Aktiv 2Cruise

Rhinen & corona

Relevant coronainformation for dig, som skal på krydstogt på Rhinen med Best Travel fra Amsterdam til Basel. Her følger oplysninger om brug af mundbind, coronapas, indrejseformular samt vaccination.

 

Skal du kun sejle indenrigs i Tyskland på Rhinen eller Mosel - så finder du informationerne om Tyskland her

Vaccination & Test

Der er ikke krav om vaccination mod COVID-19 for at rejse med Best Travel på Rhinen fra Amsterdam til Basel, men vores information forudsætter, at du er færdigvaccineret.

Gældende regler om vaccination og evt. tidligere smitte:

Coronapas

Der er krav om at fremvise coronapas flere steder på turen. Det er ikke alle steder, at den elektroniske version godkendes, så sørg for hjemmefra at udskrive dit coronapas (gerne i et par eksemplarer).


Plads i bussen

Flere steder på turen kræves det, at hele række 1 friholdes for at sikre afstand til chaufføren. Det betyder, at række 1 her starter på bussens 2. række etc. Har du bestilt plads på 1 række - vil du derfor rent fysisk sidde på bussens 2. række.

Mundbind

På skibet er det i øjeblikket ikke krav om at bære mundbind, når man bevæger sig rundt indendørs på skibet - men mundbind skal ofte anvendes i de busser, vi benytter.

Der er ikke længere krav om at anvende mundbind udendørs i Holland, Tyskland, Frankrig og Schweiz. Men i Tyskland er det fortsat obligatorisk indendørs flere steder - og her skal mundbindet være af FFP2-typen.

Indrejseformular

Der skal ikke længere udfyldes en indrejseformular for gæster på denne rejse.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse