Paris
Concorde-pladsen
Garnier operaen

Frankrig

Forårstoner i Paris

Pris pr. person fra
kr. 11.595

Tag på en enestående musikalsk rejse til Paris og kom i forårshumør med den skønneste klassiske musik. Dette er ikke en standardrejse til Paris, for Best Travel har organiseret billetter til koncerter på nogle af de mest usædvanlige og smukkeste steder i Paris som i Madeleinekirken eller oppe i selveste Eiffeltårnet. Som et plus krydres rejsen med specielle franske menuer, som jo er en del af den franske kulturarv. En kvalitetsrejse med indhold!

”I love Paris in the springtime…”, som sangen lyder. Paris er bare en vidunderlig by! Man kan kun blive forelsket i den parisiske stemning, der er helt speciel om foråret, når platanerne og kastanjetræerne står med lys, blomsterne i Tuilerierne springer ud og fortovscaféerne fyldes med solhungrende gæster.

På denne rejse har vi i 3 dage ikke kun inkluderet transport men tilmed en kompetent lokalguide, der viser os Paris med sine ikoniske seværdigheder og fortæller os om byens hemmeligheder. Man overraskes altid over den konstante forvandling. I tilgift får vi dækket lidt af den kulinariske side, der ligesom hører med til Frankrig.

Det specielle ved denne rejse er dog at gå til koncert i Paris. Det er noget de færreste har oplevet. Vi har som noget unikt inkluderet en perlerække af musikalske oplevelser på nogle helt fantastiske steder som Sainte-Chapelle, Madeleinekirken og sidst men ikke mindst oppe i selve Eiffeltårnet. Selvfølgelig er transporten inkluderet.

Best Travel har lagt vægt på at bo godt, og valget faldt derfor på det nye Hilton Garden Inn Hotel i la Villette i det 19. arondissement. La Villette er et spændende, nyere område med hyggelige promenader langs Canal de l’Oucq og en populær park Parc de la Villette, den gamle Pariser kødby, der i dag er et af de hippe områder i Paris. Her finder man også videnskabs- og industrimuseet, Philharmonien, et stort indkøbscenter og kulturcentret Centquatre med udstilling af moderne kunst i et ombygget kapel. Hotellet ligger midt imellem to metrostationer, så man også nemt kan bevæge sig rundt i Paris med bl.a. direkte linie til Palais Royal og Louvre.

Paris

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst, Paris & sejltur på Seinen
  • Dag 2 - Elegant arkitektur og musik i Sainte-Chapelle
  • Dag 3 - Montmartre & Eiffeltårnet
  • Dag 4 - Paris på egen hånd - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map For Rstoner I Paris 2024 (1)

Inkluderet i prisen

Direkte fly København - Paris CDG t/r inkl. bagage og transfer

Al transport som nævnt i programmet

3 overnatninger på 4* hotel Hilton Garden Inn med morgenmadsbuffet

Dinnercruise på Seinen inkl. 3-retters middag og 1 glas vin på dag 1

3-retters middag på dag 2

3- retters frokost på Montmartre med musikalsk underholdning dag 3

Udflugter ifølge program:

  • Koncert i Sainte-Chapelle, Madeleinekirken og Eiffeltårnet
  • Entré og elevator op til 1. sal af Eiffeltårnet
  • Besøg i Garnier Operaen
  • Entré til Montmartremuseet

Lokalguide i følge program

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring

Obligatorisk turistskat i Paris på ca. €8 pr. person pr. nat, som betales direkte til hotellet

Eneværelse med fransk seng kr. 2340

Fast plads i bussen kr. 200-300

Tillæg Kat. 1 Koncertbillet Sainte Chapelle kr. 120

Tillæg Kat. 1 Koncertbillet Madeleinekirken kr. 100

Atelier des Lumières inkl. metrobillet kr. 150

Dag 1

Ankomst, Paris & sejltur på Seinen

Vi ankommer om formiddagen med direkte fly fra København til Charles de Gaulle Lufthavnen. Vores lokalguide venter allerede på os for at tage os med på en guidet tur gennem Paris med stop ved de mest ikoniske steder. Undervejs bliver der mulighed for at gå på egen hånd og finde en café eller bistro til at fouragere - idet vi ikke har inkluderet frokost.

Om eftermiddagen køres til hotellet til indkvartering. Lidt tid til at slappe af, inden vi fortsætter til Seinen, hvor vi går ombord på et af de typiske udflugtsskibe. Undervejs serveres en 3-retters middag inkl. 1 gl. vin. På denne hyggelige sejltur nyder vi ikke kun god mad, men oplever de berømte seværdigheder som Notre Dame og Eiffeltårnet fra vandsiden.

Herefter fortsætter vi til den usædvanlige men smukke Madeleinekirke, der oprindeligt blev opført af Napoleon I til ære for hans hær. Her venter en dejlig koncert, hvor det foreløbige program siger Ravels Bolero og Mozarts Requiem. Med tonerne endnu i ørerne kører vi gennem det oplyste Paris tilbage til hotellet.

Dag 2

Elegant arkitektur og musik i Sainte-Chapelle

Dagens programpunkt er det elegante 19. århundredes Paris. Med vores lokalguide går vi på opdagelse i indkøbspassagerne, som kan være svære at få øje på, når man ikke ved, hvor de er. Her har arkitekterne virkelig fået lov til at udfolde sig. Et højdepunkt er besøget i Garnier Operaen, der er et pragteksemplar af bygningskunst fra det 19. århundrede – både indvendig og udvendig. Derefter bliver der tid til selv at gå på opdagelse omkring Place Vendôme, der er kendt for sine eksklusive forretninger. Frokost er ikke inkluderet. Inden aftenprogrammet starter kører vi tilbage til hotellet, så man kan hvile sig lidt.

Vi spiser en 3-retters middag på en hyggelig restaurant og kører herefter til Sainte-Chapelle på Île de la Cité. Sainte Chapelle er et af de smukkeste kapeller i hele Frankrig, hvis ikke det er det smukkeste. Det er den første kirkebygning nogensinde, hvor væggene blev brudt fuldstændig af glasmosaikker. Det kan godt tage pusten fra en at opleve denne perle. Her foregår turens anden koncert. Vi forventer at høre Vivaldis 4 årstider (ingen garanti). En smukkere ramme skal man lede længe efter. Efter koncerten køres vi tilbage til hotellet.

Dag 3

Montmartre & Eiffeltårnet

Formiddagen er afsat til et besøg i Montmartre med Place du Tertre, Sacre Coeur og vinmarkerne. For at komme op på La Butte, som bjerget også kaldes, tager vi tandhjulsbanen og spadserer så sammen med guiden til Montmartremuseet, der giver et rigtigt godt indblik i hvordan de dengang berømte kunstnere som Monet, Van Gogh, Renoir, Utrillo og mange andre kunstnere påvirkede Montmartre. Man kan se et atelier og beundre en flot samling af skitser og malerier af berømte kunstnere samt  besøge Renoirs haver. Vi besøger selvfølgelig også den berømte Sacré-Coeur kirke og nyder den storslåede udsigt ud over Paris.

Efter så meget finkultur bliver det en smule mere folkeligt, når vi spiser frokost i en meget traditionsrig Montmartre restaurant, der også byder på typisk fransk underholdning. Sidst på eftermiddagen venter højdepunktet i ordets bogstavelige forstand. Vi tager med elevatoren op på Eiffeltårnets 1. sal, hvor vi lytter til Musik af Bach og Mozart fremført af fantastiske musikere. Efter koncerten er der stadigvæk tid til at nyde udsigten fra Eiffeltårnet, inden turen går tilbage til hotellet. Der er ikke inkluderet aftensmad denne dag.

Dag 4

Paris på egen hånd - Hjemrejse

Vi har hele dagen til at udforske Paris på egen hånd, inden vi mødes igen på hotellet for at køre til Charles de Gaulle lufthavnen. Hvis det ønskes, kan man sammen med rejselederen tage med offentlig transport til Atelier des Lumières, og opleve et fantastisk lysshow dedikeret til en forud bestemt kunstner. Man træder ind i en verden med kæmpestore levendegjorte malerier og musik. Det er en oplevelse helt uden sidestykke og efterlader altid et uforglemmeligt indtryk. Entre og metrobilletter er tilkøb ved bestilling af rejsen. Lige i nærheden ligger Père Lachaise kirkegården, som er sidste hvilested for mange franske og udenlandske berømtheder. Sidst på eftermiddagen mødes vi på hotellet for at køre til lufthavnen. Sen hjemkomst til København.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i programmet med hensyn til afviklingen af koncerterne.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse