Auramar Beach Resort

Auramar Beach Resort ★★★


Auramar Beach Resort ligger med fantastisk udsigt over Atlanterhavet og direkte trappeadgang til den hyggelige lille strand Praia dos Aveiros. Fra hotellet kan man gå langs stranden til Albufeiras centrum og den gamle bydel. Da hotellet er indrettet i flere niveauer og terrænnet omkring hotellet er kuperet anbefaler vi ikke ophold på Auramar Beach Resort til gangbesværede.

Best Travels gæster har ophold i værelse med balkon og delvis havudsigt. Tillæg kr. 2.100 for ophold i dobbeltværelse til enebrug - også med balkon og havudsigt. 

Værelser: Lyse, enkelt indrettede værelser med bad og toilet, TV, aircondition og balkon.

Faciliteter: Reception og elevator. Indendørs swimmingpool og stort udendørs pool område med flere pools, solsenge og parasoller. Dejlig, velholdt have. Restaurant med panoramaudsigt over havet, snack-bar i poolområdet, bar, tennisbane og andre sportsaktiviteter. Gratis wi-fi i receptionsområdet.

Forplejning: Opholdet på Auramar Beach Resort er med all inclusive fra ankomst til afrejse. 

Der serveres morgenmad i buffetrestauranten 08.00-10.00, frokost i snackbaren 12.00-15.00 og aftensmad i buffetrestauranten 18.00-21.30.

Kolde og lune snacks er tilgængelige i snackbaren ved poolen fra 11.00-17.00 og fra 22.00-23.00 i buffetrestauranten.  

Drikkevarer (lokale mærker)- heriblandt kaffe, te, vand, sodavand, øl og vin i glas, drinks og spiritus kan nydes til måltiderne samt i snackbaren fra 11.00-17.00 og fra 17.00-23.00 i baren.

Der er gratis shuttlebus til Albufeira centrum 3 gange dagligt 7 dage om ugen. 

Billeder af Auramar Beach ResortRejser der inkluderer Auramar Beach Resort

Rejser
Algarvekysten 8 dage på Portugals sydkyst