Mosel Dpc 47865944 1 1

Flodkrydstogter

Best Travel tilbyder flodkrydstogter til et bredt udvalg af destinationer. Du kan bl.a. opleve Donau, Mosel og Rhinen samt Douro-floden i Portugal og de franske floder Rhone og Seinen. På disse flodkrydstogter er der oftest daglige udflugter med spændende kulturelt indhold, som ledes af en dansk rejseleder.

Valget afhænger af, hvad du ønsker at opleve, og derudover er årstiden naturligvis også en vigtig faktor. Fælles for dem alle det dog, at du får hele pakken - fly, transfer, kahyt og helpension. Vi har sørget for alt det vigtigste, så det er blot at læne sig tilbage og nyde oplevelsen.

Et flodkrydstogt i juletiden

Ønsker du at kombinere dit flodkrydstogt med lidt julehygge, kan du se nærmere på vores mange julekrydstogter. Her kan du kombinere et flodkrydstogt med juleshopping på hyggelige julemarkeder eller måske endda holde jul ombord. Det er en anderledes endog skøn oplevelse at fejre højtider nye steder.  

Loading...

Bemærk - om vandstand og sluser

Som deltager på et flodkrydstogt skal man være opmærksom på, at rejsens gennemførelse i overensstemmelse med programmet afhænger af naturens luner. Vi kan således ikke garantere, at alt gennemføres nøjagtigt som beskrevet i dagsprogrammet, da vejrmæssige forhold i høj grad spiller ind på mulighederne for at gennemføre rejsen som planlagt. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at man på et flodkrydstogt skal være indstillet på disse forhold, som bl.a. medfører, at ekstraordinært lav eller høj vandstand kan betyde ændringer i skibets sejlplan og dermed have indflydelse på gennemførelsen af rejsens program. Vi forsøger altid at give vores gæster mest mulig tid i de byer og ved de seværdigheder, som besøges. Derfor kan en del af transporten foregå med bus hvis vandstanden vil forsinke eller direkte forhindre gennemførelsen af visse udflugter.  

 
På alle floder - men især på Rhinen - er skibene underlagt de enkelte slusers åbningstider. Oftest er slusetiderne bestilt i forvejen, men alligevel kan der ved eksempelvis eftersyn eller reparationsarbejde opstå forsinkelser, som kan betyde, at vi vælger at lade en del af transporten foregå med bus for at give vores gæster mest mulig tid i de planlagte anløbsbyer. Man må derfor være indstillet på, at man i tilfælde af ændringer i vandstanden på floderne eller som følge af reparationsarbejde på sluserne kan opleve at tilbagelægge visse strækninger i bus fremfor med skibet uden at dette kan betragtes som en mangel ved rejsen.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse