Notre Dame-katedral i Rouen
M/S Viva Gloria
Versailles

Frankrig

Julekrydstogt på Seinen

Pris pr. person fra
kr. 9.495

Glæd dig til et stemningsfyldt 6-dages julekrydstogt på Seinen gennem det maleriske franske vinterlandskab med et utal af højdepunkter. Vi kan bl.a. se frem til anløb og byvandringer i Les Andelys og Rouen, udflugt til Versailles-slottet samt byrundtur i Paris med bus. Sejladsen foregår med 4+ stjernede M/S Viva Gloria, og opholdet ombord er inkl. drikkepenge samt All Inclusive fra ankomst til afrejse. Dansk rejseleder med på hele rejsen.

Paris, kendt som lysets by, funkler særligt klart i juletiden. Byen byder på alt fra verdensklasse shopping til hyggelige julemarkeder fyldt med kunsthåndværk og kulinariske fristelser, der reflekterer regionens rigdom. Oplev de atmosfærefyldte gader, hvor hver krog afslører nye skatte, og de ikoniske seværdigheder som Eiffeltårnet og Triumfbuen, der står som kraftfulde symboler på byens storhed.

Ombord på det luksuriøse skib M/S Viva Gloria, vil du blive budt velkommen med All Inclusive, der sikrer en bekymringsfri og behagelig rejse. Fra dekadente måltider til hyggelige samlinger med medrejsende og besætning, er alt designet til at skabe en uforglemmelig ferie. Ombord på skibet, mens vi sejler gennem det fortryllende landskab, vil du have rig mulighed for at slappe af og nyde synet af Frankrig klædt i sit vinterbedste.

Gør dig klar til en magisk oplevelse, hvor historie, kultur og festligheder smelter sammen til en mindeværdig rejse langs Seinens bredder.

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Fly til Paris – Indkvartering på M/S Viva Gloria
  • Dag 2 - Les Andelys (08:30-14:30) og Rouen (19:30-)
  • Dag 3 - Rouen (-18:00)
  • Dag 4 - Conflans (08:30-14:30) og Paris (20:30-)
  • Dag 5 - Paris
  • Dag 6 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Julekrydstogt P Seinen2024

Inkluderet i prisen

Fly København-Paris t/r inkl bagage

Transfer lufthavn-skib t/r

5 overnatninger i valgt kahytskategori på M/S Viva Gloria****+

All Inclusive på skibet fra ankomst til afrejse

Byvandringer i Les Andalys og Rouen

Udflugt til Versailles Slottet

Byrundtur med bus i Paris

Drikkepenge til skibets besætning

Dansk rejseleder på hele rejsen

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige udflugter og tilkøb som foretages ombord

Evt. drikkepenge til lokalguider og chauffører

Kahyt på mellemdæk med fransk altan (Ruby Deck) kr. 1.200

Kahyt på øvre dæk med fransk altan (Diamond Deck) kr. 1.800

Juniorsuite på øvre dæk med fransk altan (Diamond Deck) kr. 2.400

Kahyt med vindue på hoveddæk (Emerald Deck) - enebrug kr. 2.000 

Kahyt på mellemdæk med fransk altan (Ruby Deck) - enebrug kr. 3.200

Kahyt på øvre dæk med fransk altan (Diamond Deck) - enebrug kr. 3.800

Fast plads i bussen kr. 200-300

Dag 1

Fly til Paris – Indkvartering på M/S Viva Gloria

Vi flyver direkte til Paris og efter ankomsten er der naturligvis sørget for egen transfer for Best Travels gæster direkte til skibet. Efter vi har fundet os til rette i de lækre kahytter, mødes vi atter til en velkomstdrink og præsentation af skibets besætning. Herefter venter en dejlig middag ombord, imens vi sejler på Seinen.

Dag 2

Les Andelys (08:30-14:30) og Rouen (19:30-)

Mens vi nyder den lækre morgenmad, har kaptajnen fortøjet i Les Andelys, en lille by domineret af en af de mest spektakulære seværdigheder i hele dalen - Château Gaillard. Slottet blev bygget i 1100-tallet af Richard Løvehjerte for at forsvare Rouen mod franskmændene. Château Gaillard blev ofte belejret under den turbulente historie i Nordfrankrig og er nu en af de mest dramatiske ruiner i regionen.

Vi tager på en byvandring i Les Andelys, inden vi returnerer til skibet og spiser frokost.

Eftermiddagen nyder vi ombord, imens de skønne landskaber passerer forbi. Under middagen ankommer vi til den smukke by Rouen, og der vil efterfølgende være mulighed for at gå en lille aftentur i byen.

