M/S Viva Gloria

Viva Gloria er et skønt og komfortabelt skib, som danner den perfekte ramme om vore krydstogter på de franske floder. I de eksklusive rammer ombord, føler man sat hensat til fransk luksus og forkælelse når det er allerbedst! Skibet er 110 meter langt og knap 12 meter bredt og har, med sine 76 kahytter, plads til 153 passagerer.

Skibet råder over kahytter beliggende på 3 dæk - hoveddæk (Emerald Deck), mellemdæk (Ruby Deck) og øvre dæk (Diamond Deck). Restauranten er placeret mellem hoveddæk og mellemdæk, mens loungen og receptionen er placeret mellem mellemdæk og øvre dæk.

Bemærk, at på dette skib er både drikkevarer og drikkepenge inkluderet i rejsens pris!

Faciliteter: Reception, souvenirshop, panormalounge, bar og restaurant. Herudover et mindre wellness-område med sauna og dampbad. På soldækket findes både liggestole og boblebad, hvorfra man kan nyde udsigten. Der er elevator (kører ikke helt ned til hoveddækket – og kører ikke til soldækket) Der er gratis Wi-Fi ombord – men bemærk, at forbindelsen kan være af svingende kvalitet. Skibet råder endvidere over et mindre antal cykler, som kan benyttes  ved anløb.

Måltider og drikkevarer er inkluderet: Pensionen begynder med aftensmad på første dag og slutter med morgenmad på den sidste dag. Om morgenen nyder vi den store morgenbuffet med både kolde og varme rette og naturligvis et stort udvalg af frisk bagværk.  Både frokost og middag serveres ved bordet og består af 3-4 retter, hvor man hver dag kan vælge mellem nye retter. Om eftermiddagen er der (afhængig af programmet) kaffe/te med lidt tilbehør og nogle eftermiddage ligefrem en Afternoon Tea servering med flere kager, boller og sandwiches.

All Inclusive ombord på Viva Gloria:

  • Alle måltider ombord inklusive morgenbuffet, frokost og middag (flerretters menuer serveret ved bordet) og snacks.
  • Velkomstdrink og kaptajnens farvel middag
  • Drikekvarer uden alkohol inklusive mineralvand, sodavand, juice, et udvalg af kaffe, te, kakao
  • Hele dagen serveres et udvalg af drikkevarer med alkohol (mousserende vin, Aperol, hvidvin, rødvin, rosé, champagne, forskellige øl, long drinks, cocktails, spiritus, likører)
  • High Tea (afternoon tea) én gang under krydstogtet. Et udvalg af søde og salte delikatesser såsom scones, sandwich, cupcakes, chokolade, makroner og eksklusive teer
  • Minibar i kabinen som dagligt fyldes med vand, sodavand og øl
  • Velkomstflaske mousserende vin i kahytten ved check-in
  • Drikkepenge til skibets besætning
  • Høretelefoner til brug under udflugterne i land

Følgende drikkevarer er inkluderet ombord: Vand, kaffe, te, juice, sodavand, fadøl, husets vine (mousserende, hvid, rosé og rød) samt et udvalg af drinks og spiritus. Ligeledes fyldes minibaren i din kahyt op med vand, øl og sodavand uden beregning.

Tøj: Behageligt tøj og gode travesko anbefales til udflugterne. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt.

Der gøres rent i kahytterne dagligt og tæppes af før sengetid.

GLORIA 2BS (2)

Kahyt på hoveddæk med vindue

Kahytter på hoveddæk (Emerald Deck) er ca. 14m2, alle udvendige med eget bad og toilet og hårtørrer. I kahytten er der 2 enkeltsenge, et rummeligt klædeskab. Der forefindes mini-bar (gratis opfyldning af vand, øl og sodavand). Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks. Vinduer kan ikke åbnes.

OBS: Elevatoren kører ikke helt ned til disse kahytter; elevatoren stopper ved restaurantdækket. Fra restaurantdækket er der 6 trin ned til kahytterne på hoveddæk.

Se stort billede
M/S Viva Gloria - Kahyt på mellemdæk med fransk altan

Kahyt på mellemdæk med fransk altan

Kahytter på mellemdæk (Ruby Deck) og er på  ca. 14m2 i størrelse og har alle fransk altan med skydedøre, som kan åbnes. I kahytten er der dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, et rummeligt klædeskab samt naturligvis bad/toilet. Der forefindes mini-bar (gratis opfyldning af vand, øl og sodavand). Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks.

Se stort billede
GLORIA 2BR,2BR (2)

Kahyt på øvre dæk med fransk altan

Kahytter på øvre dæk (Diamond Deck) er på  ca. 14m2 i størrelse og har alle fransk altan med skydedøre, som kan åbnes. I kahytten er der dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, et rummeligt klædeskab samt naturligvis bad/toilet. Der forefindes mini-bar (gratis opfyldning af vand, øl og sodavand). Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks.

Der findes også Juniorsuiter, som er mere rummelige (ca 17m2) på øvre dæk. Disse har også fransk altan.

Se stort billede
GLORIA Lobby And Decks (2)
M/S Viva Gloria
GLORIA Restaurant (1)
M/S Viva Gloria
M/S Viva Gloria
GLORIA VINO VINO (3)
GLORIA Sun Deck (1)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse