Aktiv 1Tyskland

Tyskland & corona

Relevant coronainformation for dig, som skal til Tyskland med Best Travel. Her følger oplysninger om brug af mundbind, coronapas, indrejseformular samt vaccination.

Vaccination

Der er ingen krav om vaccination for COVID-19 for at rejse ind i Tyskland. Hvis du ikke er vaccineret, skal du forud for rejsen fremvise frisk negativ test samt (for egen regning) testes under opholdet.

Coronapas

Der er krav om at fremvise coronapas i en række situationer. Dette gælder først og fremmest i forbindelse med indendørs restaurantbesøg, udendørs forestillinger, events, sportsbegivenheder, museer, kulturinstitutter, svømmehaller, sportshaller, fitnesscentre, messer, konferencer, tema- og forlystelsesparker, spillehaller mv. Der er IKKE krav om at vise coronapas ved hotelophold. Skal du på flodkrydstogt, skal du ved ankomsten til skibet udfylde en sundhedsformular samt vise dit coronapas.

Mundbind

Du skal anvende mundbind i lufthavnen i Danmark, på flyvningen samt i lufthavnen i Tyskland. I lufthavn og på flyet anerkendes hverken stofmundbind eller visir som gyldigt mundbind, mens det i selve Tyskland ikke er tilladt at anvende stofmundbind. Mundbind kan fjernes ved indtagelse af mad/drikke. I Tyskland er det obligatorisk at bære mundbind indendørs – herunder også i busserne og togene vi benytter.

Indrejseformular

Du skal ikke udfylde en indrejseformular for at rejse ind i Tyskland.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse