Rovos Rail

Siden etableringen i 1989 har Rovos Rail været kendt for at være et af verdens mest luksuriøse tog. Her træder du ind i en verden med atmosfære og stil fra en forlængst forsvunden tid – med diskret og venlig betjening, femstjernet mad og elegante kupéer. Toget er indrettet i klassisk kolonistil, og i restaurantvognen er det dækket op med hvide duge, sølvbestik og fint porcelæn. 

Et entusiastisk team af kokke sørger for udsøgte måltider, suppleret med gode sydafrikanske vine - alt inkluderet i prisen. Observationsvognen med udendørs altan er placeret bagerst i toget. Toget har plads til maksimalt 72 passagerer fordelt på 36 elegante og komfortable suiter. Alle suiter har aircondition, pengeskab, fyldt minibar og hårtørrer.

Det forventes at man klæder sig pænt på til måltiderne – hvilket for herrer betyder jakke og slips – og for kvinder nederdel eller kjole.

Indkvartering
Pullman Suite

Pullman suite

Pullman suiterne er på ca 7 m2 og tilbyder om dagen en dejlig sofa, mens denne ændres til en seng om natten.  Der er naturligvis eget badeværelse med bruser.

Se plantegning
Deluxe Suite

Deluxe suite

Deluxe suiterne er på hele 11 m2 og tilbyder enten dobbeltseng eller to enkeltsenge samt bord med to stole. Der er naturligvis eget badeværelse med bruser.

Se plantegning
Rovos Rail
Rovos Rail
Rovos Rail
Udsigtskupe
RVR Clublounge Hres
RVR Loungepeople1b Hres
RVR Deluxebathroom Hres

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse