Aktiv 1Tyskland

Tyskland & corona

Relevant coronainformation for dig, som skal til Tyskland med Best Travel. Her følger oplysninger om brug af mundbind, coronapas, indrejseformular samt vaccination.

Vaccinationskrav

Der er ikke længere krav om, at man skal være vaccineret mod Covid-19 for at rejse ind i Tyskland. Men vore rejser tager udgangspunkt i, at man som rejsende er færdigvaccineret. Det skyldes, at man fortsat i mange restauranter og butikker samt på hoteller skal fremvise coronapas med dokumentation for vaccination.

Hvis du ikke er vaccineret, skal du forud for rejsen fremvise frisk negativ PCR-test (max 48 timer gammel) samt (for egen regning) testes under opholdet.

Reglerne kan ændre sig med kort varsel og kan være forskellige i de enkelte delstater. Du finder altid seneste officielle information her

Coronapas

Der er krav om at fremvise coronapas i en række situationer. Dette gælder først og fremmest i forbindelse med indendørs restaurantbesøg, udendørs forestillinger, events, sportsbegivenheder, museer, kulturinstitutter, svømmehaller, sportshaller, fitnesscentre, messer, konferencer, tema- og forlystelsesparker, spillehaller mv. 

Skal du på flodkrydstogt, skal du ved ankomsten til skibet udfylde en sundhedsformular samt vise dit coronapas.

Mundbind

Du skal anvende mundbind på flyvningen samt i lufthavnen i Tyskland. I lufthavn og på flyet anerkendes hverken stofmundbind eller visir som gyldigt mundbind, mens det i selve Tyskland ikke er tilladt at anvende stofmundbind. Mundbind kan fjernes ved indtagelse af mad/drikke.

Der er fortsat krav om brug af mundbind i offentlig transport, i sundhedssektoren og i diverse kollektive beboelser som fx plejehjem og herberger. Vær opmærksom på, at en række kulturinstitutioner, restauranter, hoteller og forretninger selv kan vælge at forpligte deres kunder og gæster til at bære mundbind.

 

Bemærk, at mundbind skal være af typen FFP2.

Indrejseformular

Du skal ikke længere udfylde en indrejseformular for at rejse ind i Tyskland.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse