på egen hånd eller måske shoppe lidt i de mange butikker. Efter besøget i Faro fortsætter vi til den gamle fiskerlandsby Olhao, hvor vi besøger byens marked, havnen og området med de gamle fabrikker, hvor fangsten af bl.a. sardiner blev pakket på dåse. Dagens sidste stop er den smukke by Tavira med de mange kirker, hvor vi tager på byrundtur.  

 

Dag 8

Hjemrejse

Efter morgenmaden på hotellet er der transfer til lufthavnen og direkte fly hjem fra Lissabon.

Hotel

Auramar Beach Resort ★★★

Auramar Beach Resort ligger med fantastisk udsigt over Atlanterhavet og direkte trappeadgang til den hyggelige lille strand Praia dos Aveiros. Fra hotellet kan man gå langs stranden til Albufeiras centrum og den gamle bydel. Da hotellet er indrettet i flere niveauer og terrænnet omkring hotellet er kuperet anbefaler vi ikke ophold på Auramar Beach Resort til gangbesværede.

Best Travels gæster har ophold i værelse med balkon og delvis havudsigt. Tillæg kr. 2.100 for ophold i dobbeltværelse til enebrug - også med balkon og havudsigt. 

Værelser: Lyse, enkelt indrettede værelser med bad og toile…

Læs mere her

Afgange

Der er desværre ingen ledige afrejsedatoer tilgængelige i øjeblikket.

Portugal - spørgsmål og svar

Skal jeg have pas, visum eller andet, når jeg rejser til Portugal?

Du skal medbringe gyldigt pas, når du rejser til Portugal, og dit pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter din hjemrejsedato. Du har ikke brug for visum eller andre 'officielle' papirer. Pr. 26/6 2012 skal alle børn også have eget pas.

Skal jeg vaccineres før rejsen?

Nej, der er ikke krav om særlige vaccinationer før en rejse til Portugal, blot man sørger for at have sin difteri/stivkrampe-vaccination i orden.

Hvad har jeg brug for af forsikringer?

Uanset om du rejser til Portugal eller et andet land i Europa, er det en god idé med en rejseforsikring, der sikrer dig behandling i tilfælde af en ulykke, sygdom, hjemrejse, tyveri, etc. - Læs om vores rejseforsikring her

En afbestillingsforsikring er også altid en god idé, du kan jo blive forhindret i at rejse.

Er rejsen egnet for gangbesværede?

Rundrejsen i Portugal kræver, at man er almindeligt godt gående. Flere byvandringer indeholder stejle stigninger og der må påregnes spadsereture af 2-3 kilometers længde med en del trappetrin.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Algarvekysten - langtidsrejse 3 uger i Albufeira
fra kr. 8.695
Flybilletter Når du selv vil stå for rejsen
fra kr. 1.995
Portugal 8 dages rundrejse
fra kr. 9.695
Madeira Portugals blomsterperle
fra kr. 6.995