Dag 3

Rouen (-18:00)

Efter morgenmaden er det tid til for alvor at udforske Rouen, hovedstaden i Normandiet, en af de smukkeste middelalderbyer i Europa og scenen for mange vigtige begivenheder gennem århundrederne.

Rouens snoede gader er en åbenbaring beklædt med antikvitetsbutikker, smagfulde butikker og selvfølgelig utallige restauranter, der byder på enestående regionalt køkken og fremhæver landets fremragende gastronomiske arv. Place du Vieux-Marché er et af de mest gribende steder i byen. Et stort kryds markerer det punkt, hvor jomfruen af Orleans Jeanne d'Arc blev brændt på bålet for sin tro.

Den formidable Notre Dame-katedral i gotisk stil blev bygget i begyndelsen af det 13. århundrede over ruinerne af kirken, hvor Olav den hellige blev døbt i 1014. Det store julemarked, kendt som Rouen Givrée, kan findes på pladsen foran katedral. I de julepyntede boder finder du håndværksprodukter fra Normandiet-regionen og skønne kulinariske specialiteter. Rouen er anerkendt for sin enestående gastronomi, så sørg for at smage den berømte vin chaud de Noël (varm vin) og la bûche Normande (en traditionel fransk julekage).

Endnu en lækker middag venter os ombord.

Dag 4

Conflans (08:30-14:30) og Paris (20:30-)

Mens vi spiser morgenmad, sejler vi ind i Conflans-Sainte-Honorine. Conflans-Sainte-Honorine er udgangspunktet for en inkluderet udflugt til Versailles.

Solkongen, Ludvig 14, stod for opførelsen af slottet, som er et af de dyreste og mest ekstravagante bygninger i verden. Parken, mesterværket af fransk havekunst, er et imponerende syn selv om vinteren. Både det storslåede slot og parken er på UNESCOs verdensarvsliste. Skibet sejler videre ved frokosttid og ankommer til Paris sidst på aftenen. Skibet ligger til kaj i Paris i to nætter.

Dag 5

Paris

Paris omtales ofte som "La plus belle ville au monde" (den smukkeste by i verden) og med god grund. Paris er en storslået hovedstad med sine brede alléer, smukke parker og haver, verdensberømte monumenter og museer. Vi starter dagen med en inkluderet panorama-tur i den franske hovedstad. På denne tur kører vi op ad Champs-Elysées til Triumfbuen, du vil se det ikoniske Eiffeltårn, Les Invalides, Place de la Concorde, Latinerkvarteret og det livlige Operadistrikt. Den travle franske metropol vil helt sikkert give dig mange store indtryk. Paris, som også kaldes lysets by, funkler endnu mere nu i adventstiden. Hele Champs-Élysées er oplyst af mere end én million pærer, og alle butikkerne bugner af fantasifulde julepynt og udstillinger.

Stemningsfulde julemarkeder med kunsthåndværk, franske kulinariske specialiteter, souvenirs, juleslik og funklende lys kan findes overalt i byen. Le marché de Noël des Tuileries kan findes i Tuileries Park, Marché de Noël Alsacien (Julemarked fra regionen Alsace) afholdes på pladsen foran Gare de l'Est. Her finder du alle de kulinariske specialiteter og delikatesser, der har gjort Alsace-regionen berømt - kringler, kager, chokolade, frisk pasta, foie gras, vin, cognac og charcuteri. Der findes flere julemarkeder i bydelen La Défense, i Montmartre og i Saint-Germain-des-Prés.

Den franske hovedstad byder på shopping i verdensklasse, hvad enten du vælger små nichebutikker eller de store stormagasiner. Galeries Lafayette, det store stormagasin fra 1912 ligger på Boulevard Haussmann, et andet stort indkøbscenter er Westfield Forum des Halles, et af Europas mest imponerende indkøbscentre beliggende på samme sted som den historiske markedsplads Les Halles. Eller hvad med at besøge Paris' ældste stormagasin, Le Bon Marché?

Paris er fyldt til randen med eksklusive designerbutikker og fantastiske stormagasiner, men byen har også mere overkommelige shoppingmuligheder. Besøg den trendy Marais eller Rue de Rivoli, som huser snesevis af tøjbutikker. Paris er også kendt for sit ekstremt store udvalg af genbrugsbutikker med vintageskatte og loppemarkeder, der nærmest betragtes som en kulturel tradition. Det er usandsynligt, at du vender tomhændet tilbage til skibet om aftenen.

Dag 6

Hjemrejse

Vi nyder den sidste morgenmad ombord og herefter er det tid til at forlade byernes by – og sætte kursen tilbage mod Danmark.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse