Madrid
Palacio Real de Madrid
Toledo

Spanien

Madrid og det ukendte Spanien

Pris pr. person fra
kr. 12.995

Autentiske spanske historier, kultur og natur er i højsædet på denne rejse til Madrid - en rejse, som har sit udgangspunkt i storbyen, men som bevæger sig ud i det måske lidt mere ukendte og helt utroligt spændende Spanien. En rejse, hvor vi skal opleve en perlerække af UNESCO-byer i Centralspanien. En rejse tilbage til det land, der endnu ikke kaldte sig Spanien, men som var domineret af romere og vestgoter. Et glimt af naturlandskaber, som du ikke troede fandtes i Spanien. Kort sagt en rejse for den nysgerrige, kræsne oplever, der vil vide mere.

Vi tager på spændende udflugter fx. til den historiske del af Toledo - de tre kulturers by. Katedralen her er regnet for den vigtigste i Spanien, og en af de rigest udsmykkede. Vi besøger den historiske bydel af Cáceres, der er fantastisk godt bevaret, og hvor der stadig bor folk. Ved den romerske akvædukt i Segovia oplever vi dette mere end 2.000 år gamle byggeri, udelukkende bygget af stenblokke. Under vores tid i den smukke, spanske hovedstad, skal vi naturligvis lade os betage af mange - både kendte og mindre kendte - seværdigheder. Af de mere kendte kan nævnes Museol del Prado - det verdensberømte museum midt i Madrid.

Alt dette er endda kun en brøkdel af, hvad dette oplevelses-eventyr har at byde på, sammen med rejseleder og journalist Jens Ulrich Pedersen, som selv er bosiddende i Madrid. På hele rejsen bor vi komfortabelt på hoteller af høj standard og med en uovertruffen beliggenhed.

Rejseplan

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst til Madrid
 • Dag 2 - Madrid
 • Dag 3 - Toledo – Cáceres
 • Dag 4 - Mérida
 • Dag 5 - Yuste - Trujillo – Salamanca
 • Dag 6 - Salamanca – Vinsmagning
 • Dag 7 - Avila – Segovia
 • Dag 8 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Madrid 2022

Inkluderet i prisen

Fly til Madrid t/r inkl. bagage

7 overnatninger på 4-stjernede hoteller

7 x morgenmad

4 x aftensmad inkl. vin/vand

Vinsmagning i Salamanca

Udflugter ifølge program inkl. entréer til:

 • Madrid: Museo del Prado
 • Toledo: Katedralen og Transito-synagoen
 • Mérida: Det romerske teater
 • Klosteret i Yuste
 • Salamanca: Det gamle universitet
 • Segovia: Alcázar-fæstningen

Dansk ekspert-rejseleder - assisteret af lokalguider undervejs

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Dobbeltværelse som enkeltværelse kr. 2.500 (kr. 2.800,- for afgange i 2023)

Fast plads i bussen kr. 200-300

Dag 1

Ankomst til Madrid

Plaza Mayor

Vi flyver til Spaniens hovedstad Madrid, hvor vores rejseleder tager i mod os og byder velkommen.. Vi kører direkte til vores gode hotel i det centrale Madrid, hvor både værelser og middag står klar til os.

OSB 24/9-23: Grundet det sene ankomsttidspunkt flyttes førstedagens middag til dagen efter og af denne grund anbefaler vi lidt ekstra proviantering til den første dag.

Dag 2

Madrid

Efter en dejlig morgenmad på hotellet skal vi for alvor ud og opleve det bedste Madrid har at byde på. I bus får vi en byrundtur forbi mange af byens både kendte og mere ukendte seværdigheder – imens vores rejseleder beretter om byens historie – og hvordan det er at leve i byen i dag!

Dagen byder også på et interessant besøg på Prado-museet, som af mange regnes som et af de mest betydningsfulde museer - ikke bare i Europa men i hele verden.

Eftermiddag er på egen hånd – måske til at udvælge sig en god restaurant til aftensmaden. Vores hotel ligger omgivet af gode restauranter, spændende butikker og hyggelige caféer.

Madrid
Palacio Real de Madrid
Madrid Gran Via
Dag 3

Toledo – Cáceres

Vi forlader Madrid og kører først til Toledo, som er hovedbyen i provinsen af samme navn. Toledo har spillet en afgørende rolle i den spanske historie, og netop byens historiske centrum er udpeget af UNESCO som værende verdensarv.

Byen ligger ved floden Tajo, og byen udforskes bedst til fods. Derfor tager vi sammen med en lokalguide på byvandring, hvor vi blandt andet stifter bekendtskab med byens spændende, religiøse historie, når vi besøger byens flotte katedral og Transito-synagoen.

Herefter bliver der tid til at købe frokost, inden vi sætter os i bussen og kører det sidste stykke til Cáceres, som med sin flotte middelalderbymidte også er kommet på UNESCO’s verdensarvsliste.

Vi indkvarteres midt i byen for 2 nætter, og i aften er middagen inkluderet.

Dag 4

Mérida

Dagens udflugt tager os til Mérida, som ligger smukt ved bredden af Guadina-floden. Byen blev grundlagt af romerne før vor tidsregning, og stadig den dag i findes prægtige bygningsværker fra den tid. Vi ser blandt andet Puenta Romano, som er en af byens broer over floden – og sammen med vores lokalguide besøger vi også det kendte, romerske teater – som også er fredet af UNESCO.

Midt på dagen kan byen nydes på egen hånd, med mulighed for at købe frokost inden vi kører tilbage til Cáceres. Her tager vi på en byvandring i byens gamle kvarterer, og turen afsluttes med, at lokalguiden kommer med gode forslag til en aftenrestaurant.

Romerske Teater i Merida Romerske Teater i Merida
Dag 5

Yuste - Trujillo – Salamanca

Vi forlader Cáceres og kører til Trujillo, hvor vi blandt andet beundrer byens flotte plads Plaza Mayor. 

Efterfølgende er der mulighed for at købe frokost, inden vi kører videre mod Yuste, hvor vi besøger det gamle munkekloster, som stadig er et aktivt kloster.

I tid til en god aftensmad kommer vi frem til Salamanca, hvor vi indkvarteres for de kommende 2 nætter. I aften er middagen inkluderet.

Klostret i Yuste Klostret i Yuste
Dag 6

Salamanca – Vinsmagning

Vi lægger ud med en byvandring i den smukke by, Salamanca. Vi går på Plaza Mayor, ser byens katedral udefra og besøger byens universitet. Det er naturligvis ikke blot et sted for undervisning, men et af Europas ældste universiteter – grundlagt helt tilbage i 1200-tallet.

Midt på dagen besøger vi den smukke vingård, Hacienda Zorita. Vi får en spændende rundvisning, som afsluttes med smagsprøver af gode vine.

Eftermiddagen og aftenen er på egen hånd i Salamanca.

Dag 7

Avila – Segovia

Om morgenen kører vi til Avila, hvor vi ser byens berømte bymur med de mere end 80 tårne. Herefter køres videre mod Segovia, hvor der først vil være mulighed for at købe frokost.

Herefter bydes vi velkommen af en lokalguide, som med stolthed viser os Segovia til fods. Segovia er fyldt med med historiske monumenter og er på UNESCO's Verdensarvsliste. Mest berømt er den spektakulære romerske akvædukt, som næsten 30 meter høj skærer sig gennem byen, samt fæstningen og middelalderborgen Alcazar, hvortil vi har inkludereret entréen.

Om aftenen ankommer vi tilbage til vores dejlige hotel i Madrid, som endnu engang står klar med aftensmaden.

Avila
Segovia
Romerske Akvædukt Segovia
Middelalderborgen Alcazar i Segovia
Dag 8

Hjemrejse

En uge i det centrale Spanien er ved at være forbi. Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen og flyver retur til Danmark.

OSB 24/9-23: På rejsens sidste dag giver hjemrejsetidspunktet plads til lidt ekstra tid på egen hånd, inden vi kører mod lufthavnen.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse