MSC Lirica

MSC Lirica ★★★★


MSC Lirica er et flydende hotel med alle tænkelige faciliteter, og tilbyder moderne komfort i et traditionelt, men samtidig elegant miljø. Den varme og imødekommende gæstfrihed gør, at du straks føler dig hjemme på dette vidunderlige krydstogtskib, og med det store udbud af servicer og bekvemmeligheder får du opfylde selv dit mindste ønske!

Skibet er bygget af det mest prestigefyldte værft i verden, og hver eneste detalje om bord afspejler MSC Cruises' karakteristiske italienske stil. Kvalitetsprægede arkitektoniske materialer og en sober, elegant indretning tilbyder skibets gæster et typisk italiensk og behageligt miljø. Brug dagene om bord til at dase ved poolen, tanke ny energi i wellnesscenteret eller bruge krafter i fitnesscenteret. Når mørket sænker sig, sætter I jer til bords i en af skibets restauranter, efterfulgt af et besøg til en af dansebarerne eller den engelske pub "Lord Nelson Pub". Hver aften er der flere underholdningstilbud som bl.a. biograf, teater, musical, broadway-shows og kabaret.

Kahytter

Indvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)
Indvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)

BELLA: Kahytterne er ca. 13 m2 og placeret på dæk 7-9. FANTASTICA: Kahytterne er ca. 13 m2 og placeret på dæk 8-10.

Se 360° panoramabillede • Se kahytsplan

Udvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)
Udvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)

BELLA: Kahytterne er ca. 13 m2,  placeret på dæk 7-9 og kan have begrænset udsigt pga. redningsbåde.
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 13 m2 og placeret på dæk 8-10.

Se 360° panoramabillede • Se kahytsplan

Suite med balkon (FANTASTICA / AUREA)
Suite med balkon (FANTASTICA / AUREA)

FANTASTICA: Suiterne er ca. 22 m2 og placeret på dæk 10. Suiterne har badeværelse med badekar.

AUREA: Suiterne er ca. 22 m2 og placeret på dæk 10 og 12. SUiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se 360° panoramabillede • Se kahytsplan

Fakta

 • Længde: 251 meter 
 • Bredde: 29 meter 
 • Passagerdæk: 9
 • Restauranter: 5 
 • Barer: 8
 • Swimmingpools: 2 
 • Boblebad: 2

Livet ombord

 • Dagen ombord starter naturligvis med morgenmad - enten med bordservering i hovedrestauranten eller tag-selv i buffetrestauranten.

  Frokosten kan nydes i hovedrestauranten eller i buffetrestauranten - hvis vejret tillader det kan man evt. tage mad fra buffetten med ud til bordene på pooldækket.

  Om aftenen venter der i hovedrestauranten en lækker menu, hvor valgmulighederne veksler hver dag. Skal det være mere afslappet kan man naturligvis også vælge buffet til aftensmaden.

  Efter middagen er der masser af forlystelsesmuligheder - hver aften vises der et nyt show i det store teater, kasino, samt de forskellige barer og natklubben har åbent til sent. Bemærk, at der er ikke dansktalende guide ombord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk. 

Billeder af MSC Lirica