Italien

Gardasøen

Pris pr. person fra
kr. 7.495

Syd for Alperne i de mest fortryllende omgivelser ligger Gardasøen, som er den største af de italienske søer. De omkringliggende bjerge giver læ og et dejligt mildt klima. Vores rejse til Gardasøen har alt, hvad hjertet kan begære. Søen med sine skønne, skiftende farver - bjerge, som i den nordlige del af søen hæver sig stejlt op fra søbredden - og en overdådig sydlandsk blomsterpragt, viftende palmer og citronlunde.

Vi bor i den hyggelige by Riva del Garda på det dejlige Hotel Centrale med fantastisk beliggenhed midt på byens torv ud til den maleriske lille havn. Her er smalle gader med interessante bygninger, forretninger og et væld af hyggelige restauranter og cafeer. Ved Gardasøen er der rige muligheder for udflugter, sejlture på søen, spadsereture og afslapning. Vi har inkluderet alle udflugter. En udflugt langs Gardasøen inklusiv en dejlig sejltur på søen. Udflugt til Romeo og Julies by Verona samt en udflugt med skønne naturoplevelser i bjergene i Gardasøens bagland. På rejsen skal vi naturligvis også besøge et par af områdets gode vingårde - her blandt andet Borgo alla Quercia, hvor vi får mulighed for at prøvesmage den lokale vin og nyde en frokost i de romantiske omgivelser.

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst Riva del Garda
  • Dag 2 - Byvandring i Riva del Garda
  • Dag 3 - Gardasøen rundt - Vingårdsbesøg
  • Dag 4 - Malcesine - Italiensk marked
  • Dag 5 - På egen hånd
  • Dag 6 - Udflugt til Verona
  • Dag 7 - Varone-vandfaldet - Tenno-søen - Vingårdsbesøg
  • Dag 8 - Valpolicella - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Garda Bologna 2019 WEB

Inkluderet i prisen

Fly fra København t/r inkl. bagage

Transfer til hotellet t/r

7 overnatninger på det 3-stjernede Hotel Centrale ved Gardasøen

7 x morgenmad

3 x frokost

7 x aftensmad inkl. vand og 1/2 flaske husets vin

3 x vinsmagning

Alle udflugter og sejlture ifølge program

Entréer ifølge program

Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Forsikringer

Obligatorisk turistskat i Riva del Garda pt. €1 pr. person pr. nat - betales direkte til hotellet

Værelse med søudsigt kr. 500

Værelse med balkon og søudsigt kr. 750

Enkeltværelse kr. 800

Fast plads i bussen kr. 150-250

Fast plads i flyet kr. 50-250

Mad ombord på flyet t/r inkl. kaffe/te (ekskl. øvrige drikkevarer) kr. 195

Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere

Rejseforsikring kr. 287 Læs mere

Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Dag 1

Ankomst Riva del Garda

Riva del Garda

Efter ankomsten sætter vi os til rette i vores egen bus og starter på vores norditalienske eventyr. Over den flade Po-slette og efter at have krydset Po-floden skal vi en smuk tur gennem den naturskønne Adige-dal frem til Gardasøen.

Indkvartering på det dejlige familiedrevne Hotel Centrale, som nok har den bedste beliggenhed i den skønne by Riva del Garda midt på byens hovedplads ud til den lille havn og Gardasøen. Efter ankomsten på hotellet serveres sen aftensmad.

Dag 2

Byvandring i Riva del Garda

Om formiddagen arrangerer rejselederen en byvandring i Riva del Garda, hvor vi bliver præsenteret for byens seværdigheder, den herlige søpromenade, de maleriske gamle gader og stræder og dermed får et godt kendskab til den skønne by.

Torvet i Riva del Garda med Hotel Centrale
Skumring i Riva del Garda
Hyggelige gader og pladser i Riva del Garda
Aftenstemning i Riva del Garda
Dag 3

Gardasøen rundt - Vingårdsbesøg

Efter morgenmaden er der afsejling fra den lille havn i Riva del Garda. På sejlturen oplever vi de pittoreske byer og det smukke landskab fra søsiden. Vi går i land i byen Maderno på Gardasøens vestbred og kører op mod vingården Borgo alla Quercia, hvor vi skal nyde en vinsmagning og en let frokost i smukke omgivelser.

Om eftermiddagen fortsætter turen i bus langs Gardasøens østbred, hvor vi gør et ophold i den maleriske by Garda, som har givet søen navn. Vi oplever byens skønne søpromenade og nyder udsigten ud over søen. Efter opholdet i Garda kører vi videre gennem olivenlunde langs den skønne østbred tilbage mod Riva del Garda.

Dag 4

Malcesine - Italiensk marked

Dagens tur går med båd til den maleriske by Malcesine, som har fascineret utallige digtere og forfattere gennem tidens løb.

Byen har en skøn beliggenhed for foden af Monte Baldo og kan bryste sig af en meget velbevaret fæstning opført af Scala-familien fra Verona – et vidnesbyrd om byens stolte fortid.

Lørdag er endvidere markedsdag i Malcesine, så der bliver mulighed for at opleve et typisk italiensk marked og gøre en god handel.

Dag 5

På egen hånd

Dagen er til oplevelser på egen hånd – måske en tur med de lokale busser til den skønne by Limone eller en dejlig spadseretur langs søen mod nabobyen Torbole.

Dag 6

Udflugt til Verona

I dag skal vi opleve endnu et af rejsens højdepunkter, når vi sætter kurs sydover på en betagende tur gennem Adige-dalen mod den skønne by Verona, der ligger smukt ved Adige-flodens bugtede løb.

Verona er en af Italiens smukkeste byer og stedet for Shakespeares udødelige drama, Romeo og Julie.

På en spændende byvandring skal vi opleve byens historiske centrum med den velbevarede Scala-fæstning, blomstertorvet Piazza delle Erbe, Julies hus og den velbevarede romerske arena på Piazza Bra, der hver sommer danner ramme om stemningsfulde operaforestillinger.

Dag 7

Varone-vandfaldet - Tenno-søen - Vingårdsbesøg

Tenno-søen

Dagens udflugt byder på storslåede naturoplevelser. Vi kører først op til det imponerende Varone-vandfald, som har eroderet klipperne gennem årtusinder, hvorefter turen går videre op i bjergene til Tenno-søen med det smukke smaragdfarvede vand.

Efter en skøn tur gennem dalen med søerne, Valle dei Laghi, slutter vi dagens tur med et besøg på vingården Pisoni, hvor vi skal smage på nogle af vingårdens vine - heriblandt den berømte Vino Santo - og nyde en let anretning med udsigt op mod Brenta-Dolomitterne.

Dag 8

Valpolicella - Hjemrejse

Også på rejsens sidste dag venter der os skønne rejseoplevelser. Efter morgenmaden forlader vi Riva del Garda og sætter kurs mod det kendte Valpolicella-vinområde, hvor vi skal smage på Amarone – en af Italiens mest berømte vine.  Efter vingårdsbesøget kører vi op til en gammel velbevaret fæstning bygget af Habsburgerne som forsvar af det Østrig-ungarske kejserrige.

I den hyggelige restaurant, der er indrettet i fæstningen, nyder vi en god afskedsfrokost bestående af lokale specialiteter. Mætte af indtryk sætter vi kurs mod lufthavnen og vores fly mod København.

NB! Rækkefølgen i dagsprogrammet kan ændres uden varsel.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til vores corona-informationsside

Din henvendelse