Havnen i Bremerhaven
Vadehavet
Bremerhaven set fra vadehavet

Tyskland

Bremerhaven og Vadehavet

Pris pr. person fra
kr. 6.845

Gå på opdagelse til lands og vands i en af Nordtysklands mest spændende havnebyer! Dér, hvor himlen kysser havet og Weserfloden munder ud i havet, ligger fantastiske Bremerhaven. Oplev en af Europas største havne, nyd atmosfæren i fiskerihavnen, gå på naturvandring i vadehavet og udforsk den østfrisiske ø Langeoog i hestevogn. Bremerhaven har utroligt meget at byde på og venter bare på at blive opdaget.

Lad blikket svejfe over diget helt ud til horisonten, hvor skibe fra fjerne lande sejler forbi og bringer varer med sig eller losser biler og containere til fremmede havne. Bordet er dækket med lækkerbiskner fra havet. Enestående attraktioner, der er kendt ud over landets grænser,  byder velkommen: Klimahuset Bremerhaven, det Tyske Udvandrermuseum, Zoologisk have ved havet med Nordsøakvarium, det tyske skibsfartsmuseum, Ubåden ”Wilhelm Bauer” – og alt ligger inden for gåafstand i centrum af byen.

Den overdækkede gågade og indkøbscentret byder på masser af indkøbsmuligheder. Også Kunsthallen og kunstmuseet ligger i hjertet af byen.

I fiskerihavnen handler alt om fisk: røgerier og maritime restauranter lokker med nyrøget fisk, lækre specialiteter og ”Fischbrötchen”.  På den sidste tyske sidetrawler ”Gera” kan man dykke ned i, hvordan fiskerne arbejdede førhen.

Ved den længste strømkaj i Europa lægger de oceangående kæmper fra hele verden til og læsses og losses af de høje containerbroer, der rager op over det hele. Moderne krydstogtskibe lægger til på vej mod fjerne lande og holder gang i drømmene om fjerne kyster.

Bremerhaven har virkelig meget at byde på foruden masser af plads, fladt terræn og masser af frisk luft.

På en enestående udflugt til den charmerende og bilfrie østfrisiske ø Langeoog får vi et indtryk af livet i vadehavet og øens beboere. Vadehavet er i dag med på UNESCO-listen over verdensnaturarv.

Vi bor midt i Bremerhaven lige ved gågaden, så alt er indenfor gåafstand.

Bremerhaven & Vadehavet

Rejseplan

 • Dag 1 - Afrejse mod Bremerhaven
 • Dag 2 - Bremerhaven i fokus
 • Dag 3 - Jordomrejse i Klimahuset
 • Dag 4 - Langeoog og Vadehavet
 • Dag 5 - Altes Land - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Bremerhaven Vadehavet

Inkluderet i prisen

5-stjernet langtursbus inkl. gratis kaffe/the på ud- og hjemrejse

4 nætter inkl. morgenmadsbuffet på 3+* hotel Nordsee City

4 x 3-retters middag i hotellets partnerrestaurant

3 x frokost 

Erfaren dansk rejseleder og lokalguider

Alle udflugter og entréer ifølge program

 • 2-timers byrundtur med bus i Bremerhaven
 • 1 times havnerundfart gennem Bremerhavens containerhavn
 • Entré og 1,5 times guidet rundvisning i udvandrermuseet
 • Entré til Klimahaus
 • Guidet naturvandring i vadehavet på 1,5 time
 • Færge til Langeoog t/r Bensersiel (uden bus)
 • Ø-bane og turistskat på Langeoog
 • 1 times hestevognstur på Langeoog
 • Rundvisning på Æbleplantage nær Hamborg

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring

Eneværelse kr. 2100

Fast plads i bussen kr. 150-250

Dag 1

Afrejse mod Bremerhaven

Vi starter med vores luksusbus på Sjælland og kører over broen til Jylland med opsamling undervejs. I Flensborg gør vi holdt for at spise frokost, før vi fortsætter turen forbi Hamborg og Bremen til Bremerhaven. Vi ankommer sidst på eftermiddagen. Der bliver tid til lige at slappe lidt af, før vi mødes i lobbyen for at gå samlet til restauranten, der ligger lige i nærheden.

Dag 2

Bremerhaven i fokus

I dag er hele dagen afsat til Bremerhavens mest spændende seværdigheder. Efter morgenmaden kører vi under kyndig vejledning en 2 timers byrundtur, der slutter af med 1 times havnerundfart. Man ikke kan blive andet end imponeret, når man ser de kæmpestore oceangående skibe blive losset og lastet. Vi slutter af ved udvandrermuseet, hvor en frokost i form af fisk & fritter venter på os.

 

Når vi har spist starter vi på en omvisning af museet, og hører den spændende historie om Bremerhaven som udgangspunkt for de tusinder af mennesker, der søgte mod bedre forhold i Amerika, hvoraf mange rejste til Ellis Island i New York. Den historiske og autentiske udstilling levendegør migrationshistorie af mennesker fra hele Europa på enestående vis.

Rækkefølgen af dagens besøg kan af praktiske grunde blive ændret.

Middag på restaurant.

Dag 3

Jordomrejse i Klimahuset

Klimahuset er en global og helt unik verden af ​​viden og erfaring om emnerne klima, klimaforandringer og vejr og er på verdensplan en pioner som interaktivt museum indenfor klima.

Du tager på jordomrejse langs den 8. længdegrad og oplever jordens klimazoner på din egen krop på en spændende og levende måde. Du krydser fem kontinenter og ni steder. Du vil komme til at svede, fryse, blive forbløffet og grine – og frem for alt møde mennesker fra hele verden, som vil fortælle om deres hverdag og berette om, hvordan det lokale klima påvirker deres liv.

Under besøget får vi indblik i jordens klimazoner. En helt igennem enestående og anderledes oplevelse, ingen andre museer i verden kan tilbyde.

Resten af dagen er til egen disposition (frokost er ikke inkluderet). Gå på opdagelse i et af de mange museer eller nyd en lækker fiskeret på en af de mange restauranter i fiskerihavnen.

Vi mødes til middag på restaurant.

Dag 4

Langeoog og Vadehavet

Vi kører tidligt via Wilhelmshaven ud til kysten og sejler fra Bensersiel på en times tid til Langeoog. Bussen kan ikke komme med, da øen er bilfri. Når vi ankommer til Langeoog skifter vi til smalsportoget og kører til øens centrum. Dagen byder på en times hestevognstur, der giver et godt indtryk af den naturskønne østfrisiske ø.

Vadehavet er et spændende område og gemmer på masser af hemmeligheder. På en 1,5 times vandring lærer vi mere om vadehavet og naturen. Medbring regntøj og beskyttelse mod solen, for man ved jo aldrig. Selve vandringen foregår med bare tær.

Sidst på eftermiddagen tager vi toget og færgen tilbage til vores bus, der kører os sikkert tilbage til Bremerhaven. Frokost er denne dag ikke inkluderet, men der er masser af muligheder på Langeoog. Middag på restaurant i Bremerhaven.

Færgen til Langeoog
Toget på Langeoog
Hestevogn Langeoog
Stranden Langeoog
Vadehavsvandring
Dag 5

Altes Land - Hjemrejse

Nogle oplevelsesrige dage i Bremerhaven er slut, og vi kører efter morgenmaden mod Hamborg. I det landlige område kaldet ”Altes Land”, som ligger lige udenfor Hamborg, besøger vi en æbleplantage. For ”Altes Land” er næsten synonymt med æbler. Vi hører om æbledyrkningen og spiser en frokost, før vi vender næsen mod Danmark tilbage til vores udgangspunkt.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse