Musikverein
Belvedere-slottet
Hundertwasser-huset, Wien

Østrig

Musik i Wien

Pris pr. person fra
kr. 7.995

Den gamle østrigske kejserby Wien betegnes af mange som Europas hovedstad for klassisk musik. Med flere forskellige anerkendte operascener og koncerthuse, hvor der blandt andet opføres musik af bysbørnene Mozart og Strauss, er Wien et mekka for musikelskere.

Nu giver Best Travel sine rejsende mulighed for at opleve den smukke, klassiske musik i de helt rigtige omgivelser. Denne rejse til Wien inkluderer en Mozart-koncert med Wiens berømte Mozart-orkester i det historiske Musikverein, som blev indviet af Kejser Franz Joseph i 1870. Her afholdes hvert år den berømte nytårskoncert med Wiener Philharmonikerne, som har hjemme her. Musikverein er berømt for sin fantastiske akustik, og regnes for at være en af verdens fem fineste koncerthuse.

Under opholdet i Wien skal vi desuden opleve byens mange spændende seværdigheder på byrundture i bus og til fods med vores danske rejseleder. Den berømte østrigske cafékultur holdes i hævd med et besøg på et konditori, hvor vi skal nyde den berømte Sacher-Torte.

Der er gode muligheder for at kombinere kulturoplevelserne med lidt shopping. De meste kendte forretningsgader i Wien er Kärtner Strasse, Graben og Kohlmarkt. Mest kendt er måske Mariahilferstrasse, som ligger i kort gåafstand fra vores hotel. Desuden findes der flere shoppingcentre, heriblandt det eksklusive Ringstrassen Galerien og Gasometer Simmering, der består af fire gastårne fra 1896, som er ombygget til et spændende shoppingcenter, samt lejligheder, biografer og koncertsale.

Tag de gode sko med, for vi kommer til at gå meget rundt i Wien – og på hele rejsen medfølger naturligvis vores dygtige, danske rejseleder.

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Wien
  • Dag 2 - Byrundtur
  • Dag 3 - Konditori i Wien
  • Dag 4 - Schönnbrunn-slottet og hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Musik I Wien

Inkluderet i prisen

Fly til Wien t/r inkl. bagage

Transfer fra lufthavn til hotellet i Wien t/r

3 overnatninger på 4-stjernede Austria Trend Hotel Ananas

3 morgenmad

1 middag (dag 1)

Byrundtur i Wien

Kaffe og kage på Café Sacher

Billet til Mozart-koncert i Musikverein

Besøg i haven ved Schönnbrunn

Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Evt. billetter til offentlig transport i Wien

Øvrig forplejning

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Eneværelse kr. 1.700

Dag 1

Ankomst til Wien

Vi flyver direkte til Østrigs hovedstad, Wien (gæster fra Aalborg har dog flyskifte i Amsterdam). Efter bagageudleveringen kører vi i egen bus ind til centrum af byen, hvor vores hotel venter.

Midt på eftermiddagen er vores værelser klar til indflytning – og om aftenen mødes vi til en dejlig middag i hotellets restaurant.

Dag 2

Byrundtur

Vi tager i egen bus på byrundtur, hvor vi får et indtryk af byens mange, spændende seværdigheder. Vi starter ved Belvedere Slottet, som ligger tæt ved vores hotel og fortsætter til det berømte Hundertwasser-hus. Herefter går turen ind til det historiske centrum med Skt. Stefans-domkirken. Undervejs forlader vi flere gange bussen og går rundt i byen. Denne sightseeing-tur giver et fantastisk overblik over Wiens mest spændende seværdigheder. Om eftermiddagen er der tid til at udforske Wien på egen hånd, inden aftenens koncert i Musikverein.

Mozart-koncerten i Musikverein spilles i Grosser Saal (undtagelser kan forekomme). Best Travels gæster får pladser i kat. B. Pladserne tildeles af Musikverein, og vi har desværre ikke mulighed for at efterkomme ønsker om bestemte placeringer.

Inden koncerten mødes vi på hotellet, og billetterne til koncerten udleveres af vores rejseleder. Transporten ind til Musikverein er på egen hånd, men der vil være mulighed for at gå samlet frem og tilbage med vores rejseleder – og nyde mere af byens stemning.

Bemærk, at Wiener Mozart Orchester kan ændre spillested, således at nogle af koncerterne i stedet afholdes i Wiener Staatsoper.

Dag 3

Konditori i Wien

Sachertorte

Det meste af dagen i dag er på egen hånd, da Wien har så meget at byde på.

Shoppingmuligheder er der utallige af – men vi kan også anbefale en gåtur i parken ved Belvedere-slottet. Det er også svært at sige Wien uden at nævne Donau-floden, som løber lige igennem byen. Der er små bådture – eller hvad med en tur til nabobyen Bratislava? Det tager kun kort tid med de hurtiggående sightseeingbåde.

Om eftermiddagen er der tid til, at vi sammen besøger den berømte Café Sacher, hvor vi skal nyde en autentisk Wiener kaffe og smage den legendariske Sacher-Torte i en elegant og historisk atmosfære.

Dag 4

Schönnbrunn-slottet og hjemrejse

Vi skal først flyve hjem om eftermiddagen, så der bliver tid til et besøg ved Schönbrunn-slottet. Schönbrunn er den østrig-ungarske kejserfamilie Habsburgs tidligere sommerresidens. Udflugten inkluderer besøg og en gåtur i den smukke slotspark. Der vil på egen hånd være mulighed for at besøge slottet eller måske nyde en frokost i de fine omgivelser.

Herefter kører vi sammen til lufthavnen og påbegynder hjemrejsen.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse