New York
Newfoundland
Old State House

MSC Cruises

Krydstogt fra New York

Pris pr. person fra
kr. 18.995

Velkommen på en rejse med den perfekte kombination af direkte fly, komfortabelt krydstogtskib, helpension inkl. drikkevarer* og spændende anløb langs USA og Canadas nordøstlige kystlinje - det hele i selskab med vores danske rejseleder. Vi sejler med et af MSCs største (flag)skibe, MSC Meraviglia.

Undervejs venter besøg i både New Port og Boston i USA samt flere anløb i Canada. Vi sejler lidt midt i årets smukkeste sæson i New England, efteråret. Træerne byder velkomne med fantastiske gule og røde farver – ikke mindst ahorntræernes dybrøde nuancer!

Vi flyver med SAS direkte fra Aalborg til New York t/r, hvor vores krydstogt også starter og slutter. Vi afslutter krydstogtet med en hel i New York med vores stedkendte rejseleder.

*Easy drikkevarepakke: Ubegrænset forbrug af drikkevarer som nedenfor:

Nyd friheden til at slukke din tørst når som helst med et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (Heineken*), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke (kaffe, espresso, cappucino, caffe latte, varm chokolade og te).

Du kan nyde dette tilbud i alle barer ombord, i selvbetjeningsbuffet'en og i restauranterne, undtagen i specialrestauranterne - her er det kun Easy Plus og Premium Extra drikkevarepakker man kan gøre brug af.
Det er dog muligt at opgradere fra Easy til Easy Plus og Premium Extra drikkevarepakker ombord på skibet.

*Ølmærket kan variere.

Vælg din krydstogtoplevelse


BELLA
Bella-kahytterne findes både som indvendige-, udvendige- og balkonkahytter. Bella-kahytterne er den mest prisvenlige kahytskategori.

 • Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten. Dit ønske er ikke garanteret, og det bekræftes først ombord. Bemærk, at hvis I rejser flere sammen (i flere kahytter), så kan det ikke garanteres, at I spiser sammen om aftenen.
 • Kun uspecificerede kahytter. Det er ikke muligt at vælge kahytsnummer på i Bella-kategorien og kahytsnummer bliver senest oplyst ved check-in på skibet.
 • Kahytterne er som regel mindst og Bella-kahytter med vindue eller balkon har ofte begrænset udsigt - eksempelvis grundet redningsbådenes placering

 

FANTASTICA
Fantastica-kahytterne findes både som indvendige, udvendige og balkonkahytter.
Fantastica-kahytterne har bedre placeringer og er ofte lidt større end Bella-kahytterne. Jo højere dæk, desto højere pris, og det samme gælder størrelserne på Fantastica-kahytterne.

 • Prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske - bliver først endelig bekræftet ombord på skibet.
 • Morgenmad i kahytten (levering af gratis morgenmad).
 • 20 % rabat på udvalgte forudbetalte pakker i specialrestauranter.

 

AUREA
Inkluderer alle fordelene fra Fantastica.
Tilgængelig for suiter og balkonkahytter med den bedste beliggenhed (højt oppe eller tæt på SPA-afdelingen).

 • Prioriteret boarding og aflevering af bagage på ankomstdagen.
 • Velkomstpakke i kahytten (Aneri Prosecco + Venchi chokolade).
 • Adgang til et reserveret område i hovedrestauranten med ’My Choice Dining’ som tilbyder fleksible spisetider.
 • 24-timers roomservice (kun fri levering).
 • Eget soldæk kun for Aurea-gæster.
 • Gratis adgang til spa-området (Termisk område).
 • Balinesisk massage: Eksklusivt tilbud før krydstogtet. Tilgængeligt op til 2 dage før ombordstigning.
 • 10 % rabat på alle SPA-behandlinger købt ombord på skibet.


OBS: ESTA (USA) og ETA (Canada)

Best Travels information er tiltænkt rejsende med dansk pas.

For at kunne rejse ind i USA er det et krav, at du INDEN afrejsen har ansøgt OG opnået den såkaldte ESTA-indrejsetilladelse. Du skal selv søge denne tilladelse elektronisk. Best Travel udsender information herom forud for afrejsen – men er ikke ansvarlig, såfremt du ikke opnår tilladelsen.

Det er ikke nødvendigt at søge ETA-indrejsetilladelse til Canada, da du ikke flyver til Canada – men sejler ind i landet fra USA. Dermed skal du blot fremvise dit pas ved indrejsen til Canada.

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomsten.

Rejseplan afrejse 23/9

Rejseplan

 • Dag 1 - Direkte fly til New York
 • Dag 2 - Ombordstigning – Afrejse kl. 19.00
 • Dag 3 - Newport (07:00-17:00)
 • Dag 4 - Boston (08:00-15:00)
 • Dag 5 - Saint John, Canada (10:00-20:30)
 • Dag 6 - Portland, USA (09:00-21:00)
 • Dag 7 - På havet
 • Dag 8 - Sydney, Canada (07:00-19:00)
 • Dag 9 - Charlottetown, Canada (09:00-19:00)
 • Dag 10-11 - På havet
 • Dag 12 - New York (-07:00)
 • Dag 13 - Hjemkomst til Aalborg
Hent pdf-udgave af rejsen
Msc Newyork Meraviglia2023

Inkluderet i prisen

Flybillet Aalborg-New York t/r inkl. bagage samt forplejning ombord

1 overnatning med morgenmad på Hilton Newark Airport hotel

Transfer hotel-skib

11 dages krydstogt på MSC Meragviglia i valgt kahytskategori

Helpension ombord inkl. Easy drikkevarepakke, som inkluderer:

 • Udvalg af husets vine på glas, fadøl (Heineken*), udvalgte alkoholiske drikke og cocktails, alkoholfri drikke, sodavand, juice på glas, mineralvand på flaske og varme drikke (kaffe, espresso, cappuccino, café latte, varm chokolade og te). Gælder ikke i specialrestauranterne og ej heller fra minibaren i kahytten. Ølmærket kan variere.

Byvandring i Boston

Byrundtur i New York

Dansk rejseleder på hele rejsen

Service-fee til MSC, som omfatter obligatoriske drikkepenge til skibets besætning, til en værdi af kr. 1.080 (gælder kun overnatninger på krydstogtet)

Ikke inkluderet i prisen

Opgradering af kahytskategori / krydstogtsoplevelse

Drikkevarer, som IKKE er inkluderet i Easy drikkevare-pakken

Øvrig forplejning samt øvrige drikkevarer på hotellet

Øvrige udflugter

Spa-behandlinger

Drikkepenge til buschauffører og evt. lokalguider i USA

ESTA-ansøgning

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Tillæg for kahytopgradering - klik på BESTIL på den ønskede dato for at se tilgængelige kahytter og priser

Tillæg enekahyt RING

Opgradering til Business-class på flyet t/r kr. 10.995

Dag 1

Direkte fly til New York

Vi mødes midt på eftermiddagen med vores rejseleder i Aalborg Lufthavn. Vi flyver direkte med SAS til New York, hvor vi lander midt på aftenen lokal tid. Forplejning på flyet indgår i rejsens pris, mens drikkevarer kan tilkøbes.

Da vi sikkert er trætte efter turen over Atlanterhavet, har vi valgt et Hilton-hotellet lige ved lufthavnen, som vi let kommer til med hotellets shuttlebus.

Dag 2

Ombordstigning – Afrejse kl. 19.00

Vi nyder en god amerikansk morgenmad på hotellet, og sidst på formiddagen kører vi i egen bus mod krydstogtsterminalen. Allerede i dag får vi et flot vue ud over New Yorks skyline og ser flere af de berømte seværdigheder fra bussen. Den store rundtur i New York gemmer vi dog til sidst på turen.

Vi indkvarteres i stedet på vores lækre krydstogtsskib, hvor der vil være mulighed for en sen frokost. Eftermiddagen er afsat til at lære skibet bedre at kende og først på aftenen stævner vi ud – mon ikke mange vil på dækket for at vinke til Frihedsgudinden?

Dag 3

Newport (07:00-17:00)

I dag anløber vi Newport på Rhode Island. Oprindeligt et eksklusivt område forbeholdt velhavende new yorkere, som tog på feddet om sommeren. Men ud over de store huse og flotte yachts finder du også en hyggelig bymidte med koloniale huse fra det 18. århundrede.

Newport Bridge
Newport
Newport
Dag 4

Boston (08:00-15:00)

Bostons historie er uløseligt bundet sammen med historien om koloniseringen af USA – og ikke mindst den senere løsrivelse fra England. Denne historie fortælles på byens mest berømte vandretur – The Boston Freedom Trail. Turen starter i Boston Common-parken, som ligger ca. 40 minutters gang fra skibet.

Vores danske rejseleder går turen og en del af The Boston Freedom Trail, som går forbi 16 historiske steder steder langs turen, som med røde streger og sten er tydeligt markeret rundt i byen.

The Boston Freedom Trail
Old State House
Victorianske huse i Boston
Dag 5

Saint John, Canada (10:00-20:30)

Vilde landskaber, dale fyldt med gårde, fiskerlandsbyer, parker og øer langs hele kysten: alt dette og mere venter på dig i New Brunswick, en smuk maritim provins i det franske Canada.

Velkommen til Canada, der overrasker dig med dens storslåede kystlinje, bjerge, skove og floder, såvel som de mange forskellige vilde dyr, der lever der, herunder bjørne, hvaler, elge og sæler. Denne region er hjemsted for en af de ældste byer i Canada med udsigt over den Fundy-bugt.

OBS: Saint John anløbes ikke på krydstogtet 14. oktober, hvor man i stedet besøger Halifax (Nova Scotia) i Canada.

Dag 6

Portland, USA (09:00-21:00)

Med udsigt over den fantastiske Casco Bay i staten Maine er Portland en maritim by med en vigtig kommerciel havn, der er historisk berømt, men også kulturelt attraktiv. Gå ikke glip af er det gamle havnedistrikt og det nyligt renoverede centrum med fem blokke fyldt med butikker og restauranter fra det 19. århundrede.

Dag 7

På havet

Vi tilbringer dagen på havet, og skibets mange faciliteter står til vores rådighed.

Dag 8

Sydney, Canada (07:00-19:00)

Nova Scotia er et af de mest spektakulære vilde landskaber på den canadiske Atlanterhavskyst med sine store grønne områder er et sandt paradis for naturelskere, der kan beundre elge, ørne og tage på hvalsafari for at se de mange typer hvaler, der lever i det omkringliggende område. have, herunder hvaler og delfiner.

Byens turistattraktioner er hovedsageligt relateret til dens kulturelle arv fra Skotland: dens befolkning er faktisk en mangfoldig blanding af nationaliteter, der arrangerer forskellige canadiske kulturelle begivenheder af skotsk eller østeuropæisk oprindelse, der finder sted i løbet af året.

Dag 9

Charlottetown, Canada (09:00-19:00)

Kolonial arkitektur, elegante bygninger i viktoriansk stil, alléer med træer, perfekt velplejede parker og haver: hovedstaden på Prince Edward Island er et typisk eksempel på et urbant engelsk skakternet layout med en central plads med offentlige bygninger og fire andre mindre pladser arrangeret symmetrisk omkring det.

Dag 10-11

På havet

Dag 10 og 11 tilbringes på havet. Begge dage nyder vi skibets mange faciliteter.

MSC Meraviglia
MSC Meraviglia
MSC Meraviglia
Dag 12

New York (-07:00)

Tidligt om morgenen vender vi atter tilbage til New York mange skønne oplevelser rigere. Men også hjemrejsedagen byder på spændende oplevelser, når vi skal ud at opleve New York sammen med vores stedkendte rejseleder, som igennem hele dagen vil vise dig  højdepunkterne i New York. Dagen bliver brugt både i egen bus samt til fods – men hele dagen sørger vi for opbevaring af bagagen, således du blot skal nyde byen. Glæd dig til både at se John Lennons bolig, en kort gåtur i Central Park, frokoststop på Times Square (frokost er ikke inkluderet), et billedstop af Empire State Building, en køretur gennem Greenwich Village og SOHO, en kort gåtur gennem området ved World Trade Center Wall Street og hvis tiden tillader det, Chinatown, Little Italy og Brooklyn Bridge.

Herefter er det tid til at vi kører mod Newark-lufthavnen, hvorfra vi flyver tilbage mod Danmark med SAS. Også på hjemrejsen er mad på flyet inkluderet og drikkevarer kan tilkøbes.

Dag 13

Hjemkomst til Aalborg

Vi lander i Aalborg Lufthavn og det er tid til at sige farvel og tak for denne gang til rejsefællerne på turen.

OBS: Forbehold for ændringer i sejlplan
Der tages forbehold for, at sejlplanen kan ændres uden varsel – eksempelvis som følge af dårligt vejr. Det kan betyde at anløb erstattes med andre anløb eller med dage på havet ombord. Dette betragtes ikke som en mangel på rejsen.

ESTA (USA) og ETA (Canada)

Best Travels information er tiltænkt rejsende med dansk pas.

For at kunne rejse ind i USA er det et krav, at du INDEN afrejsen har ansøgt OG opnået den såkaldte ESTA-indrejsetilladelse. Du skal selv søge denne tilladelse elektronisk. Best Travel udsender information herom forud for afrejsen – men er ikke ansvarlig, såfremt du ikke opnår tilladelsen.

Det er ikke nødvendigt at søge ETA-indrejsetilladelse til Canada, da du ikke flyver til Canada – men sejler ind i landet fra USA. Dermed skal du blot fremvise dit pas ved indrejsen til Canada.

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomsten.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse