MSC Meraviglia

MSC Meraviglia

MSC Meraviglia ★★★★


Meraviglia - Underværk på dansk -  er et MSC Cruises' nyere skibe - søsat i sommersæsonen 2017. MSC Meraviglia er en perfekt kombination af den nyeste teknologi, kærligheden til havet, sofistikeret design og fremragende komfort.

Med Meraviglia præsenterer MSC Cruises en helt ny planløsning med store åbne arealer både indendørs og udendørs, som er med til at give dig det største udbytte af dit krydstogt, uanset årstid. Taget på promenadedækket bliver dækket af en enorm 480 m2 stor LED-skærm – en digital himmel, som kan vise smukke udsigter, forskellige events, solopgange, solnedgang eller den stjerneklare nattehimmel. Også arealerne til underholdning er større og MSC Meraviglia byder på både forlystelsespark,  vandpark og to promenadedæk med tag. 

MSC Meraviglia er et flydende luksushotel - her skal du bare slappe af og lade dig forkæle. Oplevelserne kommer til dig, og det nye flotte skib bliver en del af din krydstogtoplevelse i lige så høj grad som de mange spændende destinationer, du kan opleve undervejs. Nyd livet i elegante saloner og restauranter med pragtfuld indretning og se frem til det varierede aktivitetsprogram og de mange underholdningstilbud om bord.

MSC Meraviglia vil ikke producere noget flydende affald, og røg- og CO2-udslip bliver neutraliseret. Energieffektiviteten garanteres af skrogets konturer og skibets fremdriftsystem. 

Kahytter

Indvendig kahyt (BELLA/FANTASTICA)
Indvendig kahyt (BELLA/FANTASTICA)

BELLA: Kahytterne er ca. 16 m2 og placeret på dæk 5-11. 
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 16 m2 og placeret på dæk 10-14.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Udvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)
Udvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)

BELLA: Kahytterne er ca. 15-18 m2 og placeret på dæk 5 og 8.
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 15-18 m2 og placeret på dæk 5 og 8.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Kahyt med balkon (BELLA/FANTASTICA/AUREA)
Kahyt med balkon (BELLA/FANTASTICA/AUREA)

BELLA: Kahytterne er ca. 19 m2 og placeret på dæk 8-13. 
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 19 m2 og placeret på dæk 9-14. 
AUREA: Kahytterne er ca. 19 m2 og placeret på dæk 13 og 14. I kahytten findes plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Suite med balkon (AUREA)
Suite med balkon (AUREA)

Suiterne er ca. 30 m2 og placeret på dæk 9-13. Suiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Yacht Club Deluxe Suite
Yacht Club Deluxe Suite

Suiterne er ca. 28 m2 og placeret på dæk 15. Suiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Fakta

 • Længde: 316 meter 
 • Bredde: 43 meter
 • Passagerdæk: 14
 • Restauranter og cafeer: 12
 • Swimmingpools og vandrutchebaner

Livet ombord

 • Dagen ombord starter naturligvis med morgenmad - enten med bordservering i hovedrestauranten eller tag-selv i buffetrestauranten.

  Frokosten kan nydes i hovedrestauranten eller i buffetrestauranten - hvis vejret tillader det kan man evt. tage mad fra buffetten med ud til bordene på pooldækket.

  Om aftenen venter der i hovedrestauranten en lækker menu, hvor valgmulighederne veksler hver dag. Skal det være mere afslappet kan man naturligvis også vælge buffet til aftensmaden.

  Efter middagen er der masser af forlystelsesmuligheder - hver aften vises der et nyt show i det store teater, kasino, samt de forskellige barer og natklubben har åbent til sent. Bemærk, at der er ikke dansktalende guide ombord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk. 

Billeder af MSC MeravigliaRejser der inkluderer MSC Meraviglia

Krydstogter
Krydstogt til Norge 8 dage fra København
Krydstogter
Krydstogt i Østersøen 8 dage fra København
Krydstogter
Krydstogt fra København til New York 2020 17 dage inkl. transfer & fly retur