Italien

Hotel Domus Carmelitana

Hotel Domus Carmelitana har den helt rigtige beliggenhed midt i centrum af Rom og dermed i gåafstand til de fleste seværdigheder - herunder både Engelsborg og Peterskirken. Kort sagt, man kommer ikke til at bo mere centralt end med Best Travel. 

Hotellet er indrettet i et gammelt kloster, som ejes af Karmeliterordenen. Der findes en dejlig og stor tagterrasse med udsigt over Engelsborg og Peterskirken. Foran hotellet findes en dejlig gårdhave med møbleret terrasse, hvor man kan sidde uforstyrret - og på samme tid være lige midt i storbyen Rom.

Hotellet har morgenmadsrestaurant, bar og reception, som har åbent 24 timer i døgnet. Der er elevator og mulighed for gratis trådløst internetadgang på hele hotellet.

Værelser: Hotellet har 54 værelser, som alle er med bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, køleskab, værdiboks og aircondition (i visse perioder). Der kan i receptionen lånes kaffe/the-faciliteter mod betaling.

Foruden de almindelige eneværelser, vil det til tider være muligt at få et "Eneværelse-Superior", som er lidt større og med en grand-lit seng.

Domus Ny
Domus Carmelitana 7
Domus Carmelitana 8
Domus Carmelitana 9
Domus Carmelitana 4
Domus Carmelitana 2
Domus Carmelitana 3
Domus Carmelitana 5
Domus Carmelitana 6

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse