Amalfikysten, Italien
Udsigtspunkt på Capri
Citronstien i Maiori

Italien

Amalfikysten og Napoli

Pris pr. person fra
kr. 10.495

Oplev en af verdens smukkeste kyststrækninger på vores rejse til Amalfikysten - italienerne selv kalder Amalfikysten for Den Guddommelige Kyst. Rejsen inkluderer halvpension inkl. vin og vand samt spændende udflugter til bl.a. Ravello og udgravningerne ved Pompeji.

Kyststrækningen har en fornem placering på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Og det er med god grund, for Amalfikysten er en fantastisk kyststrækning. Her skifter landskabet mellem smukke frodige bjergformationer med skøn Middelhavsvegetation – bougainvillea, hibiscus og nerier samt duftende appelsin- og citronplantager – forrevne kyststrækninger og et turkisblåt Middelhav.

Maleriske byer ligger majestætisk på klipperne, direkte ud mod Middelhavet, som perler på en snor langs kysten. Fra de små byer er der en betagende udsigt ud over det turkisblå hav og i de smalle stræder er der skønne gamle bygninger og et væld af små forretninger og hyggelige cafeer.

Udflugter med danske rejseledere

På udflugterne tager vores rejseleder os med til populære seværdigheder som Pompeji og den smukke by Amalfi samt skønne Ravello, som har inspireret såvel komponisten Wagner som guldaldermaleren P.S. Krøyer. Alt dette - og mere til - er der mulighed for at opleve på denne fantastiske rejse, som kombinerer kunst og kultur med storslåede naturoplevelser og afslapning. 

Vil du vide mere om Amalfikysten og dens enestående landskaber, kan du læse meget mere her.

Gæsteanmeldelser af rejsen

Amalfikysten

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst - Byrundtur i Napoli - Amalfikysten
 • Dag 2 - Byvandring i vores by Maiori - Vandring på Citronstien
 • Dag 3 - Sejltur langs Amalfikysten og besøg i Amalfi
 • Dag 4 - Egne oplevelser eller ekstraudflugt til øen Capri
 • Dag 5 - Udflugt til Ravello
 • Dag 6 - Udflugt til Pompeji
 • Dag 7 - Napoli - besøg på det arkæologiske nationalmuseum
 • Dag 8 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Amalfikysten 2024

Inkluderet i prisen

Fly til Napoli t/r

Bustransport i Italien

6 nætter på Hotel Sole Splendid på Amalfikysten

1 nat på Hotel Holiday Inn Napoli

7 x morgenmad

2 x frokost

6 x aftensmad og 1/2 fl. husets vin og mineralvand

1 x aftensmad og 1 glas vin på hotel i Napoli

Erfaren dansk rejseleder

Udflugter ifølge program:

 • Byrundtur i Napoli
 • Byvandring i vores by Maiori
 • Mulighed for vandring på Citronstien
 • Sejltur langs Amalfikysten - besøg i Amalfi
 • Udflugt til Pompei
 • Udflugt til Ravello
 • Besøg på det arkæologiske nationalmuseum i Napoli

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Obligatorisk turistskat €4 pr. person pr. nat, som betales kontant direkte til hotellet.

Fast plads i bussen kr. 200-300

Hotel Sole Splendid

 • Dobbeltværelse med balkon og skrå havudsigt kr. 400
 • Dobbeltværelse med balkon og direkte havudsigt kr. 800
 • Enkeltværelse kr. 1.200

Ekstraudflugt: Capri kr. 600

Dag 1

Ankomst - Byrundtur i Napoli - Amalfikysten

Ankomst til Napoli lufthavn allerede sidst på formiddagen.

Efter ankomsten begynder vores syditalienske eventyr med en interessant rundtur i vores egen bus i den spændende syditalienske by Napoli. Vi ser en række af byens berømte seværdigheder og under opholdet bliver der også tid på egen hånd til at opleve stemningen i byen og spise en god frokost - måske på havnepromenaden med udsigt til Vesuv og Capri.

Mætte af indtryk sætter vi kurs mod Amalfikysten – kyststrækningen, som har fået tilnavnet "Den Guddommelige Kyst". Sidst på eftermiddagen ankommer vi til byen Maiori, som er en af perlerne på den skønne kyststrækning.

Piazza Plebiscito, Napoli Piazza Plebiscito, Napoli
Dag 2

Byvandring i vores by Maiori - Vandring på Citronstien

Om formiddagen arrangerer vores rejseleder en interessant byvandring i vores by Maiori for at give dig et godt kendskab til den maleriske by.

Om eftermiddagen er der, for dem som har lyst, mulighed for at finde de gode travesko frem og tage med på en skøn vandretur langs Citronstien. Vi betages af flotte udsigter og passerer terrasserne med citrontræer - den karakteristiske Amalfi-citron.

Amalfi-citronerne anvendes bl.a. til fremstilling af den lokale citronlikør Limoncello, som vi smager på undervejs på turen.

Dag 3

Sejltur langs Amalfikysten og besøg i Amalfi

Vi spadserer fra hotellet hen til den lille havn i Maiori, hvor vi går ombord på vores private båd, som tager os på en skøn sejltur langs ”Den Guddommelige Kyst”. Undervejs på turen arrangeres et besøg i den fascinerende Smaragdgrotte, hvis vejret tillader det. Efter sejlturen går vi i land i den skønne by Amalfi, hvor der bliver mulighed for på egen hånd at opleve byens imponerende domkirke, som er en af Italiens smukkeste og mest interessante kirker.

Der bliver også tid til at nyde en god frokost og opleve byens skønne atmosfære – og sande de vise ord skrevet af en lokal digter – ”Dommedag er for de Amalfitanere, som skal i Paradis, en dag som alle andre…”

Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til Maiori med båd.

Dag 4

Egne oplevelser eller ekstraudflugt til øen Capri

Dagen er helliget egne oplevelser. Men du har også mulighed for at deltage i en ekstraudflugt til den skønne ø Capri.

Ekstraudflugt: Capri
Vi spadserer fra hotellet hen til den lille havn i Maiori, hvor vi går ombord på et af skibene, som i løbet af små 2 timer bringer os til Capri. Vi går i land i Marina Grande, hvorfra der udfolder sig et væld af muligheder for oplevelser. Vi har inkluderet en tur op til byen Anacapri, hvor vi kan nyde udsigten ud over øen og Napoli-bugten. I Anacapri har du mulighed for på egen hånd at besøge den berømte Villa San Michele grundlagt af den svenske læge Axel Munthe. Eller måske en tur med svævebane op til øens højeste punkt Monte Solaro, hvor du bjergtages af den smukke udsigt.

Vi har herudover inkluderet 2 enkeltbilletter, som du kan benytte til øens offentlige transport og tage til Capri by og besøge den smukke La Piazzetta og måske nyde en kaffe eller en Spritz og iagttage folkelivet. Eller måske et besøg i Villa Jovis anlagt af den romerske kejser Tiberius.

Mættet af indtryk fra denne skønne ø samles vi igen i Marina Grande og sejler tilbage til Maiori.

Aftenen forud for udflugten holder rejselederen et lille foredrag om Capri og de forskellige seværdigheder, som øen har at byde på.

Ekstraudflugten koster 600 kr. og bestilles sammen med rejsen. Vi tager forbehold for aflysning af udflugten som følge af vejrliget eller manglende tilslutning.

Dag 5

Udflugt til Ravello

Turen går i dag op mod den skønne by Ravello, som har en fantastisk beliggenhed på bjergskråningen.

Ravello er en af Amalfikystens smukkeste og mest romantiske byer. Her blev eksempelvis komponisten Wagner inspireret til operaen Parsifal, og guldaldermaleren P.S. Krøyer fandt smukke motiver i byen. Der er mulighed for på egen hånd at besøge Villa Cimbrone og Villa Rufolo med de skønne parkanlæg og de betagende udsigter over havet og kysten – en af de mest fotograferede udsigter i hele Italien.

Efter opholdet i Ravello fortsætter vi turen op i bjergene mod Tramonti. Ordet Tramonti betyder "mellem bjergene". I disse smukke omgivelser nyder vi en let frokost og smager på vinen fra en lokal vinbonde på en panoramarestaurant.

Dag 6

Udflugt til Pompeji

Et af rejsens højdepunkter er besøget i de enestående udgravninger i Pompeji (inkl. entre).

Byen blev i løbet af ganske kort tid begravet under et tykt lag af aske ved vulkanen Vesuvs udbrud i år 79. Takket være udgravningerne kan man næsten fornemme, hvordan dagligdagen var for ca. 2.000 år siden ved det skæbnesvangre vulkanudbrud, når vi i dag går rundt i Pompejis gader og ser velbevarede huse, templer og bygningsværker ofte bemalet med flotte farvestrålende malerier.

Aftenen før udflugten holder rejselederen et foredrag om Pompeji og det skæbnesvangre vulkanudbrud. Rejselederen udleverer endvidere et hæfte om Pompeji, som Best Travel har trykt. Hæftet er informativt og illustreret og anvendes under besøget i ruinerne, således at du i ro og mag kan dvæle ved de interessante steder i det store udgravningsområde og få et godt udbytte af besøget.

Efter besøget i oldtidens Pompeji er der tid til at lade indtrykkene falde på plads og spise en typisk napolitansk frokost - pizza bagt i stenovn på napolitansk maner.

Vil du læse mere om Pompeji og dens skæbnesvangre historie? Læs vores artikel Pompeji - et vindue til fortiden

Dag 7

Napoli - besøg på det arkæologiske nationalmuseum

Efter morgenmaden forlader vi den skønne by Maiori og kører en sidste panoramatur langs Amalfikysten og sætter kurs mod Napoli. Efter ankomsten til Napoli aflægger vi et spændende besøg på det arkæologiske nationalmuseum, hvor vi kan beundre de effekter, der fundet ved udgravning af Pompeji og Herculanum. Efter museumsbesøget er der tid på egen hånd til frokost og til at udforske denne spændende syditalienske by. Om eftermiddagen indlogeres vi på Hotel Holiday Inn. Aftensmad på hotellet.

Dag 8

Hjemrejse

Efter morgenmaden checker vi ud fra hotellet og kører en kort tur mod Napolis lufthavn for at starte vores hjemrejse til Danmark.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse