Colosseum
Peterspladsen
Engelsborg

Italien

Rom - Nytårsrejse

Pris pr. person fra
kr. 8.595

Se nytårsraketterne suse henover Roms historiske hustage, og kom med på byvandringer i den romantiske by, der med sine små, hyggelige piazzaer og fantastiske mad tryllebinder enhver. Forestil dig at sidde på Den Spanske Trappe nytårsaften, mens tusindvis af farverige lysglimt lyser Roms antikke centrum op. Nu kan du med egne øjne opleve det fascinerende syn, efter at vi nytårsaften har fået serveret en lækker, italiensk, femretters nytårsmenu på en hyggelig, lokal restaurant.

Foruden et festligt nytårsarrangement inkluderer denne spændende 6-dages rejse også 3 byvandringer i Rom, en udflugt til Castelli Romani i bjergene udenfor Rom, samt to frokoster og et aftenarrangement inkl. middag i det hyggelige kvarter Trastevere.  

Der er masser at se på i Rom, hvor de historiske og ikoniske monumenter ligger side om side, så det er om at få det gode fodtøj med. I løbet af de 5 dage, turen varer, kommer du blandt andet til at opleve den helt og aldeles bjergtagende Peterskirke, der om muligt er endnu smukkere indvendigt end udvendigt. Og when in Rome, som man siger, skal du naturligvis også have krydset Trevi-fontænen, den middelalderlige fæstning Engelsborg, Vatikanet og Colosseum af på listen over de seværdigheder, du bare skal se.

Der bliver naturligvis rig mulighed for at shoppe i Roms forretninger, som skilter med nyeste mode, eller måske at gå på opdagelse på nogle af Roms mange gademarkeder. Og endelig byder rejsen også på kulinariske oplevelser, idet der vil være mulighed for at smage på de spændende og karakteristiske romerske specialiteter på byens gode spisesteder.

Vi bor på et af de to skønne hoteller; Hotel Genio eller Hotel Pace Helvezia, som begge har en perfekt beliggenhed midt i det historiske centrum af Rom, i gåafstand fra de fleste seværdigheder. På den skønne tagterrasse er der en fantastisk udsigt over byens tage.

Rejseplan afrejse 30/12

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Rom - Vatikanet
  • Dag 2 - Byvandring i Rom og nytårsarrangement
  • Dag 3 - Udflugt til Castelli Romani
  • Dag 4 - Byvandring i Rom og middag i Trastevere
  • Dag 5 - Afrejse fra Rom
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Bykort ROM Jul2018 WEB

Inkluderet i prisen

Fly København-Rom inkl. bagage t/r

Lufthavnstransfer t/r

4 nætter på centralt beliggende Hotel Pace Helvezia eller Hotel Genio

4 x morgenmad på hotellet

2 x frokost

Nytårsarrangement inkl. 5-retters nytårsmenu

Aftentur i Rom inkl. spisning i Trastevere

2 byvandringer

Udflugt til Castelli Romani

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Forsikringer

Obligatorisk turistskat på p.t. €6,00 pr. person pr. nat, som betales direkte til hotellet

Enkeltværelse kr. 800

Fast plads i bussen kr. 150-250

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Dag 1

Ankomst til Rom - Vatikanet

Afrejse fra København om morgenen med direkte rutefly til Rom. Efter ankomsten til Roms lufthavn sætter vi os godt til rette i vores egen bus, som bringer os ind til Den Evige Stad. Allerede på ankomstdagen venter der os spændende oplevelser. Først sætter vi kurs mod Vatikanet, som ligger midt i Rom. Vi besøger Peterspladsen og Peterskirken.

Efter besøget i Vatikanet serveres frokost på et typisk romersk trattoria.

Indkvartering på et dejligt hotel, som ligger midt i Roms historiske centrum i gåafstand fra de fleste seværdigheder.

Dag 2

Byvandring i Rom og nytårsarrangement

Om formiddagen arrangeres en interessant byvandring. Nytårsaften bydes på et hyggeligt nytårsarrangement på den hyggelige restaurant L’Orso80, som ligger i gåafstand fra hotellet. Vi indleder med en aperitif på hotellet og spadserer derefter til restauranten fra hotellet. På restauranten serveres en god 5-retters nytårsmenu.

Roms fantastiske nytårsfyrværkeri og den festlige nytårsstemning kan efterfølgende opleves på eksempelvis Piazza del Popolo, Piazza Navona eller på Den Spanske Trappe.

Dag 3

Udflugt til Castelli Romani

Nytårsmorgen er der mulighed for at sove længe inden oplevelserne på årets første dag. Vi starter det nye år med en skøn udflugt til Castelli Romani. Castelli Romani var oprindelig gamle fæstninger i bjergene uden for Rom. Vi besøger først Castel Gandolfo, hvor paven har sin sommerresidens.

Efter opholdet i Castel Gandolfo fortsætter turen mod den lille fæstningsby Nemi, som ligger med en betagende udsigt ud over Nemi-søen. I Nemi spiser vi frokost på byens kendte restaurant Ramo d'Oro, hvor den danske forfatter og maler Ulla Kampmann har sat sit unikke præg med sin skønne naivistiske kunst.

Dag 4

Byvandring i Rom og middag i Trastevere

Om formiddagen arrangeres en interessant byvandring i danske guldalderkunstneres fodspor.

Aftenarrangement i den gamle bydel Trastevere med aftensmad på en historisk restaurant efterfulgt af en skøn busrundtur i Rom, hvor vi ser mange af byens smukke seværdigheder i aftenbelysning.

Engelsborg, Rom
Den Spanske Trappe
Rom
Trastevere
Dag 5

Afrejse fra Rom

Efter tidlig morgenmad siger vi Arrivederci Roma og sætter kurs mod lufthavnen i Fiumicino, hvorfra der er hjemrejse mod Danmark.

Andre interessante rejser

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse