Niagara Falls
Ground Zero
Det Hvide Hus

USA

USA - Østkystens perler

Pris pr. person fra
kr. 24.995

Glæd dig til en 10-dages rejse igennem det østlige USA med dansktalende lokal rejseleder. Rejsen er skræddersyet af Remo Madsen, der har arbejdet som rejseleder i USA i snart 20 år. Du kan - sammen med Remo - glæde dig til at få indblik i nogle af de vigtigste historiske og geografiske steder på den nordlige østkyst. Oplevelserne tæller bl.a. New York - byen der aldrig sover, Washington og dens utallige memorials, Gettysburg - et afgørende slag under borgerkrigen - samt "Philly", der er en af de mest historisk betydningsfulde byer i USA. Endelig slår vi også vejen forbi Niagara Falls, hvor vi kan se frem til en helt fantastisk oplevelse, når vi sejler helt tæt på vandfaldene.

Rejsen starter i New York City, "The Big Apple", hvor vi udforske verdensberømte seværdigheder som Frihedsgudinden, Empire State Building, SoHo og Times Square. Intet besøg er fuldendt i New York uden et besøg i én af byens mange skyskrabere. Vi skal naturligvis heller ikke snydes, og vi har valgt et af de nyeste – og mest imponerende steder; The Edge. Glæd dig til en unik oplevelse, når vi oplever The Edges udendørs udsigtsplatform på 100. etage, den højeste på den vestlige halvkugle. Med sit særlige design, der giver en fornemmelse af at svæve i luften, tilbyder The Edge en 360-graders udsigt, som er helt enestående.

Fra New Yorks hektiske gader går turen til Philadelphia, der er en af de ældste byer i USA og mest historisk betydningsfulde byer i USA. Vi tager på rundtur i byens historiske centrum, der er hjemsted for uundværlige seværdigheder såsom Independence Hall og Liberty Bell

Fra "Philly" går turen videre til Washington D.C., USA's hovedstad. Her opleves landets politiske hjerte, når vi bl.a. ser både Det Hvide Hus og Arlington kirkegården. En spændende oplevelse venter også uden for Washington i staten Virginia. Her besøger vi George Washingtons hjem og tilhørende plantage, der bedre er kendt som Mount Vernon. Det er et ikonisk amerikansk historisk sted. Glæd dig til at opleve Washington D.C. Storslåede monumenter og memorials står i kø, og de udgør alle en vigtig del af USA's historie og er et must-see for enhver besøgende.

Næste stop er "Amish-land", et skridt væk fra det moderne livs travlhed. I dette unikke område i Pennsylvania oplever vi Amish-folkets enkle livsstil, som er uændret gennem århundreder. Besøget giver indsigt i en kultur, der værdsætter samfund, håndværk og tradition over moderne bekvemmeligheder. Glæd dig bl.a. til at opleve en traditionel Amish-middag. Amish-middagen er ifølge Remo en af rejsens helt store oplevelser, som han glæder sig til hver gang, han slår vejen forbi.

Endelig begejstres vi over Niagara Falls, et af verdens mest spektakulære naturlige vidundere. Grænsende mellem USA og Canada, tilbyder vandfaldene en overvældende udsigt og mulighed for at opleve rå naturkraft. Glæd dig til en uforglemmelig oplevelse, når vi sejler helt tæt på vandfaldene.

Sidst på rejsen skal vi udforske lidt af byen Niagara on the Lake samt Toronto - Canadas største by.

Rejseplan

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst til New York
 • Dag 2 - Byrundtur i New York
 • Dag 3 - Shopping, teaterbesøg eller havnerundfart
 • Dag 4 - Philadelphia - Washington
 • Dag 5 - Washington D.C.
 • Dag 6 - Gettysburg og Amish-området
 • Dag 7 - Niagara Falls
 • Dag 8 - Niagara Falls
 • Dag 9 - Toronto
 • Dag 10 - Hjemkomst til Danmark
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map USA New York Washington Og Niagara Falls

Inkluderet i prisen

Direkte fly København-New York/Toronto-København inkl. bagage

Transfer fra lufthavn til hotel

8 overnatninger på hoteller ifølge program (ekskl. morgenmad)

Bustransport

Udflugter ifølge program

Entréer:

 • The Edge i New York
 • George Washingtons hjem og plantage
 • Gettysburg
 • Sejltur ved Niagara Falls
 • Vinsmagning i Niagara-vinregionen
 • Middag i Amish-området

Lokalboende dansk rejseleder på hele turen

Ikke inkluderet i prisen

Forplejning

Drikkepenge

ESTA (obligatorisk)

Ekstraudflugter (kan købes på rejsen hos rejselederen - priser er forventede 2024-priser)

 • NYC Sunset Cruise til Frihedsgudinden – 45 USD
 • Måltid på Skylon Tower (Niagara) med udsigt over vandfaldene – 51 USD
 • Helikoptertur over Niagara Falls- 150 USD
 • CN Tower i Toronto: Voksen - 35 USD / Pensionister 25 USD
Dag 1

Ankomst til New York

Vi flyver direkte med SAS til New York. Efter ankomsten mødes vi af vores dansktalende amerikanske rejseleder.  Vi har arrangeret egen transport ind til hotellet, som ligger lige ved Times Square – og dermed med en sublim beliggenhed. Undervejs til hotellet fortæller vores rejseleder mere om det spændende program, der venter os.

Dag 2

Byrundtur i New York

Umiddelbart efter morgenmaden tager vi på en omfangsrig busrundtur i New York for at lære byen bedre at kende.  Her vil vi fra bussen se alle de kendte seværdigheder, såsom Times Square, Empire State Building, Battery Park, Wall Street og SoHo. New York er en smeltedigel af lande og nationaliteter, hvilket blandt andet kommer til udtryk, når vi også kører igennem bydele som Chinatown og Little Italy.

Vi holder pause til frokost (ikke inkl.) i Greenwich Village. Herefter venter en interessant vandretur i Greenwich Village, hvor vi blandt andet ser musikklubberne, hvor kunstnere som Bob Dylan, Bruce Springsteen og andre blev "opdaget" samt lejlighedsbygningen, der var kulissen i den meget populære TV-serie, Venner. Vi går også på "High Line" - som er en nu nedlagt højbane, der er omdannet til en dejlig park midt på Manhattans vestside.

Vi kommer naturligvis også forbi Ground Zero, som indtil 11. september 2001 var stedet, hvor de store tvillingetårne stod. I dag finder man Freedom Tower (også kendt som One World Trade Center), som med en højde på præcis 1776 fod (knap 550 meter) refererer til USA’s uafhængighed i år 1776.

Ingen tur til New York er fuldendt uden mindst ét besøg i en af de ikoniske skyskrabere. Vi har valgt et af de nyeste – og mest imponerende steder; The Edge.

Vi går samlet fra vores hotel til Hudson Yards, hvor vi har inkluderet turen op på 100. etage i The Edge, som har den højeste udendørs udsigtsplatform på den vestlige halvkugle – oven i købet med et unikt design. Den er nærmest bygget ud luften, hvilket giver dig følelsen af at svæve på himlen med 360-graders udsigt, du ikke finder andre steder.

Fra The Edge vil du kunne nyde udsigten af Billionaires' Row, som er et distrikt berømt for sine ultra-luksuriøse boliger.

Se lige ned fra det gennemsigtige glasgulv eller læn dig ud over byen på vinklede glasvægge og nyd en mageløs udsigt. Du har aldrig oplevet New York på denne måde før – og herfra kan du se ud over hele byen.

Dag 3

Shopping, teaterbesøg eller havnerundfart

Dagen i dag byder på rig mulighed for at opleve New York på egen hånd. Fra vores hotel er der let adgang til shopping i alt fra små specialbutikker, store modehuse til imponerende stormagasiner.

Du kan også bruge dagen til en sejltur. Vores rejseleder formidler gerne billetter til en bådtur, hvor man ser alle de store seværdigheder fra vandsiden.

Man kommer blandt andet tæt på Frihedsgudinden og Ellis Island, som i årtier var ”ankomsthallen” til USA fra Europa. Der sejles også under byens mest berømte bro, Brooklyn Bridge.

Dag 4

Philadelphia - Washington

I dag begynder oplevelser uden for The Big Apple. Mætte efter hotellets gode morgenmad (ikke inkl.) sætter vi os til rette i egen bus og sætter i første omgang kursen mod Philadelphia. Philadelphia, ofte kaldet "Philly", er den største by i Pennsylvania og en af de ældste og mest historisk betydningsfulde byer i USA. Den spiller en central rolle i den amerikanske historie og er kendt for sin rige kulturarv, levende kunstscene og særlige kulinariske tilbud.

Vi tager på rundtur i byens historiske centrum, som er hjemsted for uundværlige seværdigheder som Independence Hall og Liberty Bell, som begge er symboler på amerikansk frihed og demokrati.

Det historiske område er også fyldt med velbevarede bygninger fra kolonitiden, hvilket giver en følelse af at træde ind i en anden tidsalder.  Der bliver indlagt tid til at købe frokost, inden vi først på eftermiddagen kører videre mod Washington.

Inden vi når frem til hotellet, når vi fra bussen at se flere af byens store seværdigheder.

Dag 5

Washington D.C.

Dagen i dag er afsat til store oplevelser i byen, som hele verden kender for Det Hvide Hus. Men byen byder på mange andre seværdigheder. Vi lægger ud i staten Virginia, hvor vi skal besøge George Washingtons hjem. George Washingtons hjem og plantage, kendt som Mount Vernon, er et ikonisk amerikansk historisk sted. Det afspejler både den nationale historie og Washingtons personlige liv. Beliggende ved Potomac-floden i Virginia, giver besøget en dyb indsigt i det 18. århundredes plantageliv samt den første præsidents dagligdag. Vi har inkluderet entré til de velbevarede bygninger, frodige haver og et museum dedikeret til Washingtons liv og arv.

Om eftermiddagen venter et indtryksfuldt besøg på Arlington-kirkegården, som blandt andet huser Præsident John F. Kennedys grav. Denne betydningsfulde kirkegård er hvilested for utallige faldne soldater og nationale helte. Vi ser også den evigt bevogtede De Ukendtes Grav. Stedet tilbyder også imponerende udsigter over Washington D.C.

Efter besøget ved Arlington er det tid til mindesmærke-sightseeing (memorials) i Washington og her gør vi bl.a. stop ved Lincoln Memorial samt memorials for hhv. Korea- og Vietnamkrigen. Vi gør naturligvis også et stop ved Det Hvide Hvis.

På vej tilbage til hotellet passerer vi det Det Hvide Hus.

Dag 6

Gettysburg og Amish-området

Vi kører nu nordpå, og første stop er Gettysburg, hvor vi besøger stedet for den amerikanske borgerkrigs mest blodige slagmark (Entré er inkluderet). Vores rejseleder vil fortælle om den rige historie og de dramatiske fortællinger fra en af Amerikas mest afgørende konflikter.

Efter at have udforsket slagmarken bliver der mulighed for at købe frokost i det charmerende, gamle bycentrum af Gettysburg. Turen fortsætter til det maleriske Amish-land, hvor vi vil få et indblik i et unikt kulturlandskab. Vi ser Amish-folkenes traditionelle gårde, små byer og deres karakteristiske hestevogne, og som noget særligt har vi inkluderet en traditionel Amish-middag.

Dag 7

Niagara Falls

Endnu en smuk køretur venter når vi sætter kursen op i grænselandet mellem USA og Canada. Her på grænsen finder vi det mageløse Niagara Falls, som kan ses fra både den amerikanske og den canadiske side.  Allerede i dag får du både vandfaldene og de underliggende strømfald at se.

Om aftenen er der mulighed for at spise på Skylon Tower Restaurant med udsigt over vandfaldene (ikke inkl.)

Dag 8

Niagara Falls

I går nøjedes vi med at se på vandfaldene – i dag sejler vi helt hen til dem – og mærker på tætteste hold de mægtige kræfter, der er på spil.

Glæd dig til en hel fantastisk (og våd) oplevelse!

Om eftermiddagen tager vi på en flot køretur langs Niagara Parkway og besøger byen Niagara on the Lake i Canada. Vi slutter dagen af med en lille vinsmagning.

Dag 9

Toronto

Om morgenen pakker vi kufferten for sidste gang, men også her på tures sidste hele dag venter skønne oplevelser, når vi besøger Toronto - Canadas største by.

Byen er kendt for sin imponerende skyline domineret af CN Tower, den livlige havnefront og det multikulturelle Distillery District – og bliver af mange sammenlignet med New York. Døm selv – inden vi om eftermiddagen kører til lufthavnen og påbegynder flyrejsen mod København.

Dag 10

Hjemkomst til Danmark

Atlanterhavet passeres om natten og i løbet af dagen lander vi tilbage i Danmark.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse