MSC Seaside
Barbados
Puerto Rico

MSC Cruises

Krydstogt over Atlanten

Pris pr. person fra
kr. 17.995

Tag med Best Travel på et overdådigt 24-dages transatlantisk krydstogt fra Genova til Miami med stop ved bl.a. Tenerife, Barcelona, Valencia, Barbados, Grenada, Puerto Rico. Vi sejler med imponerende MSC Seaside, hvor design og komfort er i højsædet. Opholdet ombord inkluderer helpension og drikkepenge, og vi har under hele krydstogtet selskab af en erfaren dansk rejseleder.

Med MSC Seaside som base kan du se frem til spændende besøg i både Italien og Spanien, inden vi krydser det mægtige Atlanterhav og anløber de eksotiske kyster i Caribien, før vi afslutter rejsen i det solrige Miami. Undervejs gør vi holdt på Tenerife, hvor vi har inkluderet en uforglemmelig udflugt til det majestætiske Teide.

På hele rejsen er du i godt selskab med vores erfarne danske rejseleder, som sikrer, at du får den bedste oplevelse og masser af interessante indsigter undervejs. Stress og travlhed forbliver på land, når du stiger ombord på MSC Seaside. Her venter en verden af oplevelser på dig, omgivet af det uendelige hav og skiftende landskaber.

MSC Seaside er et af de nyeste og største skibe i flåden og byder på et væld af faciliteter, herunder luksuriøse spa-behandlinger, gourmet-restauranter, spektakulære underholdningsshows og meget mere. Uanset om du ønsker at slappe af ved poolen, udforske spændende destinationer eller nyde kulinariske lækkerier, vil dette krydstogt give dig en oplevelse for livet.

Så pak dine kufferter og gør dig klar til en rejse fyldt med sol, varme og uforglemmelige øjeblikke. Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord og skabe minder sammen, der varer hele livet!


Vælg din krydstogtoplevelse


BELLA
Bella-kahytterne findes både som indvendige-, udvendige- og balkonkahytter. Bella-kahytterne er den mest prisvenlige kahytskategori.

 • Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten. Dit ønske er ikke garanteret, og det bekræftes først ombord. Bemærk, at hvis I rejser flere sammen (i flere kahytter), så kan det ikke garanteres, at I spiser sammen om aftenen.
 • Kun uspecificerede kahytter. Det er ikke muligt at vælge kahytsnummer på i Bella-kategorien og kahytsnummer bliver senest oplyst ved check-in på skibet.
 • Kahytterne er som regel mindst og Bella-kahytter med vindue eller balkon har ofte begrænset udsigt - eksempelvis grundet redningsbådenes placering

FANTASTICA
Fantastica-kahytterne findes både som indvendige, udvendige og balkonkahytter.
Fantastica-kahytterne har bedre placeringer og er ofte lidt større end Bella-kahytterne. Jo højere dæk, desto højere pris, og det samme gælder størrelserne på Fantastica-kahytterne.

 • Prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske - bliver først endelig bekræftet ombord på skibet.
 • Morgenmad i kahytten (levering af gratis morgenmad).
 • 20 % rabat på udvalgte forudbetalte pakker i specialrestauranter.
Rejseplan

Rejseplan

 • Dag 1 - Fly til Milano – Indkvartering – Genova (-18.00)
 • Dag 2 - Civitavecchia/Rom (07:00-18:00)
 • Dag 3 - Palermo på Sicilien (09:00-18:00)
 • Dag 4 - På havet
 • Dag 5 - Barcelona (08:00-19:00)
 • Dag 6 - Valencia (08:00-18:00)
 • Dag 7 - På havet
 • Dag 8 - Cadiz (08:00-18:00)
 • Dag 9 - På havet
 • Dag 10 - Tenerife (08:00-19:00) – Udflugt med frokost inkluderet
 • Dag 11-16 - På havet
 • Dag 17 - Barbados (08:00-19:00)
 • Dag 18 - Grenada (08:00-19:00)
 • Dag 19 - På havet
 • Dag 20 - San Juan, Puerto Rico ( 07:00-20:00)
 • Dag 21 & 22 - På havet
 • Dag 23 - Miami – Udflugt i Everglades
 • Dag 24 - Hjemkomst
Hent pdf-udgave af rejsen
Transatlantisk Genova Miami 2024 4 3

Inkluderet i prisen

Fly København-Milano og Miami-København inkl. bagage

Transfer lufthavn-skib-lufthavn

22 overnatninger i valgt kahytskategori på MSC Seaside

Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet.

Fri adgang til kaffe, te og isvand

2 udflugter (Tenerife og Miami)

Dansk rejseleder

Service-fee, som omfatter obligatoriske drikkepenge til skibets besætning (Værdi kr. 1.980)

Daglig rengøring af kahyt

Et velplanlagt program og aktiviteter ombord

Varieret underholdning hver aften

Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pool m.m.

Ikke inkluderet i prisen

ESTA-ansøgning

Opgradering af kahytskategori

Drikkevarer

Måltider i Specialrestauranter ombord

Yderligere udflugter

Spa-behandlinger og andet som købes og afregnes ombord

Indvendig kahyt (Deluxe) - FANTASTICA [IR1] kr. 990

Udvendig kahyt (Deluxe) - FANTASTICA [OR1] kr. 1.980

Kahyt med balkon - Bella [BB] kr. 3.300

Kahyt med balkon (Deluxe) - FANTASTICA [BR2] kr. 4.400

 

Indvendig kahyt - BELLA [IB] - enebrug kr. 7.700

Udvendig kahyt (Deluxe) - FANTASTICA [OR1] - enebrug kr. 9.900

Kahyt med balkon (Deluxe) - FANTASTICA [BR1] - enebrug kr. 12.100

 

Easy drikkevarepakke kr. 6.380

 • Udvalg af husets vine på glas, fadøl (Heineken*), udvalgte alkoholiske drikke og cocktails, alkoholfri drikke, sodavand, juice på glas, mineralvand på flaske og varme drikke (kaffe, espresso, cappuccino, café latte, varm chokolade og te). Gælder ikke i specialrestauranterne og ej heller fra minibaren i kahytten. *Ølmærket kan variere.
Dag 1

Fly til Milano – Indkvartering – Genova (-18.00)

Vi flyver direkte til lufthavnen i Milano, hvorfra vi i egen bus kører til havnen i den italienske by Genova. Her indkvarteres vi på MSC Seaside og nyder en dejlig frokost ombord. Senere på dagen (kan evt. blive på dag 2) afholder vores rejseleder et informationsmøde, hvor turens program gennemgås.

Dag 2

Civitavecchia/Rom (07:00-18:00)

Vi anløber i dag Civitavecchia, som er Roms havneby. Skibet tilbyder et stort udvalg af udflugter, som giver mulighed for at opleve den italienske hovedstad.

Rom gemmer på et væld af store kulturskatte, der bl.a. tæller Peterskirken, Colosseum, Pantheon samt Trevifontænen og Den Spanske Trappe. Vi har en hel dag i byen, så mon ikke du får tid til at opleve de fleste af dem?

Dag 3

Palermo på Sicilien (09:00-18:00)

Vi vågner i dag op på Sicilien, og her tilbyder skibet også flere tilkøbsudflugter i kulturens og historiens tegn.

Opdager du byen på egen hånd, så sørg for at tage en gåtur gennem gaderne i Palermo, hvor man kan beundre byens smukke katedral.

Dag 4

På havet

Hele dagen i dag krydser vi Middelhavet, og det er tid til at lære skibet bedre at kende. Vores rejseleder viser rundt – måske er der stadig steder på skibet, du ikke havde set?

MSC Seaside
MSC Seaside
MSC Seaside
Dag 5

Barcelona (08:00-19:00)

Her anbefaler vi, at du tager en bus eller taxa ind til enden af den berømte gade La Rambla. Herfra er det let at gå rundt i den dejlige by.

Dag 6

Valencia (08:00-18:00)

Valencia er den tredje største by i Spanien og er kendt for sin rige historie, kultur og arkitektur. Valencia er en by, der tilbyder en perfekt blanding af gammelt og nyt og er blandt andet fødested for Spaniens nationalret, Paella

Dag 7

På havet

Endnu en afslappende dag venter, når vi stille og roligt forlader Middelhavet med kursen sat mod Gibraltarstrædet

Dag 8

Cadiz (08:00-18:00)

Byen er berømt for sin smukke gamle bydel, omgivet af vandet fra Atlanterhavet, og dens smalle brostensbelagte gader og velbevarede historiske bygninger. Der er også mulighed for at købe udflugt til Sevilla herfra.

Dag 9

På havet

Vi sejler mod syd i Atlanterhavet og kan i klart vejr skimte det vestlige Afrika.

Dag 10

Tenerife (08:00-19:00) – Udflugt med frokost inkluderet

Vi tager afsted fra hovedbyen Santa Cruz og kører gennem den smukke og frodige dal La Orotava og store skove til nationalparken Las Cañadas. Det meste af vejen har vi udsigt til den 3.715 meter høje vulkan Teide. Vi ser spor fra tidligere vulkanudbrud samt et helt unikt landskab med abstrakte klippeformationer. Vores bus bringer os op i ca. 2.300 m. højde. Hvis vejret tillader det, er der mulighed for at tage svævebanen, som bringer gæster op i 3.555 meters højde (ikke inkluderet – pris ca 45 EUR) Det er en fantastisk oplevelse at stå så tæt ved toppen af Spaniens højeste punkt, og nyde udsigten ud over området og øen. Vælger man ikke at tage svævebanen, kører bussen videre til Roques de Garcia, den ca. 1 km. lange kæde af klipper ved foden af Teide.

Her er der mulighed for at købe en kop kaffe.

Herefter kører vi tilbage til svævebanen og påbegynder derefter hjemturen. Vi kører en anden vej hjem, og kan undervejs nyde skønne udsigter over havet og bjerglandskabet samt naboøen La Gomera, som ligger ganske tæt ved Tenerifes kyst. Vi holder pause på en skøn restaurant, hvor vi får serveret en let frokost bestående af forskellige tapas typiske for Tenerife med vin og vand til. Efter frokosten fortsætter vi gennem det smukke landskab, og er tilbage ved skibet sidst på eftermiddagen.

Dag 11-16

På havet

Højdepunktet for mange er disse 6 dage, hvor vi krydser Atlanterhavet. Det er en unik oplevelse, når man intet andet kan se end blot det blå hav og horisonten i det fjerne.

Dag 17

Barbados (08:00-19:00)

Tidlig morgen får vi atter land i sigte. Barbados er en del af Caribien. Denne ø-nation ligger i det østlige Caribien og er en af de yderste øer i De Små Antiller. Barbados ligger nordøst for Venezuela og er kendt for sine smukke strande, tropiske klima og som en populær destination for turister, der søger sol og afslapning ved havet.

Dag 18

Grenada (08:00-19:00)

Endnu en caribisk perle venter, når vi i dag anløber Saint George’s på Grenada. Grenada er kendt for sit frodige, vulkanske landskab, krydderiproduktion (især muskat, som den er kendt som "Krydderiøen" for), og smukke sandstrande.

Grenada
Grenada
Grenada
Dag 19

På havet

Vi sejler i det caribiske hav.

Dag 20

San Juan, Puerto Rico ( 07:00-20:00)

Puerto Rico er kendt for sin rige kulturelle arv, der omfatter indflydelser fra både Spanien, Afrika og Taino-indianerne. Øen byder på imponerende landskaber fra frodige regnskove i El Yunque til betagende strande. San Juan, øens hovedstad, er berømt for sin velbevarede spanske koloniale arkitektur og livlige kulturelle scene.

Dag 21 & 22

På havet

Vi slutter krydstogtet af med ren afslapning på skibet, imens vi sejler forbi Den dominikanske Republik og Bahamas i retning mod Florida

Dag 23

Miami – Udflugt i Everglades

Tidligt om morgenen anløber vi Miami i Florida. Også her venter spændende oplevelser, når vi tager på udflugt til et af verdens mest oprindelige vådområder, som optager en betydelig del af det sydlige Florida, Everglades. Efter at være gået ombord på en sumpbåd, begiver vi os ud på en spændende tur, der ikke kun tilbyder adskillige muligheder for at tage billeder, men også giver dig chancen for at spotte lidt dyreliv undervejs – herunder de mange alligatorer i området.

Herfra kører vi til lufthavnen i Miami i god tid til at nå vores direkte fly tilbage til Danmark.

Dag 24

Hjemkomst

Midt på formiddagen lander vi i København og det tid til at tage afsked med gode rejsefæller efter en spændende rejse.

OBS: ESTA (USA)

Best Travels information er tiltænkt rejsende med dansk pas.
For at kunne rejse ind i USA er det et krav, at du INDEN afrejsen har ansøgt OG opnået den såkaldte ESTA-indrejsetilladelse. Du skal selv søge denne tilladelse elektronisk. Best Travel udsender information herom forud for afrejsen – men er ikke ansvarlig, såfremt du ikke opnår tilladelsen.

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomsten.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse